Fiv in Ungaria 77
Raspunsuri - Pagina 11
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 lasa mirelo...nu mai plange...ce n-as da eu sa nu mai intru in haine din cauza de bebe in burtica...numa-n cearceafuri as mbla infasurata pe strada-ca alea ma incap,indiferent de dimensiune |
nu ma plang cu rautate, dar ma strang hainele si nu vreau sa i fac rau lui
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6
alinamolnar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 lasa mirelo...nu mai plange...ce n-as da eu sa nu mai intru in haine din cauza de bebe in burtica...numa-n cearceafuri as mbla infasurata pe strada-ca alea ma incap,indiferent de dimensiune |
Aici sunt.Si subscriu la ce zici tu
alinamolnar spune:
Patricia a avut un rezultat destul de bun :8 ovocite. Doamne ajuta sa fie cat mai multe bune.
Mersi inca o data.
felicia_ spune:
Pe-aici si eu.
Cristm eu cred ca duphastonul influenteaza hormonalele... eu te sfatuiesc sa scrii dr (ambilor, eventual) le zici istoria ta, ca te pregatesti de fiv si pregatesti lista de analize, dar ai problema asta cu hormonalele. Spui cum te-ai gandit tu sa faci, si intrebi daca e ok asa. Si care raspunde mai convingator castiga!
Alina, cum stai cu asteptarea?
Sami, Mirela, Sophie
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
alinamolnar spune:
Felicia eu stau destul de bine pt ca stiu care va fi rezultatul. Beta mareeeeee. Acum serios, nu prea ma gandesc, ci doar astept. Nu simt nimic (adica nu am simptome).
Tu simti ceva ?
RETAM spune:
Buna la toata lumea
Felicia sa vii cu beta mare
Sophie succes si multe oute care sa devina
Luck
Sufletel80eu mi-as dori sa fiu deja dupa transfer pt ca am doar 2 foliculi si am niste emotii pt ei si cand ma gandesc ca mai am inca o zi ca sa aflu cand va fi punctia si cele 3 zile care ei stau acolo in laborator si eu trebuie sa sun sa aflu daca e ok deja imi transpira mainile ....sunt niste emotii cam mari si pt mine e destul de stresant ....dar sper sa trec cu bine .....oricum pt mine e ultima incercare ....am sa astept de acum incolo nepotei sigur pe care sper ca mi-i va darui fiul meu care la anul implineste 20 ani .....[am sa fiu macar o bunica tanara]
Alina
Cristm e foatrte greu sa decizi unde vei merge pt ca deca ai stii ezultatul de la inceput nu ai mai avea sper sa faci alegerea buna iar fivul depinde f.mult de analize
Samira succes la shoping
Va
alinamolnar spune:
Retam sa inteleg ca tu mai ai un baiat ?
Si daca da,cum de te_ai hotarat acum sa faci FIV?
Scuze indiscretia, dar m_ai facut curioasa.
felicia_ spune:
Retam, of, nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau, cata teama si speranta...
Alina, imi place atitudinea ta! Da-mi si mie un pic!
Sami eu nu stau deloc bine cu asteptarea, de ieri am sanii moi (asta e semn de cm la mine) si azi toata ziua am avut scurgeri maronii.. care din nou preceda de obicei cm. Dar pana nu e rosu, zic ca e de la implantare!
Asa ca, azi am stat toata ziua cu inima cat un purece, si cu ochii in chiloti.
Daca ramanem pe nuante de maro si maine, e bine!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
RETAM spune:
Am sa va raspund la toate ...e dintr-o alta relatie ...cu sotul meu nu am copii suntem impreuna de 11 ani deci pot sa zic ca el l-a crescut pe jumatate si se inteleg foarte bine si uit cateodata ca nu e al lui asa se comporta cu el der eu sunt cea care insist sa mai facem unul ca sa avem la batranete un suflet pe lana noi pt ca el ne va parasi ca sa-si faca propria lui familie si va veni la noi duminica la pranz si ne va mai suna din cand in cand sa vada ce fac [stiu din proprie experienta]......asa e viata toti plecam de langa parinti chiar daca le datoram foarte multe ...ai mei au avut 3 copii si acum sunt singuri mama nu se obisnuieste nici acum cu ideea si nepotul e deja mare iar ceilalti sunt departe de casa in Belgia (sora mea e stabilita acolo)
Am si eu o nedumerire pana ieri am avut dureri si simteam cum ma arde ovarul astazi nu ma mai durut nimic credeti ca e bine ....tratamentul meu este de 150 gonal , 1/2 decapeptyl ,2,5 merional vit c,femibion,aspirinasi ginseng una pe zi