Locul fetelor Nou-Venite (46)
Raspunsuri - Pagina 2
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Nici eu nu ma pricep foarte bine, stiu doar atat, daca totul merge ok azi incep stimularea si abia la urmatoarea ecografie, pe 24, o sa inceapa sa-mi vada foliculiii..... http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
aaa, destul de complicat. Credeam ca injectiile erau ptr stimulare
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
citat din mesajul lui jesia imi place de voi azi ca sunteti vorbarete Ce nu te doboara te face mai puternic |
Sa nu ne deochi acum nu o sa mai zica nimeni nimic
trutzi spune:
In vremurile bune dadeam gata un capitol pe zi
jesia spune:
citat din mesajul lui trutzi In vremurile bune dadeam gata un capitol pe zi Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
asa e
Ce nu te doboara te face mai puternic
cora79 spune:
Salutarrrreee de la mmmaarreeee,multi pupicei de la sora voastra mai mare si mai batranica(31)
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
cora79 spune:
Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta pe aici,fuga fuguta la odiseea cu burtici
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
trutzi spune:
citat din mesajul lui cora79 Salutarrrreee de la mmmaarreeee,multi pupicei de la sora voastra mai mare si mai batranica(31) "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
Arianna11 spune:
Eu am sa ies putin dar intru mai tirziu de la servici..ce sa facem , tr sa mai si muncim....dar voi continuati cu activitatea ca o sa va citesc. Sa nu va molesiti...