Bobocei de sept-oct 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

http://adriana-dardindar.blogspot.com/search/label/LISTA%20DE%20CUMPARATURI

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica
Cred ca Ania e cel mai jegos bebelus de pe-aici. Regula generala este ca seara facem dus, adica sta in fund in cada mare si se joaca cu diverse in timp ce eu o sapunesc si o clatesc. (Mai nou se "spala" si ea - ia apa de la robinet si se freaca pe burtica si pe picioare.) Dar daca e foarte obosita nu-i mai fac, o spal doar la popou. Iar pe cap o spal cam o data pe saptamina. Si va jur ca miroase foarte bine.

confirmam, da, da, fi-miu se cam roia in jurul ei...
si cocheta, si imbietoare la miresme

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

intrebari: voi dati ficat la copii?? de cand? ce cantitate? la ce interval de timp?

eu inca nu i-am dat, dar ii tot iese o anemie si ma gandesc sa-i dau...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mimihoo, chiar ieri te-am strigat, bine ai revenit!

claudinna, multumesc mult pentru cuvintele frumoase!
nu le-am dat ficat hunilor, nici n-am de gand pana pe la 18-20 de luni. oricum, vorba ta, dolofani suntem Robi are 11,5kg si Edi 11.26kg.

ange, felicitari pentru primii pasi ai Crinului!!! am vazut si pozele si filmuletele o scumpa foc, cum sta ea cu telefonul la ureche! sa stii ca de la ea au invatat si hunii, cand ai povestit tu de ea mai demult ca tine/duce telefonul la ureche am incercat si eu si a mers chiar din prima. si culmea, merge si cu telefoanele lor de jucarie!

babytza, te felicit inca o data pentru modul in care ai reusit sa gestionezi si sa mentii relatia cu fostul tau sot, si acum, si cu noua lui familie! Jos palaria! Sunt convinsa ca Tina apreciaza tare mult, bravo!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

angelyna felicitari Crinutzei pentru pasii singurica!!!!

claudinna eu i-am dat dariei ficat de cand a implinit 1 an. Ii dau 2 zile consecutive pe saptamana, pentru ca fac ciulama sau orez si il blenduiesc cu ficayul fiert in lapte. Nu e chiar o regula pentru ca nu ii dau in fiecare saptamana. Doar cand imi aduc aminte si am chef....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Lumi, Razvan are 12.400 kg...deci slab nu e(fara nicio legatura cu Hunii, spun doar motivul pt care m-am gandit eu), dar vazand analizele...si in vara i-a iesit o usoara anemie si e pe fier de atunci...
of, of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Am vazut pozele cu Ania, Crinuta, huni si bineinteles cu Noah. Nu imi vine sa cred ce mai cresc copii; de la saptamana la saptamana.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Azi m-am dus si la selgros, sa vad ce oferte au la jucarii, insa am iesit rapid ca m-au enervat de la intrare.M-au strigat ca la piatza sa le dau nu stiu ce declaratie...si am intrebat despre ce e vorba???Si mi se zice scurt ca nu am voie cu carutzul in magazin...mama am ramas tampa, pe bune, am luat declaratia tipizata si am inceput sa o citesc...ma rog cu totul altceva scria pe ea...ceva de genul ca societatea este absolvita de orice s-ar putea intampla minorului in incinta magazinului....ahhh, i-am spus duamnei care a avut un ton destul de ridicat cand mi-a spus raspicat ca, ce nu ati citit la intrare, nu aveti voie cu carutzul, ca de fapt este vorba despre cu totul altceva in propozitie si modul in care s-a exprimat a lasat mult de dorit fata de un client al magazinului.Ma rog m-am enervat rau...am intrat totusi sa ma uit, nu sunt cine stie ce preturi comparativ cu alte hypermarketuri.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Si noua ni s-a intamplat. Mereu e asa in Selgros.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

cine este ilici_vasili?

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

FELICITARI CRINA!!!!

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput