Puiuti de Randunici 2008!! (333)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutti!

Elara felicitari!
refacere rapida,mult laptic si bebe fara colici!

Simonette nastere usoara

bubu ce unghii faine ai

eu sunt singura cu Marc,al meu e plecat
Eric e la mami

SOvi,Clodute!
ai vostri cam cat mananca la o masa?
Marc cam 120 si m-i se pare cam putin(ARE 5800GR)
tot asa de greu inghite,oare de ce?

va pupez

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari si de pe aici...m-am bagat si yo nitel la sb voastre fierbinti:
Azi am tras o fuga pe langa Bv la cumnata care si-a tras mare vila langa Bv...Bravo lor ca-s oameni cu scaun la cap.
Cuscra,nu sari,ca o fuga e fuga..tot drumul m-am gandit la tine,dar zau ca in 4 ore nu aveam cum sa dam o fuga sa va vedem..Iar ramane pe data viitoare.Un pup mare.
Dar hop si nu ma invidiati ca am vazut muntele,ca m-as fi simtit mult mai bine daca ieseam la aer in parc,fiindca a urlat,a marait Tea tot drumul pana acolo de M-A CAPIAT la propriu...juma de drum a stat cu chiu cu vai in scaun,juma de drum nici in scaun,nici in brate,nici in picioare,nici nici..plina de mancarici..sa nu aud comentarii despre asta ca numai de asta nu am nevoie.
Si toata tevatura ca sa stam 4 ore acolo,mai mult in casa...asta pentru ca tinea soacramea neaparat sa mearga si bineinteles Geo,care unde e de plecare,hop si el...dar asta e,am schimbat putin aerul..numai ca pentru asta Tea nu a inchis un ochi,a ciugulit un pic si aia i-a fost masa,in rest a alergat prin viloaie si a facut tumbe peste tumbe spre deliciul audientei.
Luny,Ursu,pai atunci hai sa tragem o betie in 6 de Revelion si dansuri la greu,,,da,Ursu?Mai te poti misca?Vreau si eu preteneala,da?
Si ma spovedesc aici la voi pana ajung la preot ca am simtit in suflet ceva invidie la cumnati fiindca pare de vis la ei,ai impresia ca nu le-ar mai trebui nik,si m-am gandit cat de greu e sa nu ai casa ta proprie,sa inghiti in sec ori de cate ori vrea socrela sa se impuna in casa si cam o face,de simt ca mor dar nici nu pot sa-i reprosez ceva fiindca ne si ajuta mult...insa,trece adesea peste gusturile si tabieturile mele,de mai am putin si rabufnesc,dar ma gandesc ca nu-i in avantajul nostru sa rabufnesc si uite asa urlu pe dinauntru...ehe..de-astea,dar dureroase,fiecare cu ale lor...Mimo ar zice sa tac ca altii nu au nici pe atat..
Dar Mimo,yo cu tine nu mai vb ca nu esti obiectiva.Gata.punct.
Plec la treburile ramase,randunoiul se lupta sa o culce pe Tea ca mie mi-ajung atatea seri...si ce mai tuna si trozneste ca el e obosit de parca eu nu..Si ma simt mai rau de cand iau tratamentul,si sunt suparata pe randunoi rau-rau fiindca nu ma intelege deloc, tot timpul el e obosit de parca eu dorm toata ziua,desi si asta mi-ar trebui sa ma pun pe picioare..orice i-as reprosa el se da victima,frateee...
Iar m-a apucat.Plec.NB.SI...SA VOTATI..BINE!Yo ma duc la vot

FELICITARI,ELARA.SA-TI TRAIASCA!

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stela, asa mi-e dor de acasa... cum era vremea? (desi sigur as tanji dupa V daca as merge acum acasa...).

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

salutti!

Elara felicitari!
refacere rapida,mult laptic si bebe fara colici!

Simonette nastere usoara

bubu ce unghii faine ai

eu sunt singura cu Marc,al meu e plecat
Eric e la mami

SOvi,Clodute!
ai vostri cam cat mananca la o masa?
Marc cam 120 si m-i se pare cam putin(ARE 5800GR)
tot asa de greu inghite,oare de ce?

va pupez

http://community.webshots.com/user/blanka75

Buna seara,

raspund si eu pentru ca ma doare rau subiectul asta ! Fata mea nu prea maninca... are o masa de 120 ml si in rest ajunge si la 30 ml...la o masa... aluat in 2 sapt doar 160 gr... si de la nastere pina acum 1 kil si 800 gr. Adica are acum 5.600 gr. Ca atare am primit de la med de fam trimitere si luni merg cu ea la policlinica... Sint un pic trista din cauza asta dar sper sa fie doar fitze de domnisoara...

Pupici si seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Nico,a fost o vreme neasteptat de buna azi...f cald..
Blanka,Clodute,un pup mare pentru fiecare..Va doresc multa rabdare.Clodute,sper sa nu fie nik rau cu piticutza...poate sunt fitze.

SIMONETTE-FOSTA VECINIK,SA AI O NASTERE DE VIS,TRAVALIU SCURT DE DATA ASTA SI UN BB SANATOS!!

Am citit ce-am scris mai devreme si regret anumite fraze.O respect mult pe socrela,e o femeie model pentru mine,o duamna adevarata,ma iubeste ca o mama,e mult mai apropiata de mine decat mama,clar e o soacra raritate,dar tare ar fi bine sa nu stam in aceeasi casa sa raman doar la sentimentele astea...asta e tot.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,am inteles.Dar de ce nu ati stat pana maine?ca asa sigur ne intalneam si va mai si cinsteam.
eu te si te imbratisez tare de tot.
Simonetta,chiar ca mai ai putin
Si o si pe Roxana,cu baietii ei
Blanka,Clodute- si voua

Astazi Sam s-a gandit sa nu manance nimic,dar nimic .De dimineata i-am facut 4 feluri de mancare,si nimic..nici biscuite,iaurt,cioco:nimic!am mers la biserica ,s-a impartasit,ne-am mai plimbat si m-am gandit ca va manca da de unde,nimic.Abia a baut 150 lapte si somn...s-a trezit iar nu a vrut nimic,ca imi venea sa ma duc pe campii...a venit seara mama si a reusit ea sa-i dea supa de galusti cu piure cu carnita si gogosar.Si a mancat ca spartu...eu oi fi de vina???Simt ca nu mai am rabdare!

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,tu ce mai faci??nu mai zici nimic?

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am vazut fete frumoase, scurt, rapid, dar le-am vazut: luny (de 2 ori!!!), miradi (Doamne ce ochi are Medeea!!! m-am indragostit!!! ), sovi (zen si cu o verisoara si mai inalta!!! daaaa! vreo 2 cm tot avea in plus:)), si o anuska rautzushca, care dormea in wrap, iar mami a ei se distra la shopping. azi a venit si cata-tonic, care un nume mai bun nu-si putea alege. dom'le, e atat de tonica fata asta! te umple de energie intr-o secunda. m-am uitat dupa kya, dar vaz ca a ajuns prin parc, poate maine...daca apari, raluca, suna-ma sa iti dau invitatia lui tonic, care nu a mai luat-o. dar insistaaaaaaa, ca greu aud telefonul.
le mai astept pe naty, stela, bitza, sper sa le vad maine.
am avut zile bune ca vanzari, teribil de obositoare, dar imi place, ca muncesc pt mine.
am cunoscut oameni interesanti, azi a cumparat de la mine o tipa pe care eu o admiram de mult timp, e designer si face chestii deosebite, chiar ma gandeam pe vremuri la o colaborare cu ea si uite ca viata ne-a unit...am sporovait cu ea multe si nevrute si sper ca vom colabora pe viitor, in proiectul pe care il am in minte. nu stiu cat de rentabil va fi proiectul, caci e genul ala de vis, ceva ce mie-mi place enorm, insa nu stiu cat de pregatit e consumatorul roman de asa ceva...la straini sigur ar avea impact, insa la noi...am strangeri de inima, dar pot incerca. dar va plictisesc deja :)
am mai discutat de o posibila colaborare, pe viitor, ca furnizor pt cadourile argintate...am emotii, sper sa ma descurc, sa fac fatza, deja ma simt cam coplesita, insa dupa ce ma voi odihni putin, parca vad ca ma apuca strechea iar

langa standul nostru sunt un domn si o doamna care vand ceva care mie mi se pare super si anume uscator de rufe pentru tavan. au si site: http://www.uscator rufe.ro/index.php scoateti voi pauza dintre cuvinte. mi s-a parut super ideea, mai ales pt cei care sufera de lipsa de spatiu, iar cei care se ocupa de asta sunt super faini.

in rest, nu am apucat sa vad prea multe, decat vreo 2-3 standuri, poate maine voi trage o fuguta rapid.
sunt foarte fericita ca "m-au ratat" cei de la garda ieri, sper sa nu mai revina, sa se duca invartindu-se. am inteles ca au avut de lucru pe la altii si ca au plecat fericiti.

acum va pup, ma duc sa ma culc, ca maine ma astepta o noua zi nebuna.

edit, ca ma culcam inainte sa o felicit pe elara pt mateias.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am uitat sa va zic ca m-am si necajit...mi-au furat pisica de plus de pe masa! asta m-a facut sa imi amintesc ca traiesc in Romania si ca un eveniment pentru copii si parinti poate fi un loc bun de prada! mi-e sila...incerc sa ma tratez cu lamaie si doua palme peste mutra, ca sa ma tratez....si sa inteleg ca se fura ca in codru! sub nasul nostru!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ariel, mi-e sila de astia care fura! Da sila rau!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput