Fiv in Ungaria 77

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariada spune:

Zapp, multumesc mult pt raspuns, mamico! Ai grija de tine si mai ales de bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sufletel merci frumos, ti as fi recunoscatoare.

dariada

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariada spune:

Pt cine se pregateste sa inceapa tratamentul. Cand am primit schema, l-am intrebat pe Kovacs in ce parte a zilei sa-mi fac injectiile si raspunsul a fost: stimularea seara. Va pup si va tin pumnii tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Rubia, si eu am avut tot 9 zile de stimulare. Bafta sambata!
Kitta, ti-a schimbat dr doza, sau asteapta pana la urmatoarea eco? Tin pumnii sa se urneasaca foliculii!
Violeta, bafta la ET si te asteptam in clubul celor care asteapta
Luck

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

eu le am facut pana in ora 12 intotdeauna, una in stanga si una in dreapta. nu a spus nimeni ca ar trebui facute intr un fel anume, stiam ca e bine sa se respecte ora.

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Kitta cu ce faci tu stimularea? In a cata zi ai fost lal eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

so, referitor la ora injectarii, Kovacs mi a zis sa fac in a doua parte a zilei atit suprefact cit si gonal, deoarece monitorizarile au loc peste zi si astfel se poate ajusta doza.
Acum am o alta dilema , stiu ca s a mai discutat aici, de aceea rog fetele care au luat marvelon si eventual si inhibare ,sa-mi spuna la cit timp de la intreruperea Ac a venit "bleeding ul", ca eu le am intrerupt luni si pina acum nik, i am zis si lui K si el spune ca poate dura si pina la 7 zile, sa urmez tratamentul cum e normal si sa l informez luni dim daca a venit vestitul bleeding sau nu.Poate sa mi afecteze asta tratamentul, voi ce stiti din experienta voastra?
Oare de ce cind tb sa vina menstruatia nu vine??? (intrebare retorica,of course! )

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Sophie, te inteleg f bine! si eu am patit la fel, si Kitta, si Rubia. Of, ce m-am stresat i ziu aia, deja ma gandeam sa modific rezervarea lahotel, cererea de concediu...Fa stimularea dupa cele 3 zile de pauza, asa cum ti-a zis dr. Mie mi-a venit fix inainte sa fac prima injectie. Si rezultatul la stimulare il stii.

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

felicia , sper sa vina si la mine faimosul bleeding si sa decurga totul conform planului. Ma rog sa ai vesti bune pina la capat!!!!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Sangerarea care vine dupa intreruperea AC nu este o menstruatie normala. Aceasta sangerare apare intre 2 si 7 zile de la intreruperea AC. Dupa 3 zile de pauza de AC se incepe stimularea, indiferent cand apare aceasta sangerare.

Mergi la inceput