Locul fetelor Nou-Venite (46)
Raspunsuri - Pagina 4
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eleia Fetelor eu ma pregatesc de plecare. Vorbim maine. Spor la treaba si o seara frumoasa. "Fericirea nu inseamna sa ai ceea ce doresti, ci sa doresti ceea ce ai." (Octavian Paler) |
Multumim. La fel si tie.
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Florentina_C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anamaria2484
Ma numesc Ana si am 25 de ani. Incercam de 4 luni dar fara succes. Astazi mi-am facut analizele hormonale si akum asteptam sa aflam rezultatele. Sper ca in viitorul apropiat sa avem noroc. |
Ana eu suntcu o luna inaintea ta la nr de incercari... Sa speram ca o sa se prinda bb mai repede.
Iti urez bafta la analize si sa vii numai cu vesti bune.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
Florentina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eleia Fetelor eu ma pregatesc de plecare. Vorbim maine. Spor la treaba si o seara frumoasa. "Fericirea nu inseamna sa ai ceea ce doresti, ci sa doresti ceea ce ai." (Octavian Paler) |
Pa eleia. Pe maine. O seara frumoasa si un .
***Poze***
anamaria2484 spune:
Multumesc mult!!
Sa speram ca o sa avem toate noroc!!
Va urez o dupa amiaza placuta!!
Dragaica spune:
Gata fetelor m-am intors de la ecografie, totul este ok, ovarele sunt curate , fara chisturi, numai bune de produs oute din seara asta incep stimularea
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Florentina_C spune:
Uraaaa...dragaica este bine si cat de curand o sa aiba un bb...
***Poze***
Arianna11 spune:
Buna fetele..m-am intors,acum sunt la servici si ma bucur tare mult ca am intrat si deja au aparut vestile bune.
Felicitari Dragaica,ma bucur pt. tine...sper sa-ti mearga bine pina la capat...poate asa ma decid ...multi