Albinute si bondari de mar-apr '07 (131)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Foarte frumoasa camera curcubeu. Mi-ati facut chef de varuit. Cu ce ati pictat? Ati folosit culori speciale?

VACANTA OBLIGATORIE - gradinita Mariei si alte gradinite din sectorul 6 se inchid pe 30 noi si de pe 14 dec pana pe 4 ianuarie din care concediu fara plata pt cadre 30 noi si de pe 14 dec pana pe 20 sau cand incepea vacanta. Saracele cadre didactice.... si saraca de mine ca pe langa ele nu lucrez si eu.... Mama lor de nesimtiti: au bani de campanii electorale, de schimbat bordurile de 2 ori pe an dc se poate, de amenajat, rereamenajat intrarea in IOR dinspre Campia Libertatii si cate si mai cate.... dar nu au bani sa le plateasca salariile amaratilor de profesori. RUSINE!

Azi am fost la prima mea sedinta cu parintii la gradinita la Maria (nu pot sa cred ca a venit si ziua asta). Tema : cadouri de Craciun. Care Craciun ca totul va fi pe 10 dec. dar ce sa facem, multumim tot celor de mai sus. SERBARE da dar fara parinti (eu ma duc totusi sa le fac poze copiilor deci m-am scos) din cauza gripei, cu Mos sau fara (vedem ca e tot in functie de gripa) si cadouri pt copii in valoare de 50 lei si pt educatoare si ingrijitoare tot de 50 lei deci 100 lei asa dintr-un foc. Nu zic ca nu trebuiau. Doar ca e mult tinand cont toate cheltuielile care se apropie luna viitoare si mai ales in contextul economic actual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! LUMI NAG

Sa fii sanatoasa, sa ai parte in viata de tot ce este mai bun si sa te bucuri de puiul tau.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 27+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Lumi!

Loradin chiar daca situatia nu s-a imbunatatit, e bine ca macar tonul mesajului e altul O sa vina si zile mai bune, cu siguranta... Vorba Andrei, bine ca sunt sanatosi... ca restul trebe sa le ducem la capat...

Andra f.f frumoasa camera

Tzuna asa-i... la noi au schimbat de curand bordurile din spatele blocului ... dar altfel n-au bani la buget ... de unde sa-si ia si ei partea de spaga... daca nu de aici...
Pe noi ne-au lovit bine de tot cu zilelr astea de concediu... si soata, si soacra, si mama... si tare sunt curioasa ce salariu vor avea de la anu', pt. ca stiu ca salariile dupa noua grila unica se calculeaza dupa ultimul din anul 2009, iar daca le-au micsorat cu zilele de concediu sunt sanse mari sa calculeze dupa salariul din dec. miscorat ... dar altfel au grija sa se laude ca le maresc cu nu stiu cate procente...
Despre serbare... si la noi e la fel... pt. cadourile copiilor noi dam 80 ron (pt. ambii mosi) ... dar la noi nu s-au pus niciodata bani pt. educatoare, ingrijitoare ... macar atat

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!
incepand de azi, matei e in minivacanta, fortata. bine ca este frumos afara ca sa poata sa-l scoata tanti.

bani de mos, inca nu s-a pus pb, dar anul trecut am dat cate 50 lei. stiu ca de mos nicolae nu dam bani ca au niste sponsorizari si primesc de acolo sacosica de dulciuri si fructe. vom vedea ce va mai fi si anul asta.
cadouri pt doamne, nu se face ceva oficial, asa ca o sa ma orientez ...

in continuare e vreme de primavara.

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neatza si in primul rand:

La multi ani Lumi sa fi sanatoasa si sa ai tot ce-ti doresti!!!!

Citat:
Foarte frumoasa camera curcubeu. Mi-ati facut chef de varuit. Cu ce ati pictat? Ati folosit culori speciale?

Tzuna am folosit lavabila de exterior la galeti mici pe care mi-a colorat-o furnizorul,fiind in domeniu am luat-o si ieftin si cum am vrut.M-am gandit la cea de exterior pt a o putea sterge de eventualele mazgaleli sau accidente.Nah is copii asa ca ma astept la orice.

In ce priveste banii de mos,s-au hotarat deocamdata numai cei pt mos Nicolae,15 lei,mie mi se pare cam putin insa ce sa zic,daca asa a vrut majoritatea...
Despre cadou pt doamna eu n-am auzit nimic asa ca sunt pe cont propriu
Serbarea si la noi se tine fara parinti,ne va da dna dvd si cd cu filmare si poze,pe mine m-a intristat chestia asta fiind vorba de prima serbare din viata Mariei.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani Lumi !

Cadouri pt la cresa Bani pt cadouri nu ne-au cerut, nici anul asta nici anul trecut, piticii au primit cadou de mos nic si craciun , din partea cresei. Au fost 2 modele de cadouri , pt fete/baieti, din partea lui mos nicolae, iar de mos craciun, toti la fel.Ne-au cerut la serbare sa aducem fursecuri, sucuri...
Cadou pt tanti de la cresa a fost ca am vrut noi(desi erau atatia care n-au dat nimic).Anul asta bugetul e mai limitat, asa ca le-am comandat 4seturi(de ingrijire faciala)-25 setul(erau reduse).Pus cate un pachet de cafea si gata.
Avand in vedere ca s-au deschis sarbatorile in familie, pe 30 ziua lui Andrei, 2dec si 6 dec ziua de nastere/nume a sora-mii, ziua mea de nume(bine, p-aia n-o serbam),ziua finutei ca face 1anisor, cheltuieli de mos mic si craciun pt toata fam+prieteni, incununate de casco si rca(cel gras, care creste intr-un an cat altii in 15
), si gata banii
Dar noi sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

azi a fost sf Ecaterina, asa ca
La Multi Ani (E)Caterinelor si Katy!!!

io cu cadourile la gradi si in aer, adica cu pluta....stiu ca s-a cazut de acord pt mos craciun la suma de 50 roni, restul, de mos nicolae, serbari, nu stiu nica. Vacanta nu au ca doar ii platim noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Noua ne-au cerut pentru mos craciun 140, care i-am si dat. Despre copii, ce sa zic? E greu cum spune Loradin, dar eu reusesc sa ii adorm la pranz si cam 2-3 ore respir usurata. Seara ma ajuta sotu. E adevarat, am pe cineva care face tot si eu doar ies cu cel mic dimineata la ora 10 afara. La 12.30 vin acasa, cel mare ajunge si el de la gradi, ii spalam, le dam papa si ii culcam. Cat dorm pregatesc hainele pentru iesit afara si mancarea pentru Mihai. Si in jur de ora 17 suntem afara pana pe la 19.30 Ajungem acasa, pe unul il bag in cada si pe cel mic in baliuta lui. Ii spal imediat si ii bag in pat. La cel tarziu 21.30 dorm. Dar am program fix, care nu ma abat niciodatata de la el, indiferent de ce probleme apar. Stefan e mai dificil, adoarme numai in brate si afara si in casa. Se intampla de multe ori sa ies si singura cu amandoi. Mai plange unul mai plang ecelalalt, dar imi spun in gand ca trec toate si ma calmez imediat. Si alerg cu Stefan in brate dupa asta mare care nu stiu ce prostii face. Mai am 2 saptamani si incep diversificarea. Ii dau fix dupa 6 luni. Cred ca e un mancacios ca nu mai poate cand vede ca mancam. Eu cred ca greul incepe dupa 7 luni cand nu mai sta nicaieri si incepi sa gatesti separat si pentru el. Si Stefan are dermatita atopica si iar trebuie sa fiu atenta cu tot ce introduc sa nu faca alergie. Pentru noi gatim separat, pentru Mihai la fel. Dar o sa ne descurcam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara!
Cumva am reusit sa ma adun sa scriu.

La multi ani Lumi!!

Sper ca o sa intri pe aici macar acum sa-ti culegi urarile si vedem si noi niste poze.

Superba camera piticilor, Andra, foarte tare m-ar tenta ideea, dar mi-e teama ca nu mi-ar iesi nici pe departe asa frumos.

M-am delectat din nou cu pozele Timeei, tot mai frumoasa si cu o mutrita de domnisoara adevarata si un par foarte frumos.

Raisa vrea si ea la vot..., ei, sper ca pe cand ajung ei acolo sa aiba cu cine.

Carmen, Ioana (gazdele noastre la acest capitol ) la noi cresa e inchisa luni si apoi in decembrie cred ca inainte cu o saptamana de sarbatori - asa e si scoala lui Raul - asa ca nu stiu cum o sa ne descurcam.
Eu am alta problema acum, ca o gradinita din apropiere s-a inchis pt ca au fost 4 cazuri de gripa porcina, mi-e teama acum pt Giulia.

Loradin, sunt sigura ca ti-e foarte greu dar o sa faci fata si toate o sa se linisteasca. Nu prea stiu ce sa-ti spun, intre ai mei e diferenta de 8 ani, Raul e f cuminte si iubitor si tot sunt conflicte zilnic, el e gelos desi incearca sa nu o arate, Giulia e mai rautacioasa cumva, il necajeste, ii strica lucruri, mi-e greu sa o tin deoparte cand el are de invatat, de multe ori stau langa el cu ea in brate sa-l ajut la lectii. Incetul cu incetul se invata si ei unul cu altul.

LA noi inca nu s-a vorbit nimic de serbare, banuiesc ca nici nu poate fi vorba sa ne bulucim cu totii in actuala stare de lucruri. Dar ceva pregatesc ei acolo ca toata ziua imi canta si spune poezii Giulia, bine...majoritatea in limba maghiara si intelegem din doi in doi.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Despre gripa procina... s-a intamplat la mama la scoala... cate un copil in clase difertie... nu s-a raspandit... n-a mai luat niciunul din clasele respective, insa au aparut cazuri noi... in alte clase, tot din exterior, ca sa zic asa...
Nu mai zic ca pana au avut comfirmarea ca e gripa porcina, deja terminasera tratamentul pt. asta, si erau inapoi la scoala Ca asa-i la noi... ne miscam ca melcul...
Raman la parerea mea ca nu e chiar asa atat de grav cum ne fac astia sa credem... Este grav pentru persoanele care sufera si de altele mai grave, pt. gravide... dar pentru o persoana sanatoasa, se trateaza usor.

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput