Albinute si bondari de mar-apr '07 (131)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Alina, bine ca si-a revenit Catalina, hai, ca mai ai si tu un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salve si noi mai pe la pranz

Noi am reusit sa votam si destul de tarziu pt ca la SLatina pe listele speciale era aglomeratie si am ajuns pe la ora opt seara in Craiova..dar nu a durat mult desi erau oameni dornici sa isi exercite votul.

Noi avem un mic politician in familie...berbec cum e ea nu am putut sa ii iesim din vorba...pe postul local de tv la SLatina mai apare primarul Valcov pt care fie-mea a facut o pasiune se pare...si ieri in gluma am intrebat-o
-Raisa tu cu cine votezi?....
-cu vacov cu cine altcineva....
am incercat sa ii explic...si eu nebuna..ca nu candideaza ca e primar..auzi ce pretentii am sa inteleaga...dar ea
-nu si nu cu vacov votez io

Am mers la sectie musai si eu chiar daca nu am votat ca ea voteaza cu mami...la usa i-am explicat ca dc vrea sa voteze sa mearga cu mamaie ca eu nu pot vota acolo...copilu a inteles intr-un final...si in cabina de vot i-a zis" Mamaie vezi ca votezi cu Vacov..da"

Pana creste ea s-o mai schimba lumea asta a politicii....poate generatia lor au parte de lucruri mai bune...in rest totul bine...fara aparat..poate de Craciun..dar sanatosi

Pupam si ne auzim in curand

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007 ............. Poze

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Indraznesc sa va rog ceva: sa il votati pe Ciprian. E campionul national la triatlon, un baiat de nota 10, din pacate practica un sport care nu este sustinut in tara noastra... In urma concursului spera sa stranga restul de bani de care are nevoie pentru un an de pregatire de specialitate in Spania, pentru a concura pentru Romania la Olimpiada din 2012. Eu am avut ocazia sa il cunosc la un concurs, si zic ca merita!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA!

IOANARADU- la ce ferma ati fost? La ferma animalelor din Pantelimon? A fost incnatat Matei? A calarit?
Eu m-as duce cu Maria in fiecare week-end dc as putea. Mi s epare f interesant pt ei. Iar de Maria ce sa mai zic.... Daca mai mergem de acum la tara tb sa fiu cu ochii pe ea ca pe butelie ca animalele de la tara nu sunt asa blande ca alea de la ferma. Dc ati vedea=o cum cerceteaza caprele, le verifica coarnele (zice ca sunt de lemn), pe ponei ii mangaie pe burta si le explica la cei din jur dc au puta sau nu si daca sunt baieti sau fetite.....Noi vrem sa vedem puiutii aia de porc vietnamez dar acum sunt dusi in alta parte ca sunt f micuti si e cam frig pt ei.

CARMENFR- mai dar tu gatesti toata ziua? Si auzi ce bunatati.

KITTY- imi si inchipui cum va fugareati voi prin casa si cum ati pus in scena povestea cu cei 3 purcelusi. Si Maria e fascinata de tanti rea (vrajitoarea din alba ca zapada sau mica sirena), lupul din povestea cu cei 3 purcelusi.... si afara alearga si zice: lupule vino la mine sa te duc la spital ca te-ai fript.... Am murit de ras intr-o seara. Il cauta peste tot prin parc si nu-l gasea.

DIANA_JORS- pai mai bine plecai din start. Oricum mergem in turul 2 si alegem dintre ciob si oala sparta asa ca.....
IOANARADU- deci ati fost la faimoasa ferma... am vazut pozele. Am vazut si combinezonul. Tare bun i-ar fi si Mariei unul pt Piatra Neamt. Dar din cate am vazut eu in poze e de-a-ntregul? Si pt pipi? Ca Maria mai vrea si la copac. Si dc vrea, vrea nu am ce-i face dar nici nu o pot dezbraca pe jumatate.

DIANA -Il votam si pe Ciprian dc e baiat bun si harnic.

Gata- noi suntem bine. Program normal de lucru si pt mine si pt Maria pana pe 30 noi-1 dec si apoi din nou pana pe 14 decembrie ca pana la urma se inchid unitatile scolare nu? Cel putin la Maria asa au anuntat si am mai aflat si de la alte gradinite cu care colaborez eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

PROBLEMA- refac lista de cadouri. Pentru bebelusi si fetitele mici e f simplu. Ce fac cu baietii de 9 respectiv 11 ani. Cele care aveti copii mai mari ce-mi recomandati sa le iau? La cel de 11 ani ma gandeam sa-i iau un joc de societate, ceva pt varsta lui (e simplu ca scrie varsta pe cutie) ca asta ii voi lua si Laurei fetita din centru (ca sa se poata juca cu colegele ei de camera). Dar ar mai ramane baiatul de 9 ani. Ce ce se joaca baietii de 9 ani? Help!........

Pana la urma am revenit la ideea de a lua jucarii pentru toti inclusiv pt bebelusi cate ceva dar nu prea scumpe. Cred ca vor avea parte de sarbatori fericite numai daca vor avea parte de tot ce le trebuie macar de Craciun. Asa ca din banii adunati voi lua si detergent (asta a fost ideea lui Rein ca eu una nu ma gandisem), scutece , mancare si cateva dulciuri in limita posibilitatilor. Daca mai aveti si alte idei bune cum a avut Rein va rog sa-mi spuneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

vin cu poze noi AICI
Baietelul care apare e finutul meu din Germania

Ma tot minunez de ce perle scot ai vostrii copii, Timeea nu are inca expresii sa ma dea pe spate sau sa ma faca sa rad , rar cand a spus asa ceva...

Tzuna, poate niste carti ar fi interesante este o oferta f buna in librarii tot felul de enciclopedii , mai scumpe cei drept, sau alte carti asemenea. iar pt baietelul de noua ani poate ar merge un lego cu piese mici 3D care necesita rabdare, sau tot un joc de societate

vreau sa pun si un filmulet cu Timi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Tzuna, daca mi-ai spune suma alocata as putea sa-ti dau mai multe idei. Raul se joaca cu tot felul de jocuri de constructii, Lego si www.geomagworld.com/kidscolor.html" target="_blank">Geomag , www.crazytoys.ro/jucarii/Seturi-de-joaca-2075/EPEE-2076/7782/Battleground-Atacul-turnurilor.html" target="_blank">Battleground...acum vezi si tu, sunt si mai scumpe si mai ieftine.

E frumos ce spune Kmi cu enciclopediile, dar ..prea putini copii se bucura de carti ca de o jucarie...eventual o carte de felul asta, valoroasa, dar si o jucarie cat de mica.

Eu i-am luat la Raul de Craciun www.shopmania.ro/magazin~online-jucarii~produs-circuite-electronice-asambleaza-un-radio-fm~p-6710643.html" target="_blank">asta si www.ookee.ro/jucarii-580-Materiale-didactice-p-5481-Clementoni---Corpul-uman.html" target="_blank">asta .

Vreau si eu PM cu contul daca nu e prea tarziu.

Citesc din urma mai atent, ma uit la poze si revin (sau imi revin?)

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Diana, incearca cu spuma, intr-un vas mai mic, adica nu direct in cada, ci in lighean saucadita pusa in cada. La noi asa a functionat si acum am revenit la cada, insa tot cu spuma. Altfel nu vrea.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

www.zambaret.com/Thea_1366.html" target="_blank">Sa votati un zambaret mic.

Votati pentru mine:D!

Va multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Filmulet nu pot incarca sunt prea maaaari , oricat m-am chinuit sa le reduc

Kitty, frumoase jucarii pe site , am ochit deja ramane sa pun comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna dimineata!
Am aflat ieri, ca la cresa avem program de casa vineri, luni si marti(bine ca martie e liber pt toata lumea)...
Erau terminate tanti astea de la cresa, ca la ingrijitoare, din 600lei pe luna, cu 5zile fara plata, ies cam 450lei...
La scoli, gradinite, se procedeaza la fel cu zilele libere? Adica si pe ei ii obliga? Ce porcarie...

Mergi la inceput