Fiv in Ungaria 77
Raspunsuri - Pagina 9
fireyes spune:
Kitta, tin pumnii zdravan, sa se alinieze oo-le alea, ce, sunt de capul lor acolo?? la eco 2 o sa stii mai bine pe ce te poti baza... Bafta, ca e esentiala
Tamy, eu imi amintesc ca ai raspuns ok la tratam de la FIV 1, asa ca nu vad de ce ti-ai face griji pt rez ovariana. Doar raspunsul la un tratament de fiv si e suficient ca medicul sa-si faca o idee daca mai trebuie sa lucreze sau nu la doze, practic, prima incercare e cea mai delicata, ca mergi mai pe bajbaite si te bazezi doar pe profilul hormonal clasic (fara amh, inhibine,etc) si pe varsta. De la fiv2, medicul are deja un istoric, macar orientativ.
Si poti sa iti faci mai ieftin amh la Matei Basarb, daca tii tu neaparat.
bytzi spune:
fire,m-ai inebunit ,ma gindeam si io sa-mi fac AMH si acum....
daca m-as lua dupa raspunsurile mele la stimulari de pina acum,sa nu mai incerc nimik???ia zi????
sau nu se pune ca au fost dozele prea mici
cristm,la tine cit e FSH ?AMH ?ai incercat vre-o stimulare?de ce ziceai ca mergi pe donatoare??
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
cristm spune:
Eu am inceput cercetarile in 2007, cand fsh-ul era bun, In 2008 a iesit prost tot anul, de cate ori am verificat : valori de menopauza.
Anul asta la inceput am fost la Szeghed la un consult, si am luat Norcolut, ceva pills sa-mi vina ciclul, care inhiba ovulatia.Am facut analizele dupa si FSh = menopauza; luna urmatoare l-am repetat pe ciclu venit natural fsh, lh, prl, estradiol = f.bune .Din martie pana in sep. n-am mai avut ciclu. Acum in oct am luat din nou Norcolut,mi-a venit ciclul, am facust FSh si Lh: valori de menopauza.Asa ca m-am saturat sa oscilez atat intre rezulate bune, proaste...am citit la voi..si am facut AMh, care a iesit <0.05 ( valori normale 1-8).Deci e cam sigur....
samira33 spune:
hello
ca fac fetele mele???
lasati-ma in pace cu analizele astea...nu mai vreau sa aud si sa mai citesc de altele noi...ca-mi mananca toti banisorii mei...si adio bluzitz...adio fustiz ...si tocmai azi mi-am luat 2 fustite si o bluzita
cristm spune:
Bravo Sami
macar atata bucurie sa avem si noi...terapie prin shopping...o geanta, un pantof..
cristm spune:
Bytzi
Am facut si eu stimulare o singura data cu 5 zie de Clostybegite pentru Ia, am avut un folicul de 20 mm si endometru de 8 parca...din pacate nimic...
dar las ca-mi vine si mie randu...poate poate reusesc sa fac si eu stimulare, vad ca acolo tratamentul este mult mai complex...si nu trebuie sa apelez la donatoare...
va pup, revin mai tarziu, e 6 si plec de la lucru...
sophie76 spune:
dragi fete mi a venit bleedingul ,de ' nu l-oi mai vedea cel putin 9 luni de acu inainte
kitta tin pumnii strinsi sa ai oute de calitate si sa fie cu rezultatul mult dorit!
sophie
samira33 spune:
Doamne-ajuta sophie
si eu astept menstra saptamana viitoare...pe la inceput...prima dupa operatie...si se anunta deja una dureroasa
cristm spune:
bravo Sophie si Samira...
ma bucur pentru voi...
vroiam sa va intreb ceva : fiv-u se incepe doar daca hormonalele din ziua 3 sunt bune?
multzu, Cristina
samira33 spune:
cristm...nu stiu sa-ti spun sigur...dar cred ca trebuie sa fie bune.
mie Kovacs mi-a spus ca vrea neaparat sa-i fac hormonalele de ziua 3a in toate cele 3 luni de pauza...sa vedem dinamica valorilor-daca va exista vreuna.
bine,acum ...cazul meu poate fi unul mai special avand in vedere ca "s-a umblat" pe langa ovar...si asta ar putea da o oarecare dinamica a hormonalelor...asa spunea dr.K.