Puiuti de Randunici 2008!! (333)
Raspunsuri - Pagina 17
bubu05 spune:
Am apucat sa stau si eu putin in pat langa Stefu...acum am pus niste snitele la cuptor
si umblu cu mare grija cu unghiile ![]()
Mihu, f.f. frumoase pozele din LA si Andrutza o dulceata
! mai sa nu-l recunosc pe sot cu barba ![]()
Simonetta, nu ai vazut cand ti-am scris pe mess? ce putin mai ai si chiar ca e super semnatura ta 
simonette spune:
Cum adica bai Bubule nu am vazut???????? Eu ti-am si raspuns
Cred ca s-a intamplat ceva cu mesajele noastre atunci...........
Daaa, crede-ma ca ti-am raspuns

Super faine unghiile
Roxana, Gecko si Nicoleta 

va multumesc ptr urari si pupici! Chiar sper si eu sa am nastere mai usoara ca asa activa am fost in sarcina asta
Si am luat si mai putin cu 10 kile decat la Iannis
Da...am plecat de la mai mult decat inainte de sarcina trecuta asa ca sunt tot pe-acolo![]()
Pup si celelalte randunici!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
36+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 3+!!!!!
simonette spune:
Nimeni nu mi-a zis ce sarbatoare e azi
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
36+
cu Nicholas Ellan
AMR 3+!!!!!
bubu05 spune:
Simonetta
, nu am vazut nici un mesaj de la tine...off...chiar nu stiu ce-ai scris...ce rau imi pare...de sarbatoare ne-a zis Simo ieri, ca nici eu nu stiam daca nu ne zicea si aveam in plan sa spal rufe...le-am lasat pt. luni...
Am mancat de-am spart!!!!
Ma oftic ca n-am facut poze sa pun reteta mea de snitele la cuptor, dar o sa mai fac si le si pozez ![]()
simonette spune:
Simo
ms mult! Intre timp mi-a trecut si mie prin tartacutza sa ma uit pe net si am gasit
Bubu lasa ca nu-i nimic.....tot ce-am scris atunci a fost de bine
Ia sa faci bine sa pozezi bunatatile alea....n-am mai auzit de shnitzele la cuptor
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
36+
cu Nicholas Ellan
AMR 3+!!!!!
Kya spune:
Hello!
In primul rand vreau neaparat sa
apasat niste fete dragi!!!! Simonetta si Roxana Claudia mi-a fost tare dor de voi 
Dimineata am fost in parc cu Luny & co, si tare ne-am mai distrat cum s-au pupat copii
. Au fost nadzdavani asa cum sunt ei de obicei. Ganditi-va ca separat sunt dinamita, cand se mai si intalnesc...
Luny cand am dus-o dupa-masa in parc am ajuns langa garduturile alea mici. Si am intrabt-o pe Sanzina "mai stii mami cum facea Matei?" La care ea imediat s-a urcat pe gard!!! Apoi urmatoarele 20 de minute le-am petrecut ea escaladand gardutul inainte si inapoi, si eu uitandu-ma la ea!
E o maimutica ceva de speriat, tot ce face Mufa, repede si ea ![]()
Bubu sa-ti fie de bine unghiile! Ce misto arata, wow!
si o Nicol harnicuta.
Ma duc sa ma uit acum la pozele americancei dansatoare 
Maine cine prin ce parc merge?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
Roxana, da noi am mai vorbit, dar ma bucuram ca scrii pe forum sa fim si noi mai multe ca-n vremurile bune![]()

....ma bucur ca ai admirat pozici, cu organizarea deocamdata este pauza ca-i post, dar am cateva comenzi pentru la anul
..ma bucur ca ati avut un concediu minunat!!!
Bubule chiar ca surpraiz!!!!!dubla
...chiar ca si mie mi-ar fi mila sa fac treba ca o asemenea manechiura....am citit/vizionat si reportajul 
Simonette si eu iti urez o nastere usoara ca un fulg si un bebe sanatos si mancacios!!!!
....si eu ti-am scris un mesaj scurt pe mess de pe messengerul de yahoo mail , intrasem pe mailul randunicilor sa printez o carte trimisa de Sovi
Antonia a papat niste fidea cu lapte si miere
,imi tragea lingura sa-i dau mai repede sa manance si acum se joaca si tati ii citeste o poveste....
da Nico, chiar ca a fost frumos afara,imi parea rau ca nu am iesit mai devreme......oricum s-a dat pe tobogane si pe calutii aia cu arc pana a obosit si m-a pus sa o urc in carut
....am dormit amandoua de la 5 la 7
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
simonette spune:
Kya, Bitza, mie nu-mi place sa raman datoare asa ca 
ici speciali si de la mine ptr voi!
Bai da la voi atmosfera inca e la fel de faina ca la odisee.......ce misto!!! Cum merg ele randunicile in tandem in parc si se distreaza cu puii lor
Ce-as mai vrea si eu cu voi!!!!!!!!

mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
36+
cu Nicholas Ellan
AMR 3+!!!!!
bitza037 spune:
Simo, pai virtual poti sa fii cu noi
![]()
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

si de SAM