Puiuti de Randunici 2008!! (333)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si legat de discutia de ieri...
eu nu stiu cum e in Olanda, sau Europa in general, dar aici gradinita numa ieftina nu e. De fapt rectific...e foarte scumpa. E atat de scumpa ca oamenii "normali" nu isi permit sa-si tina copilul in gradinita. Cred ca v-am mai spus ca Patrick este singurul din babies room care merge toata saptamana la gradinita. Si asta, nu pentru ca ceilalti parinti vor sa isi tina odraslele mai mult pe langa ei, ci pentru ca nu isi permit. Si daca mai este si un al doilea copil de gradinita deja este la fel de rentabil ca unul din parinti sa renunte la job si sa stea cu ei acasa decat sa-i tina in gradinita. Si ca sa-si mai dezmorteasca neuronii si pentru a mai suplimenta venitul familiei, atunci isi ia un casual sau part-time job cand partenerul este deja acasa si poate ingriji de copil/copii. Ce job e ala? Ospatar, vanzator, receptionist etc.
Si daca va intrebati ce muncesc acesti oameni "normali" ce nu chiar pot sa-si tina 1-2 copii in gradinita...pai de exemplu ingrijitoarele lui Patrick (echivalentul educatoarelor din Ro), sau o invatatoare etc.
Si pentru aia bunicii nu ii ajuta. A plecat copilul de acasa, e la casa lui...atunci gata cu gijile astea. Bunicii is la cafenele, ingrijesc gradina, joaca bridge....doar ca bunicii aici se dau in pensie pe la 70 de ani...asa ca pana atunci, cand teoretic inca mai pot tie pasul cu un nepot, sunt la job, sa-si asigure lor traiul zilnic si sa mai puna vre-un cent la pensie.

Pe noi ne ajuta salarul sotului...care nu e imens...dar face de doua salarii normale. Si apoi si noi strangem punga bine de tot. Suntem atenti la cheltuieli. Mai stingem becurile ramase aprinse aiurea prin casa, mancam in casa si nu in oras, sotul isi ia pachet la servici si nu da 20 de dolari pe masa de pranz la cantina, conducem masina de 25.000 de dolari si nu de 40.000 (cum ar face australianul) etc etc. De exemplu, proprietarul casei noastre a vrut sa ne mareasca chiria. Nu cu mult, 10 dolari pe saptamana (40 pe luna). Dar pentru aia nu am acceptat. I-am scris scrisoare, i-am atras atentia ca nu e momentul cel mai bun pentru el sa ramana fara chirias etc si a acceptat pretul nostru. Si pic cu pic ne descurcam Noi suntem fani gradinita...si atunci acceptam sa facem sacrificiul asta de a-i putea asigura 5 zile pe saptamana acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Nicoleta, metoda brevetata e carpa curata uda. Nu dau cu nici o solutie ca imi e sa nu stearga vopseaua de tot

Simonette, atat de frumoasa e semnatura ta. Sa ai parte de o nastere usoara (mult mai usoara ca data trecuta) si sa ai parte de un voinic sanatos, cumintel si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gecko, atata ma? Nu ziceai ceva de servetele umede...? Apropo, cat este chiria la casa in care stati? Daca nu-i secret... Apropo de ce ziceati... costuri de gradi... scoala lui Stefan costa pe luna 323 de euro, pret foarte acceptabil pentru Viena. Era una mult mai bengoaa in zona care depasea 10.000 de euroi anual...

Bitza, fain ca la voi e soare, la noi e acoperit... copiii care mai de care cu muci/febra/usturimi la pishu...

Oare poate sa-l usture si totusi sa nu aiba infectie? La Stefan ma refer... ca nu e rosu in zona... ar fi prima lui infectie urinara...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Surpraiz! ce am facut noi azi , daca tot e sarbatoare!

Geckolina, ce bine ca ai inca dintii cu tine si ca v-ati facut bine!

Poate vreti sa va delectati putin www.bucataras.ro/articole/2565/mmmmmmm_sau_cum_a_fost_la_restaurantul_bazaramsterdam_.html" target="_blank">aici

Revin, trebuie sa fac rezervare pt. bilete la film, vreau sa mergem maine cu Vlad

Mergi la inceput

Bubule ma uciiiizi! Sa-ti fie de bine unghiile! Nicol este deci ocupata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Zoze – multumesc de primire. Citesc ca te apuci de zugravit. Spor! Eu una asa de patita sunt (cu “meseriasii”) ca n-as mai zugravi nici sa cada peretii pe mine. Chiar sa ma tii la curent pt ca povestile de zugraveala spuse de altii tare nostime mai sunt.

Bitza – noi ne-am mai vorbit. Cum mai merge treaba cu organizarea de evenimente? Am admirat eu niste pozici la avatarul tau..

Luny – concediul in Algarve a fost grozav. Am avut masina pe toata durata sejurului si am strabatut toata coasta in lung si-n lat..Nu am spatiu sa spun cat mi-a placut. Exceptional!!

Mihutza – te invidiez pt escapada de week-end in LA. Ne dorim asta f mult insa socotelile de acasa nu s-au potrivit cu cele din targ (pana acum), in cazul nostru. Ne dorim mult sa luam la pas coasta de vest americana apoi cea de est. Toata vara asta am ascultat o melodie in masina, Santa Monica, o canta Savage Garden, si am tot fost cu gandul intr-acolo..

Ramo – fac fata cum sa nu fac pt ca imi urmez motto-ul si asta e: EU POT ORICE! Asa ca sunt putine chestii care ma dezarmeaza ..

Simonette - nimic altceva pt tine si puii tai absolut mortali, decat multi

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nico, daaa, tare ocupata Nicol si mi-a facut super unghii! si se mai duce la o randunica , surpraiz, daca o sa ne arate
Ca ziceai de Stefan, sa nu se fi iritat putin la suprafata si sa-l usture la pipi, Vlad mai pateste asa...il dau cu bephanten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mare pentru andra ,superba ca -ntotdeauna,superbe pozele ..mihule tu de ce esti supi? sa-ti treaca..andru a vazut zilele trecute un om suit pe casa si a zis"tazi",la fel face cu orice este cocotat,cu pisicile cocotate pe gard,cu cateii care se urca pe o scarita ,a vazut niste electricieni suiti pe stalp si tot asa a zis"tazi"..mai nou zice "nena=nenea"..a inceput sa zica mai multe cuvinte dar numai cand vrea el..sunt atre mandra de puiutul meu...

am vazut unghii superbe de bubu,felicitari nicol

zozelici cu sclipici spor la treaba si ar fi fost bine sa nu zugaviti azi dar na fiecare face cum stie si cand poate

simonette mai este chiar f putin ..si vad ca inca mergi la servici... si sper sa ai o nastere usoara...

in rest ce sa va zic,andru e cu ta'su in dormitor,ta'su se uita la meci si andru se joaca am un moment de respiro...noi am fost la cumparaturi ,am plecat pe la ora 10.30 si ne-am intors pe la ora 14..andru a adormit intre timp,cat ne-am facut cumparaturile,azi ne-a dat trezirea la 7.30 nu stiu ce a fost cu el si cred ca si deasta nu a rezistat la cumparaturi,am avut o ditamai listuta ,am facut cumparaturi pentru bunica lui catalin...am ajuns acasa,am papacit,a baut lapticul si am incercat sa-l culc dar nu a vrut..vreau sa-l scot afara dar se joaca prea frumos sa-l deranjez...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gecko si eu ma bucur tare mult ca ai dintii cu tine si nu ai facut implanturi sau nu ai ajuns sa porti vreo placa..domane fereste

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Simonette, nastere usoara!

Bubu, sper si eu sa fie doar putin iritat, diseara un dus rapid si ii dau cu crema apoi. Sper sa fie o viroza cu cele 2 zile de febra si atat!

Mergi la inceput