Fiv in Ungaria 77

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns difrax spune:

Servus fetelor!
Atat de mult scrieti, ca pana ajung sa citesc tot, uit ce am vrut sa scriu si nu mai scriu.
Multa sanatate celor cu , sarcina usoara le doresc. Celor cu stimulare sau Et le tin pumnii din tot sufletul. Sa fie cu noroc
Eu sunt cu nervii la pamint, ieri trebuia sa incep merionalul, dar tot ieri am aflat ca sotul meu nu mai are nici un , adica are vreo 2-3 dar nu se misca. Dr. K a zis sa nu incep stimularea ca nu are rost. Acum incercam sa programam la sot o biopsie de tesut testicular si o crioprezervare daca va fi cazul...bineinteles toate astea in Budapesta, sa fie aproape de Kaali in caz ca se va gasi ceva material de folos pt. un ICSi viitor...
Ce sa spun, bilete de avion, cazare ,cererea de concediu, o mie de analize pe bani facute in zadar Am ramas fara grai, ma tot gandesc daca nu insist eu la K. s-ami zica rezultatul de la analiza spermogramei facuta la ei, pe care nu ti-l comunica prin telefon, decit daca te prezinti personal la ei (in puii mei, cum naiba sa mergi dupa 2-3 zile, cand nu esti din Ungaria!? si am plecat acasa cu diagnosticul andrologului de la Kaali ca totul e bine, din partea lui sa facem FIv-ul, ca este posibil), daca faceam totul pina in momentul in care aflam ca sotul nu rea gigei nici pentru un ICSI. Sunt derutata, nu stiu ce sa cred despre toate astea... dr. K. trebuia sa-mi comunice rezultatul, mai ales ca nu era bun, nu credeti?
Ma tot tin, sa nu pling, dar e greu... Ieri am crezut ca o trintesc de pereti pe doctorita (tinara de cca, 25 ani)care-mi facea EKG-ul si ma intreba " Spuneti Domana, ce-i mare lucru in IFV de sunteti asa de emotionata si afectata?! Chiar nu pot intelege de ce simtiti asa toate femeile care fac tratament..." Nu spun nik Atunci inca nu stiusem ca tre' sa oprim FIV-ul.
Scuze daca v-am demoralizat, acum nu sunt intr-o stare buna...
Sophie, multa bafta, speram sa ne vedem acolo...
Va fetelor, merci pt. incurajarile voastre de pana acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristm spune:

multumesc Sami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Cristm, cred ca valorile hormonale sunt importante pt dr pt a sti ce medicatie sa ti prescrie si in ce doze.
Cris, daca esti inca nehotarita ,poti doar sa i scrii un mail lui Kovacs sa i explici pe scurt cazul tau si sa vezi ce ti raspunde, in functie de asta decizi (sau eventual ii scrii si lui Zadori), si spune i sotului tau ca nu e o decizie pe care sa o iei usor, tb sa te documentezi si apoi sa iei hotarirea cu inima impacata; desi eu inca mai cred ca FIV ul e o loterie si tine f mult si de vointa lui Dumnezeu, dar nu ar strica sa ti dea si doctorii o mina de ajutor

sophie

Mergi la inceput

si Cris pt o stimulare de 5 zile cu closti ai raspuns f bine, si endometrul a fost super bun, in conditiile in care clomifenul e antiestrogenic si cam subtiaza endometrul, asa ca nu te grabi cu donatoarea de ovule, cred ca le vei avea pe ale tale

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristm spune:

uaaaauuu...crezi Sophie?
multumesc de informatie...ai dreptate...adica citind in stanga si-n dreapta de foliculi si dimensiunile lor, m-am gandit ca totusi nu era asa rau al meu de 20 mm. Stiti de ce va intrebam? ma gandesc sa iau Duphaston sa-mi vina sigur menstra vre0 3 luni, pana in feb., martie, sa fac hormonaele luna de luna si apoi sa ma duc. Nu stiu insa daca medicamentele astea ( Utrogestan, Duphaston ) nu influenteaza analizele...????
Asta ma gandeam sa fac...voi ce credeti...m-am saturat sa mai intreb gineco-u meu...nu mai vreau sa-l vad o vreme..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

oare goggy,mirela,felicia,alina pe unde sunt???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

seara buna gagici

ui ce face sami...fustitz, bluzitz vreau si eu, dar la cate kile am......tre sa umblu la garderob ca nu mai intru in nimic.

dar scap eu la shopinguiala

pupi fetelor
io s in deplasare la ai mei.....si al meu s a scapat a facut mama o fata

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

oare goggy,mirela,felicia,alina pe unde sunt???

bau

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6

Mergi la inceput

cristm eu am o prietena care tot asa avea menstra din ani in paste si analize hormonale de femeie la menopauza, si dr au trimis-o acasa spunindu i ca never ever nu va face copchii,poate doar cu lungi si costisitiare tratamente.. si acum are un baietel de 1 an conceput natural
Referitor la Duphaston cred ca poti sa l iei, iti va afecta eventual valoarea progesteronului care nu e important in Z3, dar cel mai bine ar fi sa intrebi si un dr,poate chiar pe Kovacs sau Zadori, depinde pe cine alegi sau un dr de la tine din oras dar care stie cit de cit despre ce e vb.

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lasa mirelo...nu mai plange...ce n-as da eu sa nu mai intru in haine din cauza de bebe in burtica...numa-n cearceafuri as mbla infasurata pe strada-ca alea ma incap,indiferent de dimensiune

Mergi la inceput