Puiuti de Randunici 2008!! (333)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mihutza voi ce faceti, sunteti ok?..
eu ma duc in pat...urati-mi sambata scurta si revenire grabnica acasa!
Apropo, cred ca pe la 11-11,30 mergem la Circ in parc, mai vine cineva?kya, stela?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Luny, dar eu nu pricep ceva: mama lui e sau nu singurica? Are sot au ba? Ca uneori mi se pare ca da, alteori ca nu... de ce vroia sa vina cu voi in concediu pe motivul ca e singura daca are sot?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

are, dar e cam singura..in sensul ca el a avut niste probleme de sanatate destul de urate, si..s-a mai schimbat...e pasionat de medicina, numa asta citeste, si e mosulica asa, el nu pleaca de acasa, nu-i place aia, ailalta, nu e genul plimbaret defel...sta in parc cu mosii la sah, vara are caciula-n cap si vata-n urechi:)) etc..face contabilitate in continuare si cam atat..dar e om bun, ma inteleg cu el, e bland...insa e iar o problema, are conceptii dubioase, Mufa nu e chiar safe sa stea doar cu el...imi zice 'lasa-l sa se convinga' de una alta, gen 'pune mana pe foc sa vezi ca arde', sau apleava-te pana cazi, sa vezi ca doare etc...nu te poti baza pe el, e si varsta, aproape 70 ani,forma fizica nu e ok, din cauza asta nu are energie sa-i faca fata Mufarinului sub nicio forma!..na.. cert e ca ea e plictisita, ea a condus familia mereu..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, sa ai o zi scurta maine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

elara felicitari..bebe matei sa fie sanatos si papacios

hmm am vazut ca s-a discutat de ordine/dezordine...sunt pe linii diferite cu randunoiul,mie imi palce ordinea,lui dezordinea,la fel sunt si ai lui..eu asa ma fost invatata,te-ai ridicat de la masa,strangi masa,speli vasele si apoi poti sta linistit...te-ai trezit si ridicat din pat ,faci patul ,strangi prin camera si apoi ai grija sa faci si altceva..si multe multe...la chestiunea asta a contribuit tatl meu ,el era si este obsedat cu curatenia...si sincer spun ca nu e bine...esti tot timpul stresta ,tot timpul cu aoleooooo...mie cata de f multe ori imi zice sa le las naiba ca le fac si mai tarziu,ai lui sunt tot dezordonati si cum mie nu-mi place strang dupa toata lumea si pun fiecare lucru la locul lui..inca un motiv in plus de oboseala fara nici un rost...dar asta sunt si nu pot fi altfel...

despre parinti -socrii nu stiu ce sa mai zic...am fost crescuta de parinti(maica mea m-ar fi ajutat ff mult daca ar fi fost langa mine,dar a fost nevoita sa mearga la tara sa aiba grija de bunicii mei,mamaie are boala lui alzeimer iar tataie are epilepsie) ,cata si sora lui au fost crescuti de mici,de la cateva luni de bunici(bunici care au fost bunici si pentru mine ,bunica azi care este pe ultima suta si care azi a implinit 79 de ani..ce mult mi-ar fi placut sa-i urez sanatate si la multi ani)...nu am pretentia defapt nu mai am pretentia sa-mi vada cineva de andrei,e copilul meu si vreau sa fiu langa el,oricum de fiecare data cand ramanea cu altcineva,de putine ori ce-i drept desi stau cu socrii in casa,stateam cu grija,nu-mi convenea nu stiu ce ,eram tot timpul nemultumita asa ca mai bine imi am eu grija de el,e copilul meu si vreau sa fiu eu langa el nu altcineva...socrii tot timpul au avut cate ceva de facut ,ba la tara,ba cu serviciul iar cand veneau acasa erau obositi ,fiecare cu tabieturile si programul lor asa ca m-am resemnat si m-am obisnuit cu gandul si m-am descurcat si ma descurc in orice situatie chiar de stau cu andru calare si cocotat pe mine ...fac abstractie de faptul ca mai e si altcineva in casa si ma simt bine alaturi de puiutul meu,de ceea ce fac si il pup si ii spun ca-l iubesc si trec f repede peste momentul greu...ce pot sa-i reprosez soacra'mi e ca mi-a facut viata si mai grea,pe langa faptul ca nu m-a ajutat cu andrei s-a incapatanat sa nu aiba grija de sanatatea ei si am devenit pe langa mama si sotie si infirmiera si asistenta si menajera si nora care sa stea tot timpul la bucatarie,care sa spele numai ea ,care sa calce nmumai ea,care sa faca numai ea curat...atat am nevoie si i-am rugat si eu si catalin sa aiba grija de ei pentru ca de noi si de copii nostrii o sa avem noi grija..eu si el..in rest ce sa zic sunt buni cu andru,i-au dat bani,soacra mea pana pe la vreo 10 luni pe fiecare luna in data de 2 venea acasa cu o masinuta,camera pe care o are andrei e facuta de ea,tot timpul s-a gandit la el ..in primele luni ale lui andrei era altfel dar nu stiu ce s-a intamplat pe parcurs..pentru ca au devenit mai reci,in sensul ca parca fug de el sau mie mi se pare nu stiu..in fine ..ce am avut de spus am spus mai sus...nu vreau decat sa ne linistim si atat ,soacra mea sa redevina cea pe care am cunoscut-o eu ,plina de viata si cu zambetul pe buze ,cu care poti sta la o cafea,cu care poti barfi,poti glumi..nu am nici o pretentie de crestere din partea nimanui ,nici catalin nu ma ajuta in casa(dar nici la el nu am pretentie atata timp cat face ce trebuiesi sta mai tot timpul plecat ba la scoala,ba cu firma,ba la tara,ba la cumparaturi(bine macar ca le face pe astea ca altfel eram terminata detot)desi ma mai apuca uneori dracusorii stiu ca el nu are nici o vina dar de ff multe ori m-am simtit neajutorata,bine macar ca ma asculta si ma incurajeaza si discuta si-mi explica cum sta treaba(nu le are nici cu muhereles si nici bani fff multi nu aduce in casa...dar vorba nicoletei cred ca nici unul nu aduce destiu) ,cu andru ar vrea sa stea dar nu sta andru fara mine asa ca si el ca sotul lui naty ,ce sa le facem copilasilor daca ne iubesc atat de mult)...stiti ce ma bucura cel mai mult si ma linisteste ca al meu randunoi e tot timpul langa mine,e de partea mea si nu se gandeste la nimic altceva decat la NOI...

gudinde da stiu ca si in spania e la fel...au alta gandire,alte viziuni...si cred ca asa ar fi cel mai bine,ca nu ar mai aparea discutii de genul nora -soacra

roxana un si de la mine si ma bucur ca si tu faci fata...

rebe pentru cacutza

aha deci cred ca in oltenia asa se practica cu ciorapimea ...baii zoze deci eu nu stiu ce sa-i mai fac...se dezbraca atarna hainele de usa sifonierului ,se descalta isi arunca ciorapii dupa usa...i-am explicat de n ori asa e obinuit nu am ce -i face...

luny sa ai o zi minunata maine...

hai ca am aberat destul ,sper sa intelegeti ceva..noi tot in tensiune,mamaie e in aceiasi stare de coma,nici nu stiu cum sa-i zic...off off...ma duc la nani...

simo da stiu ca maine-i cruce rosie..pe la ora 21 am bagat repede masina in priza sa spal adidasii randunoiului ca ii programasem pt maine...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

hello sunt alive, insa cam fara chef de vb.. ceva hartza si cu omul.. si uite asa..

la soacre nu ma bag, ca a mea e ok.. desi cand stateam cu ea ma mai enervau niste chestii, dar treceam peste ele ca intotdeauna ma astepta cu mancare calda cand veneam de la servici, spala, curatenia era a mea .. un minus e ca al meu e imprastiat din cauza ei, ca asa l-a invatat sa tot stranga dupa el, decat sa isi bata gura cu el ea a preferat sa stranga.. si sunt satula de strans, ca eu fac parte din categoria cu ordine si curatenie (thanks mom!)..

Felicitari Elara! Bine ai venit Matei Catalin!

am citit si din urma si am vazut pozici si filmulete cu piticii.. toti care mai de care mai haiosi nu va suparati ca nu mai nominalizez..

Am vazut ca au mai reaparut randunici si m-am bucurat

de noi sa va zic: we trecut am fost in Los Angeles.. a fost frumos.. imi place ca LA-ul are si munte si ocean.. am vazut Hollywood, Walk of Fame, am trecut prin Beverly Hills, Santa Monica beach.. pacat ca nu am avut timp de vazut mai multe.. ne-am intalnit acolo cu o familie tot de romani cu un baietel, Lucas, mai mare cu o zi decat Andra.. copilasii s-au jucat in legea lor, iar Andra era tare incantata, ca el cam ca baietii asa cam fugea de la pupaceala Andrei .. oricum niste comici amandoi.. stie multe sa zica ei el si in Ro si in enlg, chiar cred ca mai multe cuvinte decat Andra, dar la mancat a mea a fost sefa..
pozici de LA

edit: ce nu mi-a placut- traficul infernal.. desi cu autostrada cu 5-6 benzi pe fiecare sens..

ieri a fost o faza comica cu Andra.. eram pe afara si era o cioara pe o masina, si manca si ea un colt de paine.. la care Andra "Tazi!!" (cazi).. ce mai m-a omorat!

si mai sunt faze din astea.. nu le mai tin minte.. noroc cu ea ca imi mai trec tristetile..
si pe final va mai arat doua dansuri:
populara - nu mai stiu daca vi l-am mai aratat
aici ii aratam miscarea lui Lucas

in rest imi revin eu incetul..
Va !

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Andra bestiala ca de obicei!

Mergi la inceput

Gecko, cu ce stergeai tu ma peretii aia ai tai de aratau ca noi? Incepe sa devina necesar si pe la noi, din loc in loc, si vreau o solutie brevetata!!

Simo, eu ziceam de mine ca vreau sa le dau aripi alor mei, la mine mama si acum imi mai zice ca uite, am plecat de langa ea... Eu vreau sa am puterea sa nu le reprosez asta copiilor mei. Sper sa reusesc...

Mergi la inceput

Salut.

Stefan a facut febra mare azi-noapte, si acum are iar... Uf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Neatza, nu ma bag la discutii despre parinti ca eu sunt o norocoasa.
Am intrat doar sa o strig pe Gecko ca nu a mai aparut de cam multisor, chiar suspect de multisor.
Deci, GECKOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!
Noi facem revelionul aici http://www.pappacabana.ro/. Inca nu stim daca il luam si pe Sabin, eu cred ca da , mai ales ca toate familiile au cate doi copii cei mai mici de-o seama cu Sabin si majoritatea vin cu ei, deci va dati seama ce nebunie va fi pe acolo.
Eu ador Craciunul si ca sa ma bucur cat mai mult de el aseara am inceput sa aranjez casa. Se uitau vecinii cam ciudat la mine, nu mi-a aratat inca nici unul calendarul , dar mi-am imbracat toate balustradele in ghirlande de brad , mi-am pus fulgisori pe geamuri, coronita la poarta si mai urmeaza...

Mergi la inceput

Raluca, frumos!

Craciunul este perioada din an pe care o ador! Sper sa fim sanatosi sa putem sa ne bucuram de el!

Mergi la inceput