Puiuti de Randunici 2008!! (333)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

NEATZA!
SI eu la o cafea, inainte de a pleca..
ma delectez cu pozele Mihutzei, fain LA, mi-ar placea tare mult sa vizitez... Andra e dulce, ca de obicei..dar tu, Mihu, ce ai patit, de ce esti supi asa?..ce gresi randunoiul?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Aloooo, Deprimarea SRL? Ce e cu voi?! , pe post de terapie.

Cu soacrele si mamele....si eu si Radu am fost crescuti de bunici, si inca vreme lunga, el pana a intrat la scoala, eu pana la 10 ani. In alte orase decat parintii...Iar ca bunici, parintii nostri sunt exceptionali. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta, invat zilnic de la soacra-mea, iar de mama nu mai vorbesc. Toti sunt mai buni ca bunici decat au fost cu noi ca parinti...Cred ca regula e ca nu e nicio regula, tine de felul de a fi al fiecaruia, parinte sau copil, dupa caz. Credeti-ma, in fiecare zi ii multumesc cerului pentru cum sunt socrii mei cu Sophie, iar Radu e naucit de-a dreptul, nu isi poate explica cum de EI, tocmai EI, sunt asa cu nepoata lor. Sa ii tina Dumnezeu sanatosi pe toti!

In rest...se termina dalmatienii si plecam la Zoo, e o vreme minunata afara!!!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Olgu, sa aveti o zi frumoasa la zoo

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Olgu, zi frumoasa???? Eu am dat gheata cu racleta de pe masina dimineata . Distractie frumoasa la Zoo, ce i-ar place si lui Sabin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am inteles, Olgutza este la Zoo, dar restul?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Am inteles, Olgutza este la Zoo, dar restul?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

..Zugravesc in zi de mare sarbatoare!!

Pupici tuturor!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Nico...eu sunt aici...tocmai am terminat de mancat shprot cu mamaligutza si mujdei.....Antonia a mancat cu lamaie...acum beau o bere cu lamaie, ca din aia normala nu-mi place,Antonia fresh de portocale si da noroc cu noi de zor si citeam ce ati mai scris....

noi ma fost de dimineata la biserica , am impartasit fata....ii place asa mult,nu zice nici pas.....se inchina si saruta icoanele(bine nu poate sa faca corect)dar este bine si asa.....si pe urma la Piata de gross am luat o ladita de portocale cu 2,5 lei kg si o caserola de kiwi...acum mai stau putin sa-mi revin dupa ce am mancat si iesim putin afara ca-i tare frumos....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Hai ca scriu ca asa strigati ca imediat imi treziti copilul, copil ce a adormit lemn la ora 7 (si care sigur imi va da trezirea la 6).

Multam' de grija, sunt(em) bine. Nu am nici un motiv serios sa fiu monosilabica...dar sunt...am o lene de ma doare. Si mai sunt si in covalescenta dupa o gastroenterita daruita cu dragoste de purandel. Frate, ca asa naspa in viata mea nu m-am simtit. Dar a trecut si aia. Cert este ca am descoperit cheia unei diete de slabire si remodelare cu rezultate garantate (dinti estetici dar nefunctionaie si o greata data de boala ce iti ia o luna gandul de la mancare). Mi-am luat acum vreo 3 saptamani, in sfarsit, o pereche de blugi elastici. Deabia i-am mai putut da jos de pe mine la magazin. Acum, dupa 3 saptamani si restrictii peste restrictii, flutura deja pe mine...pot sa-i fac shalvari

In rest, dintii sunt cu mine...si vor mai fi ceva vreme. Am mai fost la un dentist pentru un second opinion si mi-a raspuns, fara sa-l intreb, la toate temerile mele legate de implanturi. Si mi-am confirmat ca celalalt dentist era cam cowboy, vroia sa scoata TOT si sa-mi umple gura de implanturi (naiba stie cum mai treceam de controalele de pe aeroporturi)...si daca Doamne feri se intampla sa nu "accept" implanturile atunci ce faceam? cu ce ramaneam? Cu placa??
La cel de-al doilea dentist am povestit o ora despre implanturi, fara nici macar sa se uite in gura mea. Mi-a explicat bunele si relelel lor, m-a sfatuit sa vad cel putin 4-5 chirurgi inainte de a incepe sa mi le fac, sa caut chirurg cu experienta peste 10 ani in domeniu etc etc. Mi-a explicat de-a fir a par ce si cum, fara sa stie ca sunt medic si ca pe unii termeni si complicatii nu trebuie sa insiste atat.
Asa ca in final sunt si mai bogata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

cum mai Zoze zugravesti????

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna ziua randunele!!!! Ce mai faceti voi? Am intrat cu pasi mici sa va spun ca noi ne apropiem iute de soroc Incet,incet ma invadeaza teama dar si nerabdarea sa-l strang la piept pe praslea
Ma cuprinde nostalgia odiseei noastre dragi....a fost cea mai frumoasa odisee Va cu drag si pe voi si pe puiutii vostri!!!

Da, ce sarbatoare e azi? Eu sunt la servici.......deci habar n-am!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput