Bobocei de sept-oct 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mimihoo bine ai revenit

Nici noi nu mergem la targ, tot din lipsa acuta de finante

Imi dati si mie niste idei cu ce sa ii fac mine o mancarica cu vinete ? E prima oara cand ii dau. Cum sa le fac ?

A dus tati probele , sambata sunt gata intr-un loc si marti in altul. Am luat si Nurofen sirop sa il avem in casa daca mai avem nevoie.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babytza, pai ce ai scris tu acolo e mancarea Carlei pe 2-3 zile . In zilele bune. Ma bucur ca s-a rezolvat cu nasii

Angelynna

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Da Anca asa este si la noi acum.... mie imi venea sa o bat Si nu pt cat mananca puiul ei ci pentru nemultumirea ei
Si e haios rau puiul , a crescut si el, mai are 2 saptamani si face un anisor. A inceput si el de curand sa mearga singurel, e asa dulce Si si-au carat la jucarii in cap aseara se impiedicau unul de altul...isi luau jucariiile....imparteau grisinele si biberonul cu apa...au fost mortali
Edit: numai bolul cu spanac nu l-au impartit

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Si la Andrei alea 300g de legume cu carnita sunt mancarea lui pe vreo 5 zile ca piure cu carne nu depaseste 50-60 g.
Fetelor nu mai ziceti ca nu mergeti la targ din lipsa de finante spuneti ca Ada si ca mine ca aveti de toate

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

dya, uite adresa site-ului: www.okey.ro/crosetat
este la inceput...lupt cu mine sa lucrez cat pot de mult, insa timpul nu prea-mi permite
daca vrei sa stii ceva in mod special, intrebi acolo si ma mobilizez

Nocom, multumesc frumos ca te gandesti la mine am impresia ca acele lucruri sunt lucrate la masina...eu lucrez numai manual
poti arunca un ochi pe blogul de mai sus, sa vezi ce fac acum pt nepotica mea pe care o cheama Andreea. acolo nu e produsul finit...dar poate arata in multe feluri modelul ala

am vazut dolofanii de Huni cum se joaca si se balacesc, mai mare dragul sa-i privesti!
am vazut si cum Anda picteaza pe mobila...mmm, am auzit ca mai aveti artisti in familie Razvan picteaza pe caloriferul de langa masa la care mananca...
si m-am delectat cu miscarile gratioase ale Aniei! suuper! isi cunoaste valoarea, vrea aplauze!!
cat despre olita...Razvan face la olita, dar nu se aseaza singur pe ea...asha ca mare lucru ca invatati asta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Claudinna vreau adresa blogului cu crosetat/tricotat.Sa schimbam ceva idei.
Babytza nu stiu retete de mancarica de vinete.Eu acum am terminat de facut un ss de rosii cu piept de pui.Cand se trezest piciul ii fierb paste si ii fac si mamaliguta sa vedem de care o vrea ca mofturile sunt mari
Andrei doarme ma bag si eu la un filmulet si la tricotat.

Diana

Mergi la inceput

Claudinna ce tare am scris in acelasi timp.Salvat adresa la preferinte de data asta
Dar tot nu mi-ai spus cum de are Razvi 5 maselute?

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello,

M-am bagat tare la facut download la Gosspi Girl, ca daca si in nopatea asta se intimpla ca azi noapte, o sa vad din nou vreo 6 episoade! Elsa dormea 15 min, dupa care se treze plina de muci, si asta a durat asa de la 12 pina pe la 2 noaptea. Dupa ce ii aspiram mucii si o linisteam, mai trageam o portie de gossip girl, ca dupa aceea sa o iau de la capat!
Noroc ca ne-am trezit la 10, ca altfel as fi fost chiauna azi!

Mimihoo, bine ai revenit, si merci pt pontul cu turcii, Aici sint multi arabi, asa ca m-am scos cu un cus-cus ceva, dar trebuie sa dau eu si peste perla rara - nenea turcu'!
Angelynna, merci pt reteta de budinca, azi prestez si eu una. Cred ca o sa fac si niste mici cozonacei, se numesc cosite de fapt, cu budinca din asta prin impletiturile de la cosite. Moama, ce gospodina o sa fiu. Gindul tot la sarmale mi-au ramas, asa ca incerc sa ma scot si eu cu o cosita!
Babymom, saru'mina. Ce ne-am face noi fara tine? Sa stii ca Elsa nu a avut premergator, ci numai unul din ala de impins, dar nu l-a impins neam, mai mult se juca cu zdranganelele de pe el. Acum cum e in sosonei, parca mai tare mi se pare ca merge pe virfuri, plus ca-si tine mainile in aer, exact cum povesteai de fetita din parc de pe vremea lui Victor. Cred ca o sa o tin o perioada cu pantofiorii prin casa, oricum o sa vorbesc cu pediatrul sa-mi spuna ce trebuie sa fac.
Babytza, ma bucur ca ati rezolvat cu nasii. Bravo! Am tot tinut sa te intreb, ai rezolvat cu doctora, a inceput mama ta tratamentul? Multa sanatate!

Moama ce de cadouri, ce de jucarii. Eu, sincer, nu m-am gindit sa-i iau Elsei atit de multe jucarii, si nu din constringeri financiare, ci pur si simplu pt faptul ca nu se va juca cu toate. I-am luat antemergatorul ala, nici nu se prea uita la el. Tot cu sticle, cutii, linguri si alte nebunii de genul asta se joaca. Nu va ginditi ca o sa-i fac cadou o sticla sau o lingura, o sa-i iau jucarii, dar nu asa de multe. Eu ma gindisem la un calut din lemn, din ala pe care sa se legene.
Eu cred ca voi ati putea sa faceti un fel de troc de jucarii intre voi, cind vedeti ca cupilu nu se mai joaca cu o jucarie o schimbati cu o alta de la o alta mamica, asa interesul pentru jucarii va ramine mare. Aici se poarta astfel de trocuri de imbracaminte, tinerele chiar organizeaza astfel de chestii, pe vremea bunicii erau seri dansante sau intilniri la un ceai, acum sint intilniri pt schimbarea garderobei.

o zi buna va doresc.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

apropos de caluti tip balansoar, am vazut ceva f asemanator cu www.ookee.ro/jucarii-382-Plusuri-cu-sunete-p-1817-Calut-cu-balansoar-de-lemn.html" target="_blank">asta, in Auchan, la 160ron, diferenta de pret e uimitoare...

La magazin la mine sunt 120 ron si neacheza si canta, isi ridica coada, si da si din gura.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Percentilele pt. copii alimentati natural:
www.kellymom.com/babyconcerns/growth/chart2.html" target="_blank">pt. baieti
si
www.kellymom.com/babyconcerns/growth/chart3.html" target="_blank">pt. fetite

Azi Dragos a mancat pt. prima oara singur si in scaunul de masa. Ne-am achizitionat din "Dulapiorul Carlei" (Anca, multumesc inca o data) un nou scaunel ca cel pe care-l aveam il foloseam doar pe post de decor in sufragerie, ca nu statea in el. Acum i-am luat unul care se prinde de marginea mesei si nu prea mai poate sa se ridice in picoare sau sa se strecoare pe sub tablia scaunului, cum facea in celalat. Asa ca au mancat copii mei impreuna !
La noi se transformase ora de masa in ora de jogging in jurul mesei si mi-am dat seama ca trebuie sa iau urgent masuri, ca altfel degeneram rau de tot.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput