Puiuti de Randunici 2008!! (333)
Raspunsuri - Pagina 19
gudinde spune:
speciali Simonettei si Rox Claudiei
Simonetta sa ai parte de o nastere de vis.
Ramo
Mimo ti-am lasat mesaj pe mess. Sper sa nu fi plecata din Bucuresti.
Bubule f frumoasa manichiura![]()
Nicol cu ocazia asta te mai vedem si pe tine.
Sper ca esti ocupata cu clientele si afacerea ta merge bine.
Gecko mama are implanturi. Incearca sa tii cat mai mult ce e al tau. Adica atata timp cat ai niste radacini viabile, nu le scoate.
Cu ocazia asta mi-ai adus aminte ca si eu am lipsa un molar 1 (de muuuuult) si ar trebui sa gasesc un ortodont bun, daaaaarrrrrrr ba n-am gasit ortodont, ba nu am bani, ba nu am timp 
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 am uitat sa va zic ca m-am si necajit...mi-au furat pisica de plus de pe masa! asta m-a facut sa imi amintesc ca traiesc in Romania si ca un eveniment pentru copii si parinti poate fi un loc bun de prada! mi-e sila...incerc sa ma tratez cu lamaie si doua palme peste mutra, ca sa ma tratez....si sa inteleg ca se fura ca in codru! sub nasul nostru!mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |
Ariel imi pare rau pt pisica. Ce sa mai zic ...
gudinde spune:
Pt maine dimineata uitati cafelul aburind (poate o scoatem si pe Tuchi din butoi) 

, pt mine si cine mai doreste un ceai bun cu lamaie 
.
Pt bomboncino o asteptam pe d-na Gecko.
lianam spune:
LA MULTI ANI draguta CECILIA (zisa si Simo
)! Sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce ai nevoie si ceva pe deasupra 
!
Va pupezez
pe absolut toate din zbor ![]()
!
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
tuchita spune:
Buna dimineata!
Tot in butoi sunt, dar o sa-mi treaca!
Mai incolo un pic!
Am intrat sa va dau 

si sa va amintesc ca AZI TREBUIE SA VOTATI!
cami33 spune:

LA MULTI ANI, DRAGA SIMO-CECILIA!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE MINUNILE TALE!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Olgutzika spune:
Neata!
Clodute, cum adica DOAR 1800g?!? Iubita mea, copiii nu cresc ca la carte, nu toti iau 1 kg pe luna, nu toti iau constant aceeasi greutate, sa nu te sperii. E vesela, e activa, nu e letargica, face caca, pipi? Tu du-te la policlinica cu ea, dar nu repeta experiente, da? ( stii tu ce zic
)
Ariel, felicitari!!! Si la mai mare, nu 

?
Simonette, ce putin mai aaaai 

! Sa nu mai zbori de pe crenguta, macar pana nasti, da? 
Roxana, pozeeee! Voi, Algarve, ce o fi
Nici tu sa nu mai fugi de-aici, macar cand ai cinci minute libere, pune cateva punctulete, sa stim ca sunteti veseli 
Raluca, ieri a fost foarte foarte cald si frumos aici. Eu am stat intr-o bluza subtire, cu maneca lunga, desi era lejer de maneca scurta la soare. Si azi va fi la fel, trebuie sa ma gandesc unde mergem...Si da, si eu cred ca Sabin ar fi lesinat dupa "aminale" ( asa le zice Sof
). Sophie este innebunita dupa animale, pasari, si cand zic innebunita, zic pentru ca de fiecare data vrea sa dea pupic cainilor vagabonzi si sa ii iubeasca, nu mai zic de pisici, de porumbei, iar de ce in carti si in 101 Dalmatieni si Cartea Junglei...
Ieri am stat in parcul de langa Zoo si in Zoo de la 10 pana la 13. Cand pentru prima oara in viata de copil mergator, Sof mi-a adormit in brate, era franta!!! NU s-a trezit cand am pus-o in scaun, cand am luat-o de acolo, cand am depus-o in pat...si s-a trezit la 16 

Ea nu a mai dormit trei ore legate ziua de cand avea 2 luni, cred...si era si nemancata, evident! Am iesit si seara doua ore, ieri am fost vagabonzi. Dar nu am nimic de mancare, trag o ciorba de perisoare, ca nu am ce face...
O sa pun pozele, sa vedeti cum a trezit Radu cu masinuta lui leoaicele, care dormeau liniste pe o ditamai movila de pamant
A innebunit cu masinuta toate mamiferele, a fost genial. Lebedele s-au mai certat cu el, ca restul pasarilor l-au ignorat, faceau ele destul scandal, oricum. Radeau parinti, copii, a fost tare rau
!
Ma bucur sa o vad pe Nicol
, unghiile lu' Bubu sunt superbeeee
! Ce fac fetele? Nu ne mai povesteste si noua despre ele?
Ma duc sa tai legumele si sa le arunc in oala, mai vin pe aici, si ma apuc de perisoare...
toate fetele!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
mihutza11 spune:
cu supararea, ce sa zic.. a izbucnit de la un mic "kkcel", dar in spate sunt mai multe adunate de mai mult timp (majoritatea la noi sunt asa).. si uite se interpreteaza cuvintele aiurea si tot asa.. nu stiu asa e si la voi? sunt perioade si perioade, din ce observ eu.. cand e bine e ff bine si cand e rau e cam rau..
Nicoleta 
Bubu a mai avut cioc si mai demult.. pe mine ma enerveaza ca ma inteapa cand ma pupa.. dar na.. oricum acum l-a dat jos iar
..
Roxana inca mai vrem sa vedem si San Diego, imi doresc mult sa ajung la Sea World.. mai incolo ne apucam si noi si de Coasta de Est..
Simonette daca iti place aici hai mai des!
Ariel bravo cu biznissul!
La multi ani Simo-Cecilia!
meyy eu cu cine votez? habar nu am.. nu am urmarit nicio campanie.. vad ca e sectie de votare si aici in PHX, dar sa mor de stiu cu cine sa votez..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

asta m-a facut sa imi amintesc ca traiesc in Romania si ca un eveniment pentru copii si parinti poate fi un loc bun de prada! mi-e sila...incerc sa ma tratez cu lamaie si doua palme peste mutra, ca sa ma tratez....si sa inteleg ca se fura ca in codru! sub nasul nostru!
Teodor Mihai (10.04.2008)