Locul fetelor Nou-Venite (46)
Raspunsuri - Pagina 5
Arianna11 spune:
Bine ai venit la noi Anamaria,iti urez multa bafta ...sa se prinda cit mai repede bebele(si eu sunt tot Ana-Maria,dar aici sunt under cover
,poate imi porti noroc)
Arianna11 spune:
Aspirantelor dar nu se poate ,ce e cu linistea asta,m-ati lasat sa vb singura? Haideti la dicutii..
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Aspirantelor dar nu se poate ,ce e cu linistea asta,m-ati lasat sa vb singura? Haideti la dicutii.. |
Eu tot aici sunt.....am vazut ca esti din Piatra, am 3 foste colege de facultate si prietene bune profesoare in Piatra, imi place mulr orasul, cand am fost dupa rochia de mireasa am stat mai mult de-am vizitat.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Aspirantelor dar nu se poate ,ce e cu linistea asta,m-ati lasat sa vb singura? Haideti la dicutii.. |
Eu sunt prezenta arianna, dar daca nimeni nu mai zice nimic...Despre ce sa discutam?

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
cora79 spune:
Scuze ca am lipsit un picut,dar am avut treaba la bucatarie,am facut o ciorba de perisoare si un pui cu legume
Incerc din rasputeri sa tin si eu post,dar nu prea reusesc,macar miercuri si vineri![]()
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
cora79 spune:
Eheiii,dragutelor,daca absentati,o sa ma imbrac ,imi voi lua sotul din doatre si vom pleca putin la plimbarica![]()
Arianna11 spune:
Bravo fetelor..asa suntem noi,mereu active ,altfel cum am avea ziua mai buna? Ce multe ati raspuns la chemarea mea...m-ati facut sa ma simt mai aproape de voi...si un subiect om gasi noi de discutat
cora79 spune:
Arriana-cred ca ti-am urat bun venit,daca nu o fac acum![]()
Sper ca mos Craciun sa fie foarte darnic cu noi pana la sfarsitul anului si sa vina cu tolba plina de bebelusi![]()