Locul fetelor Nou-Venite (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Intr-adevar Dragaica ,Piatra-Neamt e un oras fff frumos si curat totodata...ma bucur ca sunt nemteanca si imi este tare dor de oras ,de 5 ani nu am mai facut un Craciun acasa. Avem ceva in comun ..si eu am fost in Canada dar la Toronto-Ontario,e cumnata mea stabilita acolo...e frumos dar nu m-as putea obisnui sa traiesc acolo.

Mergi la inceput

Multumesc mult Cora de urari,daca vrei sa iesi la plimbare fugi dar sa revii la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Draga mea,nu voi pleca de aici nici cand voi avea 3 pitici in brate

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"

Mergi la inceput

pt. Cora...bravo asa te vreau

Mergi la inceput

Fetelor,despre Lia si Ale ce mai stiti,s-au dat la fund?
Eu cred ca Lia vrea sa ne faca o surpriza placuta si sa ne anunte ca este insarcinata in 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

salutareeeee si de la mine , eu (31 spre 32) sunt sora geamana sau sora vitrega?
felicitari Draga pt ovarele frumusele si mult producatoare de "oute" si spor la stimulare

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Salutarrrreee de la mmmaarreeee,multi pupicei de la sora voastra mai mare si mai batranica(31)

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare

Mergi la inceput

Babiela,eu mai am o luna si jumate si implinesc 31,asa ca tu esti sora mai mare
Draga,abia astept sa vii cu o veste superba de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Intr-adevar Dragaica ,Piatra-Neamt e un oras fff frumos si curat totodata...ma bucur ca sunt nemteanca si imi este tare dor de oras ,de 5 ani nu am mai facut un Craciun acasa. Avem ceva in comun ..si eu am fost in Canada dar la Toronto-Ontario,e cumnata mea stabilita acolo...e frumos dar nu m-as putea obisnui sa traiesc acolo.

La mine este exact invers nu cred ca am sa ma mai pot reacomoda in Ro, am fost luna trecuta in tara si nu mi-a placut de loc ce am vazut, depresiv as putea spune,in sfarsit ar fi multe de spus dar fiecare om e diferit, daca nu as avea familia nu stiu daca m-as mai intoarce, banii care-i dau pe fdrum in Ro stau in cuba doua saptamani la all inclusive 5 stele
Fratele meu e in ultimul an dupa care vine si el aici, cumnata e in state de multi ani, iar parintii au vise pe termen nedeterminat pot veni si pleca cum vor ei plus au dreptul sa stea minim 6 luni pe an

Am vazut in tara preturi mai mari decat aici ....... iar mancare are cam acelasi pret ca aici

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

pe ale am vazut pe mess ca doarme, oricum vine rar pe aici, dar restul fetelor? mvb, lia, lorrinpe unde sunteti, ati fugit la odisee si nu vreti sa spuneti
va pupacesc pe toate, ma duc sa bag la spalat ca sambata e sarbatoare si sa pap ceva ca abia am ajuns acasa si ma intorc

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare

Mergi la inceput

Unde esti Dragaica...? Unde ai fugit?

Mergi la inceput