Goldie Pants - 26
Raspunsuri - Pagina 20
lisa-marie spune:
[
| Citat: |
| citat din mesajul lui mj_girl mey nashico numili tu ti-l alegi cum iti place ![]() io nu am zis ca mloveru si cu killeru ar fi unu si acelasi![]() doar as fi vrut sa te procopsesc cu criminalu na sa ai 2, io zic sa-l tii pa langa casa ca e smooooooooooooth si moooooooama cum sa misca ![]() ![]() si drept sa-ti zic mie imi place mai mult decat mloveru![]() |

....sunt si in aceeasi gama...cu costum si palarie..
...www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
anka77 spune:
Oana.....sunt pe aici,nu va faceti griji pentru mine
JoAnn....o dedicatie de la mine
http://mjjgallery.free.fr/20062008/photoshoots/ebony/photoshoot/003.jpg
felicitari 

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me 
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
oana_n spune:
poi cum zice purple..m-am reinventat....nume neuronu a ramas, ca ala e forever asa...n-am ce-i face , nu il poci imbunatati, nu il poci schimba...da mie imi place de el asa, e pretinu meu

soo...dam gata si 26?
ionaaaaaaa??? ankaaaaa??? aci se face trecerea spre 27....nu va bagati?

JoAnn spune:
Pai sa ma pregatesc de
.
Fetelor, da loverul asta ii a lu' cuiva? ca uite ce pateste...saracul.
anka77 spune:
E Goldie meu 

...o zuza a tabarat pe el...Duamneeeee ce sa ii faci daca arata bine

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me 
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
lisa-marie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mj_girl iete cine stie sa aprecieze, lisa ![]() ![]() mey cum ne mai portivim noi la gusturi![]() ![]() |

...nu de alta dar mai dati de BAD in haine de sarbatoare sau mai stiu eu...pe care nu le stiati...

...nah sunt intelegatoare, dar toate pana la EL ...

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
oana_n spune:
il iau si pa smooth....da sa nu mai stie nimeni

anka am crezut ca ne-ai uitat

iona s-a adjudecat smooth la mineeeee

sa il bifezi in lista ca luat....si sa nu te uiti gales la el![]()
oana_n spune:
hai ca schimbam foaia....una nou ca asta s-a dus deja

mj_girl spune:
duamne fereste lisa
, mey pai nu s-a luat niminea da BADu tau, io chiar ma gandeam sa-ti propun daca nashica nu-l vrea pa killeru

sa-l..........gazduim noi cu randu![]()
![]()
![]()
![]()
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !