Locul fetelor Nou-Venite (46)
Raspunsuri - Pagina 5
Arianna11 spune:
Bine ai venit la noi Anamaria,iti urez multa bafta ...sa se prinda cit mai repede bebele(si eu sunt tot Ana-Maria,dar aici sunt under cover,poate imi porti noroc)
Arianna11 spune:
Aspirantelor dar nu se poate ,ce e cu linistea asta,m-ati lasat sa vb singura? Haideti la dicutii..
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Aspirantelor dar nu se poate ,ce e cu linistea asta,m-ati lasat sa vb singura? Haideti la dicutii.. |
Eu tot aici sunt.....am vazut ca esti din Piatra, am 3 foste colege de facultate si prietene bune profesoare in Piatra, imi place mulr orasul, cand am fost dupa rochia de mireasa am stat mai mult de-am vizitat.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Florentina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Aspirantelor dar nu se poate ,ce e cu linistea asta,m-ati lasat sa vb singura? Haideti la dicutii.. |
Eu sunt prezenta arianna, dar daca nimeni nu mai zice nimic...Despre ce sa discutam?
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
cora79 spune:
Scuze ca am lipsit un picut,dar am avut treaba la bucatarie,am facut o ciorba de perisoare si un pui cu legume
Incerc din rasputeri sa tin si eu post,dar nu prea reusesc,macar miercuri si vineri
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
cora79 spune:
Eheiii,dragutelor,daca absentati,o sa ma imbrac ,imi voi lua sotul din doatre si vom pleca putin la plimbarica
Arianna11 spune:
Bravo fetelor..asa suntem noi,mereu active ,altfel cum am avea ziua mai buna? Ce multe ati raspuns la chemarea mea...m-ati facut sa ma simt mai aproape de voi...si un subiect om gasi noi de discutat
cora79 spune:
Arriana-cred ca ti-am urat bun venit,daca nu o fac acum
Sper ca mos Craciun sa fie foarte darnic cu noi pana la sfarsitul anului si sa vina cu tolba plina de bebelusi