Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *108*
Raspunsuri - Pagina 20
Ilinca_M. spune:
Vai, se pare ca eu sufar mai mult pentru unele cauze decat sufera chiar cele in cauza
. Asa-s scorpionii, idealisti, tot sufera pentru cate o cauza nobila-zic ei!
Ideea e ca eu pe husbandul Mihaelei is suparata demuuult, ca mi-a ramas in minte cum cand era insarcinata si avea neste "pofte", el a respins-o ca vaaai, cum, cu fata-n burtica? Ok, acum fata e dincolo de burtica, dar chiar 0 in 8 luni?
Eu eram shocata fiindca Mihaela insarcinata arata fenomenal, cred ca era gravida mea preferata (scuze, celelalte tufete, toate am fost frumoase in felul nostru, care cum
) dar Mihaela cum ziceam, era o minune, radioasa, cu proportiile pastrate...
. Acum la fel, ma uit la pozele ei si-mi vine sa zic:"ba, frate, omu' de langa ea nu vede?!" Mihaela, tu dupa cum zici esti impacata si rabdatoare, scuze ca tot despic firu' in 4, eu in situatia ta as fi disperata si nu din cauze "ormonale", in niciun caz (stiu io cat am putut duce cand nimeni nu mi s-a parut corespunzator pentru asemenea activitati si credeti-ma pot duce mult:))) dar mi-as pune mii de intrebari:"nu ma mai place? is grasa? nu ma iubeste? ma vede respingatoare? are blocaj psihic? ce are? ce pot sa fac?" etc. No, dar asta sunt eu, Mihaela vad ca e altfel, eu oricum o sa-i fac galerie cat trebuie si-o sa va tin pumnii sa va reveniti!!!
Cativ, cum estila egalitate, adica 0?!! Sfinte Sisoe, tot fete de-astea frumoase foc si gingase au "norocul" asta?!
Dyana, dar tu dupa o perioada secetoasa o scosesesi lacapat si erai foarte bucuroasa...iar s-a reluat postul?!
No, imi cer scuze daca am tot pedalat pe un subiect delicat, eu in general evit astfel de discutii, dar unele lucruri mi se par nedrepte
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 oliskha - si cu ce l-ai recompensat bun ca a devenit bebe model? ce i-ai pregatit de mancare? Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 7 luni |
Dar la pranz ii dau carnita

Olga, mamica lui David iepurasul

dyana27 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. ........ eu in situatia ta as fi disperata si nu din cauze "ormonale", in niciun caz (stiu io cat am putut duce cand nimeni nu mi s-a parut corespunzator pentru asemenea activitati si credeti-ma pot duce mult:))) dar mi-as pune mii de intrebari:"nu ma mai place? is grasa? nu ma iubeste? ma vede respingatoare? are blocaj psihic? ce are? ce pot sa fac?" etc. Dyana, dar tu dupa o perioada secetoasa o scosesesi lacapat si erai foarte bucuroasa...iar s-a reluat postul?! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
pai da... minunea a tinut doar cat timp am "atacat" eu problema direct... dar dupa aia.... am tot asteptat sa atace si el... deci acuma sunt la stadiul ala de "intrebari"... da' mult mai grave ca ce ai scrtis tu aici... deci iti dai seama ca am sarit de pe fix

..... si mi-am pierdut increderea... si acu n-are decat sa ma lege de calorifer ca asa am o chestie pe creier ca nu mai pot sa fac nimic.... mi-e groaza si cand se apropie de mine

; aseara am tras o "cearta cu el ca tot venea sa ma ia in brate si eu nu suportam

... si-mi doream sa ma tina... dar nu aveam in cap decat ca da de grasimi.... aoleu vede ca ma calc pe titi (vorba petreitudor... sosete)
... aoleu acolo am un colacel de grasime... si tot asa..... cu toate ca arat mai bine decat inainte de sarcina acum

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni

cum am venit pe lume
Gianina34 spune:
noi am fost aseara la dr, ca eram prea ingrijorata sa mai stau
m-am linistit ca nu are nimic la plamani, doar un pic de rosu in gat asa ca mai facem 2-3 zile aerosoli cu adrenalina+sf si pt tuse luam eurespal
partea proasta este ca luna asta nu a crescut deloc, ba chiar a regresat - avem lungime de 10 luni si greutate de 4
tare sunt necajita
sunt cu nervii la pamant si abia ma abtin sa nu plang ca sunt si la servici si am si tot felul de intalniri/sedinte programate

am simtit eu ca devine tot mai usoara dar n-am crezut ca va fi chiar asa. mananca tare prost si tot mi-am zis ca are doar cateva zile mai proaste si ca-i racita si ca... Dar uite ca daca ea nu mananca nici putinul ala care-l manca deobicei, se cunoaste imediat.
nu stiu ce sa mai fac
si mai am o problema:
va ziceam eu ca micsunica mea doarme dupa fiecare masa. La noi masa dureaza cam 1 ora, apoi ma chinui sa o adorm (daca nu o tin culcata/inclinata iese imediat mancarea din stomacel) doarme 1.5-2 ore si mai ramane cam o jumatate de ora pana trebuie sa-i dau iarasi sa manance , timp in care tb sa o schimb sa-i dau medicamentele si nu mai am timp deloc sa o pun sa se joace, sa se rostogoleasca sa incerce sa-si ridice funduletul... decat fff putin. Doar seara ramane mai mult timp, cam 1 ora, pt ca doarme putin intre mese - si abia atunci ne jucam, facem gimnastica... Insa mie mi se pare prea putin per total zi si de aceea ea face si f putine lucruri. Nu stiu cand va ajunge sa se ridice in picioare, sau sa stea/mearga sustinuta.

Tot timpul stau incordata sa manance, sa nu vomite insa sunt atat de multe alte lucruri care poate sunt la fel de importante dar care nu mai jungem sa le facem.
tare sunt necajita, au trecut 7 luni si tot nu am apucat sa ma bucur, sa ma relaxez vre-un pic
si nici nu vad viitorul sa fie mai altfel
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
bebe_shtrumf spune:
Buna!
eu iar dau cafeaua tarziu..cine vrea..
e mult de recuperat.
mey mamicilor, se pare ca e postul greu..vad multe probleme la bb-ei.

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009
anca_nicolae spune:
Gianina
am citit ce ai scris. Foarte bine ai scos la lumina o idee importanta: pe langa mancare si alte chestii sunt foarte utile. Inteleg ca esti necajita, dar am o intrebare/propunere: cand esti tu la servici banuiesc ca bebitza sta cu cineva, nu ai putea sa o instruiesti pe acea persoana sa ii faca program de activitate micutei? In plus, pentru ca tu esti incordata si mereu cantonata in griji [normale] poate ca prezenta mai multor persoane langa micuta ar fi benefica... Si pentru pofta de mancare, plimbarea in aer [rece] e foarte buna!!!
Mai scrie-ne din framantarile tale, e util si pt tine, si pt noi!
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 6 luni
olishka spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 noi am fost aseara la dr, ca eram prea ingrijorata sa mai stau m-am linistit ca nu are nimic la plamani, doar un pic de rosu in gat asa ca mai facem 2-3 zile aerosoli cu adrenalina+sf si pt tuse luam eurespal partea proasta este ca luna asta nu a crescut deloc, ba chiar a regresat - avem lungime de 10 luni si greutate de 4 ![]() tare sunt necajita sunt cu nervii la pamant si abia ma abtin sa nu plang ca sunt si la servici si am si tot felul de intalniri/sedinte programate ![]() ![]() ![]() am simtit eu ca devine tot mai usoara dar n-am crezut ca va fi chiar asa. mananca tare prost si tot mi-am zis ca are doar cateva zile mai proaste si ca-i racita si ca... Dar uite ca daca ea nu mananca nici putinul ala care-l manca deobicei, se cunoaste imediat. nu stiu ce sa mai fac si mai am o problema: va ziceam eu ca micsunica mea doarme dupa fiecare masa. La noi masa dureaza cam 1 ora, apoi ma chinui sa o adorm (daca nu o tin culcata/inclinata iese imediat mancarea din stomacel) doarme 1.5-2 ore si mai ramane cam o jumatate de ora pana trebuie sa-i dau iarasi sa manance , timp in care tb sa o schimb sa-i dau medicamentele si nu mai am timp deloc sa o pun sa se joace, sa se rostogoleasca sa incerce sa-si ridice funduletul... decat fff putin. Doar seara ramane mai mult timp, cam 1 ora, pt ca doarme putin intre mese - si abia atunci ne jucam, facem gimnastica... Insa mie mi se pare prea putin per total zi si de aceea ea face si f putine lucruri. Nu stiu cand va ajunge sa se ridice in picioare, sau sa stea/mearga sustinuta. ![]() ![]() ![]() Tot timpul stau incordata sa manance, sa nu vomite insa sunt atat de multe alte lucruri care poate sunt la fel de importante dar care nu mai jungem sa le facem. tare sunt necajita, au trecut 7 luni si tot nu am apucat sa ma bucur, sa ma relaxez vre-un pic si nici nu vad viitorul sa fie mai altfel Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 7 luni |
Offf ce rau imi pare sa aud ca aveti astfel de probleme...dar incearca te rog sa fii mai optimista. Eu oricum te vad asa. O sa recuperati voi intre timp. Poate nu o sa mearga o data cu toti ghioceii, dar ce mai conteaza o luna, doua intarziere. Cu mancatul insa aveti mari probleme si sper sa va reveniti curand

Olga, mamica lui David iepurasul

cativ13 spune:
Gianina, 

Imi pare rau pt toate cele care aveti problemute cu bebelusii si as vrea sa pot ajuta in vreun fel...deocamdata...
mami de Silvia Ioana
pisigri spune:
Novus, am virat banii.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
bebe_shtrumf spune:

Sorina Maria, bebe de Cocufan
Ana Bianca bebe de Pisik06
Bianca Ioana si Bogdan Andrei
Gigelica20
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009