Locul fetelor Nou-Venite (46)
Raspunsuri - Pagina 3
eleia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Salutarrrreee de la mmmaarreeee,multi pupicei de la sora voastra mai mare si mai batranica(31) "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
cora . daca tu esti "sora voastra mai mare si mai batranica (31)" eu ce mai sunt? direct mama-mare.
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui cora79 Salutarrrreee de la mmmaarreeee,multi pupicei de la sora voastra mai mare si mai batranica(31) "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
trutzi spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Eu am sa ies putin dar intru mai tirziu de la servici..ce sa facem , tr sa mai si muncim....dar voi continuati cu activitatea ca o sa va citesc. Sa nu va molesiti... |
Servici usor!
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Pe mine m-ar fi incuiat intrebarea cora are numai raspunsuri inspirate
anamaria2484 spune:
citat din mesajul lui Florentina_C Anamaria2484 bine ai venit si sa speram ca vine bb repede repede la tine... Spune-ne despre tine: cati ani ai, de cand incerci...etc. -am fata. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" ***Poze*** |
Ma numesc Ana si am 25 de ani. Incercam de 4 luni dar fara succes.
Astazi mi-am facut analizele hormonale si akum asteptam sa aflam rezultatele.
Sper ca in viitorul apropiat sa avem noroc.
trutzi spune:
citat din mesajul lui anamaria2484 Ma numesc Ana si am 25 de ani. Incercam de 4 luni dar fara succes. Astazi mi-am facut analizele hormonale si akum asteptam sa aflam rezultatele. Sper ca in viitorul apropiat sa avem noroc. |
Scrie 10 mesaje pentru a scapa de moderare.