Bobocei de sept-oct 2008 (220)
Raspunsuri - Pagina 4
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy_galro babytza ma bucur ca v-ati impacat cu nasii.....moaaama dar copilul ala mananca bine si mamaica lui se plange ca nu mananca...pai daca Andrei ar manca atat cred ca as zbura de fericire |
Si noi ne bucuram mult de tot ca vorbim iarasi cu ei
Sa stii ca asa a inceput si Tina sa pape dupa ce am terminat cu Sanasol-ul. Ma sa fie la fel si la David Mai avem de luat 2 zile. Apoi sa vedem
Babytza si puiiValentina David
dyanira spune:
Apropo de cadouri noi am luat de sf Andrei dupa cum bine stiti cortuletul iar in weekend mergem iar la Real sa ii ia si tati ca ia si el salariu si a zis ca mami i-a luat cortuletul si trebuie sa ii ia si el ceva: masinuta cu telecomanda(deh cred ca isi ia tati mai mult pt el) si cuburi cu capac sortator (astea i-am sugerat eu ca ar fi potrivite pt el).
De Mos Nicolae vedem ce cumparam.
Noi nu avem atattia copii in familie la care sa cumparam cadouri doar fetita nasilor si baietelul mosilor deci putem cumpara si in ultimul moment.Cand am vazut cate cadouri are de luat Nocom 14 copii oau dar chiar ca ii trebuie timp, idei si bani
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
apropos de caluti tip balansoar, am vazut ceva f asemanator cu www.ookee.ro/jucarii-382-Plusuri-cu-sunete-p-1817-Calut-cu-balansoar-de-lemn.html" target="_blank">asta, in Auchan, la 160ron, diferenta de pret e uimitoare...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
gaia.nevia spune:
babymom, radu nu a stat niciodata in nimic (pat, premergator). In leagan, moderat, vreo 2 luni ca apoi a inceput sa se arunce in cap din el si l-am aruncat... si cam atat.
deci sa-l duc sa-l vada un dr.... okidoki
Nocom, helanci si pulovere pe gat / am dat lovitura acum vreo 2 luni la Kiabi. Niciodata nu mi-au placut hainele la babyexpo... in rest cam avem(ghete, salopete)... nu m-am hotarat daca il pun pe schiuri pe Teo anul asta, mai vedem... inca nici nu stiu daca ajungem la munte / oricum ma indoiesc ca putem gasi echipament de calitate pt munte la babyexpo.
Catel vorbitor avem, urs care canta mp3 avem... casuta avem, cort nu mai avem unde sa punem... alte idei?
Auzisem de un proiector care ruleaza povesti... din pacate am vazut doar cu 3 povesti, si fiecare proiector are alta poveste, deci nu poti cumpara povesti separat, fara proiector.
As vrea unul care sa ruleze CD/DVD ca sa nu mai am totul pe TV meu (adica Roary 14 ore/zi)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
musettepink spune:
Neata
noi iar am exersat pt revelion,s-a culcat mandrul la 2 noaptea,vad ca e o moda aici la bobocei da macar al meu nu a urlat deci nu pot da vina pe masele ca el e cu chef de joaca si nu cred ca asa se manifesta dintii si maselele
laureta ma bucur sa aud ca sunteti mai bine.Va tin pumnii,sanatate multa.
Pio super sosonii,sa-i poarte sanatoasa.
Babymom multumesc mult de raspuns.Ca de obicei m-ai linistit,nu stiam de faza cu convulsile ca nu toti copii fac si cand l-am vazut pe Luca ca are frisoane eu deja credeam ca are convulsii,deh mama nebuna si nestiutoare.Noroc cu tine.Pupici multi!
Ada si eu ti-am dat un raspuns tip popcorn cand am zis ca vb Teo cat si pt Radu,imi cer scuze daca te-a deranjat,nu asta era intentiaSanatate multa
Babytza ai vazut,si eu ti-am zis ca va impacati cu nasii.Bravo,ma bucur.
Caludinna bafta la analize.
Andy ce calut ai luat pt Alexia?se poate o poza?
Lumi f draguti calutii din link,am sa ma uit si eu in Auchan dupa ei.
de Luca
andy.p spune:
Musette uite asa ceva http://www.real-hypermarket.ro/?page=pagini&PageId=Catalog_6
Sunt pe diferite marimi,de la cei mai mici la mari...pag.9
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Uitati aici si calutul tip balansoar de la Carefour
http://www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=004
pag.5
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
kllemi spune:
beeeeyyyy.... nene ia mai terminati cu cai, corturi si alte prostii ca nu mai am unde sa le pun... incep cu catelul vb. de la fisher.... si restu trebuie, sa ajungem la bunici ca cica avem un sac de jucarii: mosi craciuni si mai stiu eu ce alte jucarii care merg cu baterii, numai ca trebuie sa cumparam noi bateriile....
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
gaia.nevia spune:
daca aveti la indemana, va rog repostati linkul cu percentilele de greutate pentru copiii alaptati, multumesc frumos!
edit, musette, mama, ce-ti veni cu deranjatul?! era exact genul meu de replica... asa ca nu avea ce sa ma deranjeze. Oricum (sper) nu-s asa de suparacioasa... iar cand ma supar... uit repede (asta sigur, cu cat imbatranesc... cu atat uit mai repede) si sanatate lui Luca.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi, avem cafea si ceai proaspete
Anca uff ce noapte ai avut
Nocom mai mult ca sigur nu ajung din cauza finantelor
Kllemi, Crina nu face la olita nici macar nu sta pe ea, doar se joaca cu ea , treptat vreau sa o invat
Laurate i-am bagat Colargol si vad ca ii mai curge doar putin si alternez cu sirop de ridiche neagra, . Voi cum mai sunteti?
Babymom ale mele stau ascunse in sifonier, nu cumva sa ma duc eu la ele
Mimihoo bine ai revenit
Lumi felicitari pentru noaptea dormita super
Nausica nasol fara apa , macar ti-au zis cand dau drumul?
Claudinna macar stii ce are ici si sper sa scapati cat mai repede, moa 5 masele
Ada multa sanatate
Babytza sper sa iasa ok analizele , ma bucur ca v-ati impacat , moa cat papa bebele , bine ar fi daca ar manca Crina macar jumate din cate papa el
Kllemi si voi o noapte grea , ufff
Andy_galro niste cafea in plus pt tine
Andy.p mi-ai adus aminte de cadouri pt Craciun…habar nu am ce sa ii cumpar
Noi am dormit bine, culcare la 21.30 sculat la 07.30, inca un pui d somn de la 10.30 pana 12.30, mancat cate putin din fructe si din sandvisul nostru , o zi buna pana acum
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam