Bobocei de sept-oct 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nici eu nu sunt hotarata ce sa-i iau puiului de sarbatori..intai cred ca o sa achizitionez cortul..apoi nu stiu...azi am spart o groaza de bani..pe hainute..alte ghetute..pantaloni captusiti, vreo 3 costumase captusite, trening, geaca groasa.
I-am luat si 2 masinute..ca e mort dupa ele.

Deci noi daca mancam pe zi vreo 2 castronele de mancare de 250--300 de ml pe zi..plus masa de dimi..plus snack-uri..plus iaurt. plus tzitzi...mancam mult?
La noi nu se vede...ca suntem speedy gonzales

In rest..Radu merge de zor,
www.flickr.com/photos/37171228@N06/show/" target="_blank"> mami face sedinte foto

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Nici eu nu sunt hotarata ce sa-i iau puiului de sarbatori..intai cred ca o sa achizitionez cortul..apoi nu stiu...azi am spart o groaza de bani..pe hainute..alte ghetute..pantaloni captusiti, vreo 3 costumase captusite, trening, geaca groasa.
I-am luat si 2 masinute..ca e mort dupa ele.

Sa le folositi cu placere

Deci noi daca mancam pe zi vreo 2 castronele de mancare de 250--300 de ml pe zi..plus masa de dimi..plus snack-uri..plus iaurt. plus tzitzi...mancam mult?
La noi nu se vede...ca suntem speedy gonzales

La voi nu se pune ...ca voi mereu ati mancat la greu Glumesc, cu limba scoasa...tot asa sa o tineti !!!!!!!!!

Edit: vizionat pozele , vazut baiat frumos asortat Ce misto sunt pozele in care cotrobaie in sertare

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Sunt de acord cu tine Piolica, nici eu nu le voi cumpara copiilor atatea jucarii, si pt. ca sunt foarte scumpe, si pt. ca avem deja foarte multe, si pt. ca vreau sa invete o oarecare moderatie (mai ales Victor, ca el e mai mare si intelege). Azi, dupa ce l-am scos de la gradi, am intrat cu el la Real si ne-am uitat si la raionul de jucarii, sa stim ce sa-i cerem lui Mosu'. Fiecare masina pe care o vedea era preferata, asa ca... PAS! O singura jucarie, preferabil educativa.

Lui Dragos cred ca-i iau un calut nou de lemn. A avut unul ramas de la Victor, dar s-a urcat balena (a se citi mama copiilor, adica eu ) pe el si s-a rupt. Ii placea tare mult - se urca singur calare si se balansa tot singur, in timp ce canta "iii-ta pa-ti-ta!" (adica hinta-polinta)

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Lui Dragos cred ca-i iau un calut nou de lemn. A avut unul ramas de la Victor, dar s-a urcat balena (a se citi, mama copiilor, adica eu ) pe el si s-a rupt. Ii placea tare mult - se urca singur calare pe el si se balansa tot singur, in timp ce canta "iii-ta pa-ti-ta!" (adica hinta-polinta)

Da ce cautasi maica pe el ???
Si noi avem o groaza de jucarii, asa ca nu stiu ce ii vom lua puiului mic. Tot un joc educativ probabil. Cea mare isi doreste roata olarului (ea o sa le faca, el o sa le sparga o sa fie distractie mare cu olaritul ) si niste cristale magice.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza eu mai fac ghiveci uneori cu mai multe legume printre care si vinete

Piolica

Crina mai nou ia masa plimbandu-se prin casa si eu dupa ea , nu mai vrea sa stea in scaunel

Cristina sa poarte sanatos hainutele si ghetutele , tare dulce Raducu

Si eu am sa ii iau cateva jucarele, nu de alta dar are o groaza si deja spatiu nu am plus ca nici nu se joaca cine stie ce ele

Ehe, a inceput sa mearga puiul meu, nebunie intre sor-mea si ea , Crina alearga dupa ea si asta fuge mai departe , am pus scaunul de masa si masuta in fata usii sper sa evit accidentele nedorite

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mooa, nikole, da' magazinul ala de la tine e un adevarat bargain! daca ma hotarasc sa le iau caluti, te anunt! (desi mai avem unii, poate ma potolesc pentru moment)

piolica, eu am mai spus, noi avem un munte de jucarii. si nu doar pentru ca sunt in dublu exemplar, ci pentru ca le-am luat o gramada...
dar, nu exagerez cu nimic, ei chiar se joaca cu toate, zilnic. le cara dupa ei, le muta, le pupa, le baga in cort, le scot din cort, le baga sub pat, le scoate mami de sub pat, fac schimb sau se bat pe ele, cu toate, pe bune. chiar si cu alea de bebelusi, zornaitoare si jucarii de dentitie, si cu ele se joaca... aici am noroc, si de asta le tot cumpar, ca ii vad tare interesati de ele.
(singurul lucru ce nu-i pasioneaza sunt calutii, ca nu se pot tine bine pe ei, sunt prea inalti, mda...)

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

babymom, mi-a placut faza cu "iii-ta pa-ti-ta!", mi-a amintit de nepotica mea din Canada, care facea aproape la fel pe calutul ei din lemn. Avea 18 luni cind eram la ei si cind a reusit pentru prima data sa se urce singurica pe calut, a stiut ea cit de mult sa ridice piciorul ca sa-l duca de partea cealalta. Maica-sa ii cumparase calutul la o vinzare de garaj, cum se numeste pe la ei, adica lucrurile pe care nu le mai folosesti si de obicei le stochezi prin pod / garaj, le scoti intr-o zi la lumina la vinzare. A costat 5 dolari canadieni, era din lemn masiv si culmea, fusese facut de bunicul fetitei (bunic care murise intre timp), iar mama ei il vindea cu 5 amariti de dolari. Cred ca eu nu l-as fi vindut niciodata! Este un calut care va fi folosit de inca citeva generatii de copii.
Si eu ca si tine, vreau sa o invat pe Elsa sa pretuiasca ce are si sa invete ce e aia moderatia. Plus ca eu mi-am propus sa-i dau hainutele/jucariile unei asociatii de copii, dar asta cind se va face ea mai mare si va intelege cit de cit gestul pe care il face/ il facem. (ceva in genul personajului principal din cum sa fii bun de nick hornby, cu toate ca ala o cam luase cam razna cu bunatatea lui)

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Nikolici mai zici o data locatia? Dar exact, ca as vrea sa trimit sotul din dotare.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Baytza, si tu acuma! Imi cautam si eu copilaria, ce nu-i voie? Si nu numai ca m-am asezat pe bietul calut, dar am avut tupeul sa ma si balansez.

Roata olarului? Hmm... nu stiu daca e o idee buna. Victor a primit-o anul trecut de la Mosu' si face o mizerie ingrozitoare. E faina ca idee, copilul si-a manifestat potentialul artistic si creator, dar... casa arat varza dupa utilizare, desi am improvizat eu un "atelier de lucru" - am intins pe jos o musama veche. Poate la Valentina e altceva, ca ea e mai mare si e si fetita, deci mai grijulie si mai ordonata.

De Mos Nicolae, la noi in familie s-a instaurat regula ca aces mos e mai sarac si nu aduce copiilor decat dulciuri, tocmai pt. a evita sa fim invadati de jucarii in aceasta perioada, avand in vedere ca si bunicii si nasii sar cu cadouri.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

piolica, eu am mai spus, noi avem un munte de jucarii. si nu doar pentru ca sunt in dublu exemplar, ci pentru ca le-am luat o gramada...
dar, nu exagerez cu nimic, ei chiar se joaca cu toate, zilnic. le cara dupa ei, le muta, le pupa, le baga in cort, le scot din cort, le baga sub pat, le scoate mami de sub pat, fac schimb sau se bat pe ele, cu toate, pe bune. chiar si cu alea de bebelusi, zornaitoare si jucarii de dentitie, si cu ele se joaca... aici am noroc, si de asta le tot cumpar, ca ii vad tare interesati de ele.
(singurul lucru ce nu-i pasioneaza sunt calutii, ca nu se pot tine bine pe ei, sunt prea inalti, mda...)

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

cred ca asta vine si de la faptul ca sint doi, se joaca in altfel. La noi nu e asa, efectiv jucariile zac prin casa. Elsa se joaca mult cu un catelus din Ro care spune I love you, incearca si ea sa spuna ca el, e tare haioasa, se mai joaca cu o soricica si cu un elefant din plus, toate astea sint din Ro de la ai mei. E moarta dupa ei. Plus ca-l are pe Patrocle, catelusul ei de plus de care nu se desparte, il ducem si la cresa. Se mai joaca cu niste carticele, ca are niste ferestre care se deschid, in spatele ferestrelor sint diverse personaje, mai mult animalute si ii place sa le gaseasca, in rest nu se joaca cu celelalte. A primit in weekend niste cuburi de lemn, poti sa faci castele din ele, nu o intereseaza prea tare. Le roade si atit.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput