Goldie Pants - 26
Raspunsuri - Pagina 19
lisa-marie spune:
oana, eu zic ca este bune conditiile impuse..., iar neuronu functioneste f bine, sa nu te aud ca te mai plangi de el...
mj, ca bine zici, ce ne mai trebuie tacamuri.......de cele mai multe ori e mai gustos fara ele...
sa stii ca am vz costumatia de toamna-iarna a lui CT , e super.
....seamana cu costumele lui BAD ...dar cred ca au haine semnate de aceeasi casa de moda..
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
oana_n spune:
mey ankuto ce e cu tine? scrii p'aci pan zona da la noi nu zici nimic? niic ziua buna? ce ai patit? te-ai suparat pa noi? sau padurareasa te-a intalnit si te tine de vorba?
JoAnn....deci ce zici?
lisa . bun meniu...ai dreptate, nu poti alege
mj
purple, iona? plangeti dupa Ebony? sau il asteptati la coltz?
mj_girl spune:
mey io zic sa te cheme oana n (de la neuronu) smooth jackson
ce smooth criminalu asta nu-ti place? ca e la costum si iaca generozitatea iti fu rasplatita... si daca ciulesti urekili bine vezi ca te striga
oana Are You OK?)
Will You Tell Us That You're OK?)
...
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
JoAnn spune:
oana_naccept conditia,1 luna e bine.Promit sa am grija de el
Deci e oficial da? sa se consemneze.
purple_blue spune:
Oooo, ce bine am nimerit. Exact la evenimentul de predare - primire.
JoAnn sper sa nu il dezamagesti pe Ebony .
Oana, te-ai reinventat?
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
oana_n spune:
ok JoAnn...deschid capitol nou si modific numili....
cat despre numili meu....oana N. MLover Jackson.....suna bine? e lung...si pompos...dau impresia ca is mai desteapta si mai cucoana nu va place?
cat de treaba ca ma striga mj....v-am zis ca m-a ametit rau de cap....m-a combinat de nici eu nu mai stiu....decat un si buna MLover
anka...poi ce faci? purple? iona? vreti sa redistribuim baietii?
mj_girl spune:
mey purple bine nimerisi, 2 bad ca nu fusesi aci si mai devremilea. da na e bina si acu ca partyli abia incepe
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
lisa-marie spune:
ohooo si ce bine s-a reiventat oana....il pierdu pe Ebony.....dar si ce primi in schimb.......moamaaa, cu o mana a dat si cu doua a primit......
JoAnn, ai grija bine de Ebony, ca e cel mai romantic.....flori, alea-alea, unde mai vezi asa ceva in ziua de azi?
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
mj_girl spune:
mey nashico numili tu ti-l alegi cum iti place io nu am zis ca mloveru si cu killeru ar fi unu si acelasi doar as fi vrut sa te procopsesc cu criminalu na sa ai 2, io zic sa-l tii pa langa casa ca e smooooooooooooth si moooooooama cum sa misca si drept sa-ti zic mie imi place mai mult decat mloveru
mj_girl spune:
iete cine stie sa aprecieze, lisa mey cum ne mai portivim noi la gusturi nashico io zic sa-l iei, tine-l acolea ca nu strica, ce e frumos si lu duamne duamne ii place si na daca mai apare vreo fata noua ai cu ce s-o cadorisesti ca la cat de generoasa esti... sa nu ramai singura duamne fereste