Albinute si bondari de mar-apr '07 (131)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Buna dimineata,

pentru ca am putin timp liber ,m-am hotarat sa va descriu mai detaliat ,FRUMOASA MEA VIATA DE MAMICA.

Pentru ca am inceput eu sa ma satur de modul cum va expun grijile si problemele mele ,am decis (desi ele nu au disparut ci s-au agravat) sa o fac intr-un alt stil.

Asadar ....sa incepem..... Mi-am dorit cu ardoare cel de-al doilea copil fara sa am habar ca meseria de mama devine de zeci de mii de ori mai grea.Mi-am imaginat eu.....naroada de mine.....ca va fi un vis...

Ca o sa-i culc pe amandoi....ca va fi o feerie. Va zic de la inceput ca nu regret nimic doar ca.....m-am cam speriat.....

Pe scurt...cum decurge o zi....

cand ii dau lui Tudor sa pape urla Ana ca vrea si ea.Dar nu oricum ci tot in brate .Reusesc sa o conving ca nu am cum si negociem sa ia masa copioasa(laptele) tot pe mine dar pe picioare.Asa ca dupa 10 min am mainile amortite,picioarele la fel..caci de...cei doi copii unul de 6 kg si celalalt de 12.5 se simt mult mai confortabil pe trupusorul meu obosit (ma apropii incet incet de 40 de ani).Se termina micul dejun si incepe dansul.Ana asteapta cumintica sa-l adorm si inainte sa-l pun in patutz urla cat poate ea de tare.O amuza copios ca nefericita ei mama se plimba 20 min cu Tudor in brate si cand sa savureze linistea binecuvenita o ia de la capat.Va imaginati nervi ce am.Urlu la buni (care este depasita de mult de situatie) si vine si ridica una bucata copil in urlete )Sa ne intelegem...asa este zilnic....

Buuuunnnnnnnnn.Reusesc intr-un final sa adorm bietul copil si ma ia in primire Ana.Colorom,pictam,dansam iesim afara,imbrac papusi,dezbrac papusi.Hooooooopaaaaaaa s-a trezit Tudor..O luam de la capat.Calarit mama,urlete Ana,ridicat copil din pat de catre buni si tot asa.

Se apropie pranzul.Doamneeeeeeeeeee singurele mele momente de liniste.Fie ele 10 minute ....le ador....

In cele doua luni trecute ,nu am reusit sa ii adorm in acelasi timp.Cand se trezeste unul ma ia celalalt.

Biiiiiinnngg. Suna telefonul.....Sedinta la birou....Am hotarat(banii bata-i vina) ca daca tot se duce Ana la gradi....sa revin la servici cu 1 decembrie. Fug la sedinta si ce sa vezi.....Numai vesti "bune" "Cautati-va de lucru" "criza in sus ,criza in jos". OOOOOOO.prea mult pentru mine........Ma ia plansul pe mijloacele de transport(in sfarsit eram numai eu cu mine)....ajung acasa...teroare ...amandoi urlau cat ii tineau plamanii.BUni disperata zice"Mama habar nu am ce au,si se pune pe bazait(hopa,a cedat buni)
Trag aer in piept si imi zic" Nu ma pot sinucide ca nu au cu ce sa ma inmormanteze,nu ii strang de gat ca eu i-am vrut,eu i-am facut.Asadar,trag aer in piept si o iau cu cel mic.In brate radea cum il puneam jos plangea.Imi zic "il pasez lui buni,nu am starea sa-l adorm) O preiau pe Ana care de plictiseala scosese toate hainele din sifonier.II zic "gata la culcare" Ei ash! De unde... Mami vreau apitza,mami vreau sa-mi citesti,mami fa-mi masaj la picior,la poponet)In sfarsit adoarme........Iese si buni de la Tudor"gata mama,doarme si Tudor" Savurez linistea din casa(desi papagalii urlau cat ii tineau gura iar pisica mieuna de ti se rupea sufletul)si incerc sa pun capul pe perna.Da de unde neica.Incep telefoanele.Sora -sa ma imbarbateze ca nu mai am servici.Si da-i si vorbeste,si vorbeste cand...la un moment dat ce aud....urlete de bebelus...urmate bineinteles de urletele Anei care o voia pe mamica ei odihnita si bucuroasa.
Seara.....hmmmmm....asta da cosmar....baie Tudor,baie Ana,urlete Tudor,urlete Ana,plimba bebe,plimba Ana(vrea sa fie plimbata cu caruciorul lui Tudor prin casa)medicamente unul ,medicamente celalalt,caca Tudor,caca Ana.................

Eeeeeeeeeeee nu-i asa ca-i fain........cums sa ma plictisesc.........

Gata acum sa trecem la lucruri serioase.

Terminat facultate finante contabilitate,stagiu de expert de trei ani(la anul imi dau examenul final),experienta de peste 10 ani in domeniu,constiincioasa,minunata colega,frumoasa de pica,doresc loc de munca. Nu ma grabesc dar daca se iveste ceva buuun de tot ........ma bag.Nu mai fac copii deci e un avantaj,nu mi-am pierdut mintile deci am un caracter puternic.Ce sa mai DACA IN DRUMUL VOSTRU AUZITI PE CINEVA CA AR AVEA NEVOIE DE ASA O MINUNATIE DE FEMEIE VA ROG SA MA CAUTATI.Chiar daca suna neserios mesajul catre voi, este real.Am zis ca o sa spun tuturor cunoscutilor si necunoscutilor si o sa rezolv si problema asta.

Nu pot sa cred ca v-am plictisit . Am vrut ca toate necazurile mele si freamatele mele sa le expun asa.....cum ii plac lui Roxi.Am invatat de la ea sa actionez nu sa imi plang de mila.Si ii multumesc pentru asta.

Sa nu uit.......pentru ca ma plictiseam alaltaieri am fost cu Tudor la urgente.Ce sa vezi ....distractie.....are hernie.Un testicul e mult mai mare si mai movvvvvvvvvv(se poarta culoarea)

Gata .....va pupacesc si va rog din tot sufletul meu,rugati-va sa nu-mi pierd unicii neuroni obositi caci va fi jale.Si nebuna si toanta e mult prea mult pentru un sot .

Pupici la stup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!
carmen ma gandeam eu ca nu are cum sa nu moara si capra voastra, ca doar e colega cu a noastra (apropo de statul acasa ... ).

am vazut poze cu timeea! dom'le ce par are!!

tzuna combinezonul este de la real si aveau si salopeta cu geaca separat.

e vreme de primavara ... si cam atat!

o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

loradin asa ... asa! tonul asta e mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

loradin, zic si eu ca ioana, da, e o diferenta!!

Din ce ai scris tu, am vazut ca Ana isi doreste sa-i acorzi si ei atentie, cat ii acorzi piticului.De-aia cred ca-si doreste sa fie bebelus, sa o ti in brate cat isi bea laptele...sa o plimbi cu carutul lui bb...
Poti sa incerci ceva cu Ana (mi-a venit acum o idee): iesiti doar voi doua, si numai 30 minute, ii cumperi fetei ceva acolo, o papusica, o bentita(cum zicea si Eliana), ceva acolo...si trebuie sa vorbiti ca fetele... Ca Ana e domnisoara mare, ca fetitele mari papa singure, ca au grija de fratiorii lor, care in cazul vostru e mititel, si s-o intrebi daca ar vrea sa te ajute cu bb, ca ea fiind fetita mare, ar putea...fa-o sa se creada importanta(tu esti fetita lu'mami, si mami te iubeste)...si poate vei reusi ceva...si accentuaza faptul ca e mare
Si ca trebuie sa avem grija de bb(daca nu vrea sa te ajute cu bb, poate sa se joace cu bb-le ei, si sa copieze gesturile de la tine: acum schimbam pampersul, punem hainute curate, punem pe bb in patut, il invelim), cand il punem la somnic trebuie sa fie liniste...apoi noi 2 ne vom juca...
Incearca sa lasi tu de la tine si cred ca va fi mult mai bine.
Poate nu-ti va iesi din prima dar nu te lasa !

Sunt constienta, ca a vorbi /a da sfaturi intotdeauna e mult mai usor decat atunci cand esti implicat in situatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Laura, eu nu pot sa zic decat si ! Fii tare si Doamne-Doamne ii ajuta pe cei care se ajuta singuri.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

www.zambaret.com/Thea_1366.html" target="_blank">Sa votati un zambaret mic.

Votati pentru mine:D!

Va multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Loradin stii bancul cu evreul care se plangea ca sunt prea multi in casa si inghesuitidaca nu,ti-l spun eu,asta a vrut sa fie o imbarbatare.Adevarul este ca de multe ori si eu ma simt la capatul nervilor si al puterilor insa.....imi trag 2 perechi de palme(uneori la propriu) si ma admonestez cu glas tare:nerecunoscatoareo sunteti sanatosi si in rest trec toate,asa ca-mi suflec manecile si o iau de la capat ,iar si iar.
Situatia e de cacao si la noi si se adauga pe fondul oboselii si asa mai departe,insa din fiecare lucru rau am incercat sa scot ceva bun ,asa ca pt ca saptamana trecuta Klaus nu a a vut de lucru ne-am apucat impreuna sa zugravim camera noastra si sa -i mutam pe copiii in ea pt ca asa aveau si ei mai mult spatiu de joaca,asa ca iata ce a iesit din mainile unui instalator si al unei contabile: camera curcubeu

Va pup pe toate si fortza va doresc,vom trece peste toate greutatile.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Super camera curcubeu. Chiar imi place.

Loradin, te cred ca nu mai poti si iti est f.greu.La mine baiatul e mare, are 11 ani si tot imi e greu ca a inceput si el sa fie gelos ca sora-sa sta mai mult cu mine si chiar ma intreaba de ce mi-a mai trebuit un alt copil cand vede ca mi-e greu si nu ii mai pot acorda la fel de multa atentie, dar repet ca e mare si intelege mai bine situatia.
Ar trebui sa il mai lasi pe cel mic cu buni si sa incerci sa stai mai mult cu fetita.
Iti doresc multa putere si poate uneori sa ii lasi pe amandoi copiii cu cineva si sa iesi singura sa te mai relaxezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Gata plimbarea! Cald si frumos afara. Copil neastamparat, mama nebuna, plictisita stiti si voi ce iese.

Frumoasa camera curcubeu! Sa aprecieze si piticii munca voastra facuta cu mult drag.

Pupici si poate-mi vine mai incolo inspiratia sa dau mai multe amanunte.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Votati pentru mine:D!

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Andra, ce frumoasa v-a iesit camera!
Super !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ma bucur ca va place camera,noi am muncit cu drag asta in timp ce cantam "o lume minunata" caci asta imi inspira camera.

Apropo de gelozie va dau o veste proasta: ea nu dispare indiferent cat de mare e copilul,Radu la 22 de ani e gelos pe unul din finii nostri,asa ca...

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput