Bobocei de sept-oct 2008 (220)
Raspunsuri - Pagina 8
claudinna spune:
http://adriana-dardindar.blogspot.com/search/label/LISTA%20DE%20CUMPARATURI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica Cred ca Ania e cel mai jegos bebelus de pe-aici. Regula generala este ca seara facem dus, adica sta in fund in cada mare si se joaca cu diverse in timp ce eu o sapunesc si o clatesc. (Mai nou se "spala" si ea - ia apa de la robinet si se freaca pe burtica si pe picioare.) Dar daca e foarte obosita nu-i mai fac, o spal doar la popou. Iar pe cap o spal cam o data pe saptamina. Si va jur ca miroase foarte bine. |

confirmam, da, da, fi-miu se cam roia in jurul ei...
si cocheta, si imbietoare la miresme
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
claudinna spune:
intrebari: voi dati ficat la copii?? de cand? ce cantitate? la ce interval de timp?
eu inca nu i-am dat, dar ii tot iese o anemie si ma gandesc sa-i dau...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
luminita2008 spune:
mimihoo, chiar ieri te-am strigat, bine ai revenit!
claudinna, multumesc mult pentru cuvintele frumoase!
nu le-am dat ficat hunilor, nici n-am de gand pana pe la 18-20 de luni. oricum, vorba ta, dolofani suntem Robi are 11,5kg si Edi 11.26kg
.
ange, felicitari pentru primii pasi ai Crinului!!!

am vazut si pozele si filmuletele o scumpa foc, cum sta ea cu telefonul la ureche!
sa stii ca de la ea au invatat si hunii, cand ai povestit tu de ea mai demult ca tine/duce telefonul la ureche am incercat si eu si a mers chiar din prima. si culmea, merge si cu telefoanele lor de jucarie!
babytza, te felicit inca o data pentru modul in care ai reusit sa gestionezi si sa mentii relatia cu fostul tau sot, si acum, si cu noua lui familie
! Jos palaria! Sunt convinsa ca Tina apreciaza tare mult, bravo!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
Nocom spune:
angelyna felicitari Crinutzei pentru pasii singurica!!!! 
claudinna eu i-am dat dariei ficat de cand a implinit 1 an. Ii dau 2 zile consecutive pe saptamana, pentru ca fac ciulama sau orez si il blenduiesc cu ficayul fiert in lapte. Nu e chiar o regula pentru ca nu ii dau in fiecare saptamana. Doar cand imi aduc aminte si am chef....
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
claudinna spune:
Lumi, Razvan are 12.400 kg...deci slab nu e(fara nicio legatura cu Hunii, spun doar motivul pt care m-am gandit eu), dar vazand analizele...si in vara i-a iesit o usoara anemie si e pe fier de atunci...
of, of...
Didididi spune:
Am vazut pozele cu Ania, Crinuta, huni si bineinteles cu Noah. Nu imi vine sa cred ce mai cresc copii; de la saptamana la saptamana.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Azi m-am dus si la selgros, sa vad ce oferte au la jucarii, insa am iesit rapid ca m-au enervat de la intrare.M-au strigat ca la piatza sa le dau nu stiu ce declaratie...si am intrebat despre ce e vorba???Si mi se zice scurt ca nu am voie cu carutzul in magazin...mama am ramas tampa, pe bune, am luat declaratia tipizata si am inceput sa o citesc...ma rog cu totul altceva scria pe ea...ceva de genul ca societatea este absolvita de orice s-ar putea intampla minorului in incinta magazinului....ahhh, i-am spus duamnei care a avut un ton destul de ridicat cand mi-a spus raspicat ca, ce nu ati citit la intrare, nu aveti voie cu carutzul, ca de fapt este vorba despre cu totul altceva in propozitie si modul in care s-a exprimat a lasat mult de dorit fata de un client al magazinului.Ma rog m-am enervat rau...am intrat totusi sa ma uit, nu sunt cine stie ce preturi comparativ cu alte hypermarketuri. Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Si noua ni s-a intamplat. Mereu e asa in Selgros.
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
EvaF spune:
cine este ilici_vasili?![]()
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
baby_boy spune:

FELICITARI CRINA!!!!

Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez