Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *108*
Raspunsuri - Pagina 21
denisamada spune:
Novus, a pus azi banii la banca. 
Nu mai merg la BabyExpo... M-am ofticat!
Plus ca nu cred ca or sa fie kestii care sa nu fie si peste 2 saptamani la Kidex... ma duc atunci, ca pe astia m-am suparat. 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Edit: Costin a pus banii, apare numele lui. 
Gianina34 spune:
anca - 
de cand am inceput eu serviciul, s-a mutat mama la noi si are grija de bebe; cu altcineva nu as fi avut curajul sa o las dat fiind toate problemele noastre
ca si program, face tot ceea ce faceam si eu cat stateam acasa
avem programul de masa care tb respectat - nu pot sa-i dau sa manance mai tarziu de 3.5-4 ore si tb sa aiba 5 mese asa ca ... probabil noua ne-ar trebui ca ziua sa aiba macar 26 de ore
si nu pot sa nu o las sa doarma pt ca altfel e obosita/adormita si e un motiv in plus ca masa urmatoare sa fie ratata pt ca-i este somn
chiar sunt intr-un mare impas
cu scosul afara, iarasi un alt punct dureros: acum de cand s-a racita fara, nu am reusit sa o mai scot deloc - in 2-3 sferturi de ora cat e treaza nu apuc sa fac decat strictul necesar - sa o schimb, sa-i dau medicamentele (avem cate 1-2 felusi si dureaza pana reusesc sa o fac sa le inghita) iar in zilele cand reuseam sa am cat de cat timp, era ori ea racita-muciosita-sau mai rau sau era urat afara(ploaie/ceata/vant)
nu stiu ce sa fac, cum e mai bine
poate sunt eu acum cu nervii la pamant si nu judec prea limpede
sper sa ma linistesc cat-de-cat si sa ma lumineze Dumnezeu sa fac ce-i mai bine pentru ea
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
anca_nicolae spune:
Dyana, ai PM.
Si legat de ce v-a scris Ilinca, desi nu sunt in scorpion,
, si eu excat ca ea gandesc. Dar, in plus, va mai zic 2 chestii [inserati-le voi in contextul subiectului fierbinte si delicat]:
1. Pofta vine mancand!
2. Cu cat dormi, cu atat ai dormi mai mult.
Ia mai ganditi-va la asta..., caci acus acus se duce tineretea!
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 6 luni
olishka spune:
Si daca unele mamici se plang ca ai lor bebelusi nu iau in greutate, eu ma plang ca al meu este prea gras. Luna asta nu l-am mai cantarit caci mi-e frica, dar va jur ca abia mai pot sa-l tin in brate
Ne-a recomandat dr pediatru sa mergem la gimnastica, caci din cauza sunculitelor se misca mai greu si avem si noi de recuperat. Nu cred ca o sa mearga prea curand nici al meu. De-a busilea in nici un caz. A inceput sa se tarasca un pic de tot, dar atat.
Puteti sa-mi recomandati un centru unde as putea sa merg cu el la gimnastica?
Olga, mamica lui David iepurasul 

provista spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() super tare!!!!!!!! inseamna ca daca ma duc eu la dr o sa ma intrebe daca am folosit-o vreodata! ![]() ![]() ![]() |

aoleu ce am mai ras de s-a trezit copilul

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Si daca unele mamici se plang ca ai lor bebelusi nu iau in greutate, eu ma plang ca al meu este prea gras. Luna asta nu l-am mai cantarit caci mi-e frica, dar va jur ca abia mai pot sa-l tin in brate Ne-a recomandat dr pediatru sa mergem la gimnastica, caci din cauza sunculitelor se misca mai greu si avem si noi de recuperat. Nu cred ca o sa mearga prea curand nici al meu. De-a busilea in nici un caz. A inceput sa se tarasca un pic de tot, dar atat.Puteti sa-mi recomandati un centru unde as putea sa merg cu el la gimnastica? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
la inot nu ar fi bine?
este piscina la medlife si au si grupe de bebelusi (de la 6luni)
conditiile sunt ok
am fost si am vazut ca aveam ceva ganduri insa acum amanam pentru la primavara cred
avem 7 luni
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui koko_1 Mihaelacg esri o dragutza , multumesc de invitatie dar ramane pe altadata (in seara asta a murit bunica de pe tata si voi merge la inmormantare) |
imi pare tare rau, condoleante!
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
Gianina34 spune:
oliskha - daca ramai la ideea cu gimnastica si te interesezi, te rog sa ne spui si noua ca asta sigur ne-ar ajuta
avem 7 luni
bebe_shtrumf spune:
aris26
"m-am plans si de un oarecare disconfort in zona epiziotomiei si bine inteles ca mi-a trantit-o:"tabaceshte-o si tu macar un pic"
aoleooo aoleooo a ajuns sa imi zica doctorul ca sunt statuta"
pey disconfort si eu , insa ce ma fac dc m-as lua dupa sot, as incepe postul din august si l-as incheia in aprilie..cred.
deci...problema treb luata in mana
![]()
![]()

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
ce frumos e afara!
plimbareeeeeeeeeeeeeeee...vreau departe...sa schimb peisagistika asta de blocurile gri...(suntem noi realitatea
)
sapt viitoare-n we ajung la galati, insa nu iau bebelina
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009