Bobocei de sept-oct 2008 (220)
Raspunsuri - Pagina 9
EvaF spune:
CD, FELICITARI!!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN, SARCINA USOARA SI UN BEBE PERFECT!!! Ma bucur tare pt tine!
Andy_galro, mi-a placut maxim de Andrei, e un scump si un frumos in filmulete, sa iti traiasca!
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
EvaF spune:
Multumesc fetei care nu m-a lasat in intuneric si mi-a dezvaluit identitatea lui Ilici pe PM.
Sunteti totale...
angelynna82 spune:
Kllemi multumesc, e tare draguta cum merge cu manutele in sus 
Piolica, Nocom, Cristina va multumesc pt aprecieri 
Claudinna Crina papa ficat, ceva mai rar ce-i drept, dar nu e fan 
Lumi multumesc mult de aprecieri
ici multi
Didididi cresc prea repede, mai nou Crina scoate mancarica din gurita si ne da noua sa mancam, da din cap NU NU si arata palma adica NANA (nu ca i-as da) 
Daca vede un bebe la tv rade si se bucura tare mult
Vreau si eu PM cu identitatea lui Ilici va rog flumos ![]()
Pentru asta seara i-am facut salata de rosii cu branza
, mai devreme a mancat 2 polonice de ciorba cu paine si iaurt
Noi nu am avut probleme in selgros cu carutul, am fost aici in Baneasa, in schimb au bagat in plus 5 baxuri de ulei
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
claudinna spune:
Laureta, ma bucur ca nu mai aveti febra!!!
Felcitari Edi pentru reusita!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona fetele ce alaptati:....caut surse de inspiratie ce replici mai dati la cat mai alaptati? sormea spune mai nou ca "vreau sa vad daca o sa ma cheme pentru lapte in pauza mare cand le da cornu'" |
Eu nu le dau replici, ii las sa dea din gura...ultima oara chiar mama ma intreba" o mai fi de ajuns lapticul tau, suficient de gras"? am intrebat- daca ii pare slabanog fi-miu, lipsit de vlaga...a tacut malc.
Noi ne-am propus clar intreruperea alaptatului cand Noah face un an jumate, adica undeva prin martie. Soacra-mea ni-l tot cere sa il tina macar 2 nopti dar nu il putem da tocmai pt ca doarme la san si ziua cere ff des.
Ne-am propus ca la vara sa facem o vacanta in 2, de o saptamana, in Malta, fara Noah. Asa ca sa speram ca pana in august fi-miu e intzarcat si sta cumintel la bunici.
Oricum, noi visam cu ochii deschisi la evadarea asta in 2 tocmai pe insula aceasta, a distractiei
Pana acum nu l-am lasat nici macar 5 minute cu cineva dar vrem sa credem ca la vara va fi pregatit si ca terminam si tzatzeala asta...
Mimihoo spune:
babytza, piolica, luminita, ange

deci fusasei si venisei. de la 10 la 14 am fost plecata la bbexpo si tare dor mi-a fost de fata care m-a intampinat cu un chiot de bucurie. ![]()
am luat thomas in insula sodor pentru Sofia, cu 150 ron, h t t p://w w w .t o y z . r o /seturi-trenulete/tomy/set-tren-thomas-aventura-in-insula-sodor/ si pentru finul care face 1 an si un trenulet Jams pentru un voinic frumos care face 2 ani. am luat si o prostie de oaie+porc cu bile magnetice si o cartulie cu antene de albina. la haine nu prea m-a incantat oferta .. scumpa si Roooz, si nu i-am luat combinezon sau pantaloni de fas. gasisem pantaloni dar nu mai aveau nr. Sofiei. Cizmulite de cauciuc imblanite de la Unashuna n-am mai luat ca erau sintetice toate in interior. am mai luat 3 body-uri de la Nan, 1 plover colorat, 2 perechi de ciorapi lungi si una scurta cu talpa de piele ca sa nu alunece si o cana cu pai ... iaca-sa! am dat destui bani, ink nu indraznesc sa numar sa vaz cati ...
felicitari pentru maselute, kk la reductor
si pentru mers ![]()
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
angelynna82 spune:
Mimihoo sa le poarte sanatoasa Sofia
si multumim 
Acum o hraneste tacsu cu salata 
Lumi multumesc de pm 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
ratonelu spune:
buna seara
stam la calc si cautam job
si pe foc avec ciupercile pt ciulama
n-am citit decat pagina asta......ce-i cu rox-cd???????????????

angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu buna seara stam la calc si cautam job si pe foc avec ciupercile pt ciulama![]() n-am citit decat pagina asta......ce-i cu rox-cd??????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() carla,mami de putoiu sasha |
Este

Cum ai facut ciulamaua?

de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt
claudinna spune:
am trimsi pe mailul comun 2 filmulete cu Razvan
nu prea ma mai lasa sa-l filmez, pentru ca este fascinat de aparatul foto...
stie An-tan-te...toata ziua numara prin casa cu diferite obiecte...dar eu m-am prins tarziu ca asta spune el
i-a spus mama acum vreo 3 saptamani si zilele trecute cand am fost la ea, i-a zis din nou...el a inceput sa spuna si sa arate...