Puiuti de Randunici 2008!! (333)
Raspunsuri - Pagina 12
Nicoleta spune:
Cat despre olandezi... bravo lor ca au gasit echilibrul! La romani mai este mult pana departe! Ca dacat sa-ti dai copiii la cresa mai bine iti aprinzi paie in cap uneori!! Si pe aici, cat am putut vedea pana acum, rar bunici care sa se ocupe de nepotii lor. Si nu stiu dom´le de unde-si cumpara mamele (si tatii, am vazut multi tati cu 2-3 copii dupa ei, calmi toti, si tatal, si copiii!!) relaxarea asta si cum se educa pe aici copiii de sunt asa de ascultatori!!
Fi-miu se tot plange ca la pranz ii pune sa tina sub brate niste semne care nu trebuie sa cada, ca sa-i invete sa manance cu mainile pe langa corp si ca lui nu i se oare corect asa! 
Cand l-am luat azi pe Stefan a venit o mamica a unui coleg (cam bataus, desi este tare mic de inaltime!!) cu ceilalti 2 baieti (unul mai mare, altul mai mic decat Matei) sa-si ia fiul. Si Matei a trecut pe langa ei, curios si cu intentii de imprietenire... Cand a ajuns in dreptul lor copilul cel mai mic l-a impins si el a cazut (s-a ridicat tare mirat) (mama a apostrofat putin copilul, i-a zis ca e si el bebe), apoi cand a trecut spre mine Matei l-a impins si celalalt, asa imi era mila de el, ca nu intelegea saracul ce-au cu el!!!!! Uf!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Simo27 spune:
Iar despre al meu ,el a fost crescut altfel,la cresa de la cateva luni,fara prea multe giugileli,ca deh...iar cu David de cand s-a nascut s-a comportat exact cum,cred eu
,ar fi vrut sa fie parintii lui cu el
.Si acum ,de multe ori ii spun ca prea ii face lui David tot ce vrea,dar intr-un fel il si inteleg.
edit:Nico,vad ca doar noi doua vorbim![]()
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
Nicoleta spune:
Simo, tu ai dreptate, insa ai si norocul sa fii ajutata de mama ta. Eu recunosc, as avea nevoie din cand in cand de timp si pentru mine, "sa ma aud gandind". In primavara vreau sa-l duc pe Matei la gradinita macar pana la pranz. Sper sa reusesc, fiindca el este extrem de mamos! Si sa fac si eu un curs de germana. Cat despre a-mi tine copiii langa mine... eu nu sunt langa ai mei si nu sunt nefericita din cauza asta. Eu imi doresc sa am puterea sa-i las sa faca ce ii face pe ei fericiti! Dar este asa de greu sa le dai aripi!
Pe noi ne-au tinut foarte mult pe la ei si bunicii, eu ii preferam pe cei din partea mamei. Mama mea intelege intr-un fel foarte "personal" notiunea de ajutor pe care trebuie sa-l ofere copiilor ei.
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Simo, lasa ca decat sa nu vorbeasca nimeni
... Ma bucur ca esti bine, ca bb mic este vioi! Si ca sunteti sanatosi!
si a lui Matei 
natynic spune:
Nu, si eu pe aici...
Si Iulia se duce mereu sa ia copiii in brate sau sa se joace impreuna si mai e impinsa si bruscata. Pe mine ma lasa masca si ma umple de admiratie felul in care reactioneaza in situatia asta: nu sufera, nu plange, nu riposteaza ci ff calma bate IMEDIAT in retragere si-si gaseste de lucru singurica. Asa am fost si sunt si eu, cu deosebirea insa ca eu sufar si ma simt ranita daca-s respinsa; ea (deocamdata) nu
si ata ma bucura.
Da, Simo, e exact cum spui...asa simt si eu. Nevoia sa ma ocup mult, cat mai mult de copilul meu si sa nu stau departe de el pt ca -probabil- in propria copilarie am tanjit dupa parinti; iar ca bunica sper sa ajut la cresterea nepotilor daca voi fi sanatoasa tocmai pt ca, vorba mamei tale, stiu prea bine cum e sa-ti doresti sa-ti cineva juma de ora copilul din brate si sa nu existe nimeni disponibil sa o faca...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Eu m-as bucura sa aiba nurorile mele incredere in mine si sa-mi lase nepotii in vacante (pana atunci sper sa avem casa aia la tara cu curte mare, oratanii si aer curat!!), m-as bucura sa imi intreb copiii daca sunt fericiti si sa-mi spuna ca da (si sa si fie, chiar daca departe), m-as bucura sa le oferim nepotilor un mediu cald si sa fim bunici echilibrati... Dar mai este pana acolo! Ma intreb daca o mama agitata ca mine poate deveni o bunica "ideala"! ![]()
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Naty, Matei uneori incepe sa planga sau "pune buza" si mie mi se rupe sufletul... "Norocul" ca nu se intampla des sa ne intalnim cu copii... 
si a lui Matei 
Simo27 spune:
Nico,normal ca o sa ii las pe ei sa aleaga ce vor,cum le este bine.Ideea era ca nu ii voi indeparta eu!Uite,ai mei nu mi-au taiat aripile
sunt langa ei ca simt ca nu as putea sa fiu fara ei,cand ne-am mutat de la ei cateva zile am plans desi eram la cateva minute distanta...asa sunt eu!
Si al meu tine tare mult la ei,amandoi suntem apropiati de ei!Si ei de noi.Asa as vrea sa fie si copii mei cu noi.
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
zozela spune:
Mda..Si pentru mine au fost un exemplu parintii mei-dar negativ!! Modelul asa nu!![]()
Eu vreau sa-mi cresc copilul inconjurat de dragoste,liniste,in armonie si intelegere!Vreau sa puna linistit,capul pe perna seara si sa se trezeasca in veselie si iubire! Si asta chiar se intampla!
Acum,despre sotii casnici,ce sa zic?! Vorbesc numai din casa mea,ca in a altora nu stiu ce e..Dan ma ajuta in tot-de la gatit,pentru care are o pasiune mostenita din familie,pana la curatenie,spalat,schimbat copilul,plimbat si distrat cu el,poate face foarte bine-singur-cumparaturile pentru casa,ma sprijina si ma ridica ori de cate ori cad,si toate astea le face din dragoste pentru mine,pentru Mihai acum si va asigur ca nu ascunde nicio buba!
..A..ba da-isi lasa sosetele prin casa si e muuult prea impaciuitor si calm in fata unor bestii
Si la el,toate astea sunt vazute in familie!!
Gata cu laudele ca i se urca la cap!!
Roooxx!!

Ma bucur asa de tare ca ai scris!!
Ma bucur ca au aparut dintisorii
si sper sa scapati repede si de d-na E.c.
Nu-mi vine sa cred ca l-ai dus pe Cata la gradi!Parca ieri era de varsta picilor randunicesti!
multi!
Bravo Rebe!!
Hai mai Nicoleta,cum sa fi soacra rea?!![]()
Hei,Catalina,ce ai?!
Kya si copilul zapacit!
Mihai suie calul in pat si il calareste acolo
In alta ordine de idei,maine zugravim!
Bye!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Simo27 spune:
Si eu am un finut care atunci cand vine la noi nu vrea sa il vada pe Sam,nu il place ca e mic
,il da la o parte ,nu il baga in seama,il mai si impinge iar asta mic sufera,nu stie de ce se poarta asa cu el.In schimb il iubeste pe David ,numai dupa el e.Ma doare cand vad ca se comporta in halul asta,dar daca parintii nu ii zic nimic,eu....ce sa mai zic?????
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM