numele copiilor nostri
Raspunsuri - Pagina 16
BIENCUTZA07 spune:
chiar interesant,eu zic ca nu conteaza daca pui copilului un nume strain sau mai exotic,totul e sune bine alaturi de numele de familie,sa nu faca discrepanta.
Tilia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb [quote] Sa nu exageram.. Heidi este un nume foarte normal, un nume german, mai exact o prescurtare. |
Dar se citeste Haidi, nu?
Mik spune:
La rubrica "prenume", cel mai bizar caz era povestit de mama : doi gemeni care nu se suportau si se bateau intre ei non-stop, pe unul il chema Decebal si pe celalalt Traian.
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Mik La rubrica "prenume", cel mai bizar caz era povestit de mama : doi gemeni care nu se suportau si se bateau intre ei non-stop, pe unul il chema Decebal si pe celalalt Traian. Mik. |
:))))))))
Eu am avut 2 elevi gemeni: Romeo si Julieta
De la ce nume german e prescurtarea "Heidi"?
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui aschiutza Sa stiti ca si germanii au acuma o mare placere sa puna nume inventate sau bizare, straine sau cu scriere ciudata. Prefer sa nu comentez cum si-a numit un verisor fetita, pt ca daca da un google, va da de pagina asta, asa de neobisnuit e numele! ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Vaai, ce curioasa m-ai facut, spune-l pe litere sau cumva sa nu apara la cautari (de genul:"incepe cu "a", se continua cu silaba "..." etc;))
Tonia Antonia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
:)))))))) Eu am avut 2 elevi gemeni: Romeo si Julieta De la ce nume german e prescurtarea "Heidi"? IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Heidi cred ca vine de la Hildegard.
Lorinne spune:
:)))))))) Eu am avut 2 elevi gemeni: Romeo si Julieta De la ce nume german e prescurtarea "Heidi"? IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Cel mai probabil de la Adelheid vine.
aschiutza spune:
Vaai, ce curioasa m-ai facut, spune-l pe litere sau cumva sa nu apara la cautari (de genul:"incepe cu "a", se continua cu silaba "..." etc;)) IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Da sa nu il repeti pe nicaieri ca exemplu de nume stranii, da?
Primul nume N i e ke Al doilea Ph e l i na
Mik spune:
citat din mesajul lui Lorinne
Cel mai probabil de la Adelheid vine. |
Da, asta este ! in cartea cu Heidi, matusa cea care luase fetita sa o duca la oras ii spunea explicit bonei ca pe cea mica o cheama Adelaide.