Puiuti de Randunici 2008!! (333)
Raspunsuri - Pagina 13
Simo27 spune:
bravo,sot de Zoze!!!!
Uite asa vreau si eu sa imi laude nurorile baietii![]()
![]()
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
bubu05 spune:
Simo, foarte frumos ai scris, mi-a placut mult! 
Eheee, pana sa fim soacre mai e destul
Si noi avem un avantaj ca vorbim acum despre asta si vom invata din toate o gramada!! cu siguranta ne vom gandi mult mai bine la ce vom face!
Doamne, daca ati sti cat rad astia mici si se joaca dua ce le sting lumina, rand singura prin casa cand ii aud...hi, hi...si ma mai cheama Vlad sa-mi arate cum vine Stef si doarme la el in brate si il mai aud cum il mangaie si vorbeste cu el, imi vine sa-i mananc!
Bravo Rebe pt. kk la olita!!
Stef mai face pipi la wc, din picioare, ca barbatii
, inainte de baie si doar daca il vad eu ca-i vine sa faca, dupa ce-l dezbrac. De cand zic sa-i cumpar si olita...
Nicoleta spune:
E drept, copiii sunt diferiti, au reactii diferite, dar pe mine ma doare sufletul sa vad ca ai mei fac primul pas si li se "da in cap".
Stefan v-am mai zis ca sufera ca nu vor sa se joace cu el copiii de aici (nu stiu de ce, un motiv ar fi ca nu vorbeste limba lor! dar nu miroase urat, nu e in zdrente
... tatal lui are serviciu bun
- apropo de asta, azi Stefan a aflat ca tatal unui coleg face... pizza, si nu acasa, ci la pizzerie!!
), dar la hort si-a facut un prieten care este... negru! Si care "este el mai agresiv, dar asta nu inseamna ca am devenit si eu rau!". Imi place ca nu are probleme cu rasele, ba chiar a admirat faptul ca "vine dintr-o tara cu mult soare!". Asaaaa, si dimineata nu-i raspunde niciunul!! la salut! O fi de la sangele albastru din vinele lor... Hai, contraziceti-ma! Ca am un gust asa amar uneori...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Simo27 spune:
A,maine e sarbatoare:Intrarea in biserica a Maicii Domnului!
Noapte buna
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
Nicoleta spune:
Eu cu Matei nu am de gand sa incep cu olita inca, fiindca el e Mutulica si nu zice caca decat dupa ce face! Avem 2 olite cumparate din septembrie, dar el... la calareste si atat!
A, v-am zis ca aici am 2 bai? Una mica, in care e toaleta si o chiuveta mica. Si alta mare, cu cada si chiuveta... tare greu m-am invatat cu ele asa (toaleta in alta camera fata de cada!), trebuie sa traversez livingul sa ajung de la una la alta! Ce idei mai au si astia... 
si a lui Matei 
Simo27 spune:
Nico,eu cred ca,copii aia nici intre ei nu se saluta!De-asta nu stiu sa raspunda la salut
.Ce urat
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
Nicoleta spune:
Simo, sarbatoare? Si eu ma bazam pe ziua de maine sa imi fac ordine prin casa... 
si a lui Matei 
luny spune:
gudinde pe undeva, ai mei tind spre olandezi
, in ceea ce priveste copii..pe de alta parte, n..in genere, ai punctat bine, alte conditii de trai acolo..
naty si eu am stat mult cu bunicii, pe care-i adoram,insa ai mei nu au fost 'de cariera' si cand am ajuns la o varsta la care sa putem sta singure cat sunt ei la serviciu, am stat acasa...meregam la maia de placere, oricand vroiam, veneau si ei la noi, era tare bine!
si ca ziceati ca tre sa aiba si astia buni defecte, sa va zic secretul, ca si Liviu are, o tona
, dar nu-s grave...cele mai grave? ma-sa
si ca spune pe ton aprig ce are de spus,sub imboldul momentului, fara sa gandeasca mereu cat de corect sau bine a judecat, dar se racoreste...ii trece, dar mai si doare..noroc ca eu stiu cum sa trec peste si sa-mi pastrez sanatatea mentala, cateodata e ca o femeie isterica!
![]()
zoze oltenii nostri zici ca-s frati, asa-i?![]()
suntem niste fericite noi..
rox bine ai revenit!!am auzit ca ai fost in Algarve, cum a fost????noua ne-a placut enorm, ce dor ni se face cand ne amintim! niste poze cu voi nu pui?!
bitza nu tine cu bomboanele, ca nu mamanca dulcirui, are probleme de greutate
si glicemie..in plus, eu nu-s certata cu ea, vorbim, ne vedem(cat mai rar...), dar stiu ca e prefacuta cu mine..
si din seria compromisurilor facute de dragul sotului, maine mergem la ai lui la masa
..m-am eschivat ultimele vreo 3 dati, acum, gata, pana aci mi-a fost...ne-om mai vizita la Craciun![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Zoze, bravo pentru sotul tau!
Si eu mi-as dori sa fiu mai calma, sa reusesc sa nu fac greselile pe care le-am vazut cand eram mica in comportamentul alor mei... dar nu-mi iese mereu...
Bubu, abia astept sa-i culc si eu pe ai mei impreuna, desi Stefan merge la scoala acum si trebuie sa am grija sa adoarma repede... Matei are si el ritualul lui de seara si e taaaare tipicar... Om trai si om vedea!
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Luny, dar eu nu pricep ceva: mama lui e sau nu singurica? Are sot au ba? Ca uneori mi se pare ca da, alteori ca nu... de ce vroia sa vina cu voi in concediu pe motivul ca e singura daca are sot? 
si a lui Matei