Fiv in Ungaria 77
Raspunsuri - Pagina 8
bytzi spune:
kittapina la urma inafara de closty ai facut 225ui gonal si 3 menopur?ti-a ajustat doza acum? bafta multa,oute frumoase sa ai
luck
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
cami_antonia spune:
fetele
am intrat sa va multumesc celor care ne-ati fost si ne sunteti alaturi
celor care ati daruit putin de la voi pentru alina
a plecat spre germania
dimineata la ora 8 a inceput operatia
si inca nu s-a terminat
cred ca sunt multe puncte de tumora
daca dureaza atat
plus ca unele sunt situate chiar la baza creierului si e zona grea de operat
sa vedem
doamne ajuta!
i-a dat si la stirile de la 12
de pe kanal d
offffffff
pentru cei care vor sa o vada la plecarea din tara
accesati
http://www.youtube.com/watch?v=CF6tHIxAvkU
si daca nu stiti povestea cititi pe
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
mii de multumiri
mai e nevoie de bani
dar deocamdata asteptam iesirea din operatie
va asteptam si la umanitare
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
pogonici1977 spune:
iam scris email lui Kovacs la budapesta si mia raspuns...sami scot trompetele si dupa operatie sai scriu din nou iar cam la 6-8 saptamani sa vin la el.ptr incepere tratamnet FIV...acum va treb sa vad de unde fac rost de bani om vedea
treb sai scriu si lui onofriescu la iasi si sai zic ca in ianuarie vreau sa vin la operatie
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
tamaryllis spune:
Cristm, multumesc pt link. Chiar nu citisem pana acum... Nu stiu ce sa fac: sa mai fac si AMH-ul sau nu.
Daca il fac si e mic, atunci nu am decat sa ma enervez si sa ma stresez. Pe dr il ajuta f tare in sensul ca daca ar fi mic mi-ar da o doza mai mare la stmulare? Sau e doar cu titlu informativ? Va tine cont de raportul FSH/LH sau va lua si AMH-ul in considerare?
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
ala77 spune:
Tamaryllis,
eu zic sa faci ce-ti cere medicul, sa nu mai dai banii pe tot felul de analize...
cristm spune:
Tami
Eu am citit despre analiza asta tot datorita voua, de la voi am aflat de ea. Daca medicul nu are dubii, nu ti-a zis nimic de ea, n-are rost sa o faci. Eu am hormonalele proaste, ciclu din "an in pasti" si am vrut o confirmare...si e si 250 lei...mama ei de analiza, scumpa...nu stiu ce sa zic..
Cand i-am aratat-o mi-a zis...Nimic nou...deci se astepta...mi-a zis doar ca fsh poate varia de la ciclu la ciclu...Amh nu are variatii ciclice...iti arata practic rezerva ta ovariana.
tamaryllis spune:
Fetelor, eu constat ca forumul asta nu prea e bun pt bugetul meu si nici pt psihic uneori. Zau ca daca ma mai aude sotul ca vreau sa fac n analize zice ca am o probl la cap. Acum imi faceam un calcul si maine trebuie sa dau 300 Ron la Synevo si in banii astia nu intra AMH-ul. Ma mai gandesc...
Luna trecuta 10 mil, acum 3 ...., plus ca trebuie sa mai fac secretia, PAP, etc etc
Alla , Cristm
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
cristal1995 spune:
KiraClara: eu am programare pe 29 ianuarie, ora 14 la dr K.
Feli: astept un beta mare-mare.
Goggy . Poate ne tinem de manuta la anul, daca ai rabdare pana in vara.
Kittoooooo: sa ai oute de calitate
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
cristm spune:
Tami
te inteleg ..si eu simt la fel...nu fa nici un Amh...ai restul analizelor..n-ai nevoie de ea. Stiu prin ce treci...eu ma hotarasem ca merg la Szeghed.
Citindu-va pe voi insa ,...fiecare prin ce-a trecut, fie la Szeghed, fie la Budapesta...nu pot sa ma hotarasc unde sa-mi fac programarea.
Nu-mi permit decat 1 singura incercare si e f. gresu.
Sotul meu deja e super nervos...nici nu mai vorbim de asta de 2 zile...vede doar ca nu am sunat si nu am trimis e-mail nicaieri...deci...sta sa explodeze.
fa ce ti-ai propus initial...