Fiv in Ungaria 77
Raspunsuri - Pagina 7
mirela2 spune:
sufletel merci frumos, ti as fi recunoscatoare.
dariada
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6
dariada spune:
Pt cine se pregateste sa inceapa tratamentul. Cand am primit schema, l-am intrebat pe Kovacs in ce parte a zilei sa-mi fac injectiile si raspunsul a fost: stimularea seara. Va pup si va tin pumnii tuturor!
felicia_ spune:
Rubia, si eu am avut tot 9 zile de stimulare. Bafta sambata!
Kitta, ti-a schimbat dr doza, sau asteapta pana la urmatoarea eco? Tin pumnii sa se urneasaca foliculii!
Violeta, bafta la ET si te asteptam in clubul celor care asteapta
Luck
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
mirela2 spune:
eu le am facut pana in ora 12 intotdeauna, una in stanga si una in dreapta. nu a spus nimeni ca ar trebui facute intr un fel anume, stiam ca e bine sa se respecte ora.
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6
sophie76 spune:
so, referitor la ora injectarii, Kovacs mi a zis sa fac in a doua parte a zilei atit suprefact cit si gonal, deoarece monitorizarile au loc peste zi si astfel se poate ajusta doza.
Acum am o alta dilema , stiu ca s a mai discutat aici, de aceea rog fetele care au luat marvelon si eventual si inhibare ,sa-mi spuna la cit timp de la intreruperea Ac a venit "bleeding ul", ca eu le am intrerupt luni si pina acum nik, i am zis si lui K si el spune ca poate dura si pina la 7 zile, sa urmez tratamentul cum e normal si sa l informez luni dim daca a venit vestitul bleeding sau nu.Poate sa mi afecteze asta tratamentul, voi ce stiti din experienta voastra?
Oare de ce cind tb sa vina menstruatia nu vine??? (intrebare retorica,of course! )
sophie
felicia_ spune:
Sophie, te inteleg f bine! si eu am patit la fel, si Kitta, si Rubia. Of, ce m-am stresat i ziu aia, deja ma gandeam sa modific rezervarea lahotel, cererea de concediu...Fa stimularea dupa cele 3 zile de pauza, asa cum ti-a zis dr. Mie mi-a venit fix inainte sa fac prima injectie. Si rezultatul la stimulare il stii.
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
sophie76 spune:
felicia , sper sa vina si la mine faimosul bleeding si sa decurga totul conform planului. Ma rog sa ai vesti bune pina la capat!!!!
sophie
ala77 spune:
Sangerarea care vine dupa intreruperea AC nu este o menstruatie normala. Aceasta sangerare apare intre 2 si 7 zile de la intreruperea AC. Dupa 3 zile de pauza de AC se incepe stimularea, indiferent cand apare aceasta sangerare.