Bobocei de sept-oct 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, yellow

Ne-am intors acasica, in Paris, dupa o saptamana la Bucuresti, un maraton ce mai... Fi-miu a tot fost carat dupa noi pe la prieteni, se juca bine merci cam pana la 23h00-24h00, dar si cand a obosit...oboseala si-a spus cuvantul mai spre finalul sejurului, acum acasa s-a trezit numai la 12h00, la pranz, sa recuperam.

In Ro am cam avut un soc in aeroport sa ii vedem pe vamesi cu masti pe figura dar asta e ...ceea ce parea un SF s-a intamplat...

De marti a facut ceva muci, ieri i-am dat Doliprane= paracetamol si oscillococcinum (la pharma mi-au recomandat sa ii diluez si niste coryzalia, inca nu i-am dat), si vad ca azi e f bine, nu mai curg muci si sper sa treaca. Nu a avut febra sau ceva doar mucii astia lichizi care il impiedicau sa si suga la san cum trebuie, scotea saracutul niste sunete.
Sper sa fi trecut, desi 2 zile pare cam rapida recuperarea, sper sa nu revina. Cert e ca prima oara in viata lui fi-miu a facut muci acum 2 zile:((( Sper sa fi scapat...Oricum, Doamne Doamne nu ne-a lasat nici de data asta si a avut mare grija de noi.

In ro, cum spuneam, am vazut multa lume, cred ca e si de la stres, pe fondul oboselii, a intrat in asa multe case ca era cam debusolat saracutzul.
In fine, poze daca vreti sa vedeti am pus aici.
nu stiu daca v-a zis deja Nausica, dar o sa o recunoasteti prin poze cu Ania, a fost f frumoasa intalnirea cu copiii.

Andreea_and, am primit invitatia ta pe acea platforma internet, mi-ar placea sa vorbim dar nu te vad pe acolo. Stii ca pe mail/ messenger imi poti scrie oricand-esti mai mult offline si te inteleg, telefonic e mai greu sa vb decat daca ai fix te pot suna oricand ca am ilimitat, gratuit cu EU si US. Sper sa fii bine si da un semn, daca e...

Nu am citit nimic din urma dar sper cum prind un moment liber sa recuperez. Multa sanatate boboceilor!

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

babymom, ai PM

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

EvaF bine ati revenit , ma bucur ca nu sunteti bolnaviori, Noah e tare scump in poze

Avem si noi poze noi aici

O alerg pe Alexandra

Merg singurica

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Ange si ziceai ca nu merge fata

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Ange si ziceai ca nu merge fata

Apai a luat-o dintr-o data la picior

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Azi m-am dus si la selgros, sa vad ce oferte au la jucarii, insa am iesit rapid ca m-au enervat de la intrare.M-au strigat ca la piatza sa le dau nu stiu ce declaratie...si am intrebat despre ce e vorba???Si mi se zice scurt ca nu am voie cu carutzul in magazin...mama am ramas tampa, pe bune, am luat declaratia tipizata si am inceput sa o citesc...ma rog cu totul altceva scria pe ea...ceva de genul ca societatea este absolvita de orice s-ar putea intampla minorului in incinta magazinului....ahhh, i-am spus duamnei care a avut un ton destul de ridicat cand mi-a spus raspicat ca, ce nu ati citit la intrare, nu aveti voie cu carutzul, ca de fapt este vorba despre cu totul altceva in propozitie si modul in care s-a exprimat a lasat mult de dorit fata de un client al magazinului.Ma rog m-am enervat rau...am intrat totusi sa ma uit, nu sunt cine stie ce preturi comparativ cu alte hypermarketuri.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ange cat de scump e crinu' si te vaitai ca nu merge....aaaaa??? niste ate ii mai trebuie si zici ca merge pe sarma, cum ridica ea manutele.........sa inteleg ca ala e punctul de sprijin....aaa???

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

ce faza nasoala, nikolici...

babymom, dar vorbeste Dragos al tau! eu nu stiam ca se zice asha cand te dai pe calut, noi zicem doar diiiiiiii!
(si eu m-am dat pe balansorul lui Razvan...dar e din plastic si ceva mai rezistent)

Mergi la inceput

dya, are in stanga sus 2...sau asha mi s-a parut...ca nu la lasa sa ma uit...l-am inspectat cu degetul
cand deschide gurita se vad totusi coltii, dar intr-o sec nu prea poti sa te dumiresti
deci are 9 dinti si 5 masele...sau 4....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ange, felicitari pentru primii pasi.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput