Albinute si bondari de mar-apr '07 (131)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi78

Carmen zi-i ca intre pe cosul de la hota/centrala termica ...

Sa il ajutam pe Andrei!

Gabi mama puilor Tudor (1.03.07) si Bianca (18.06.09)

Buna idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

acu' am vazut si eu ca nu sint duplo...sar'mana ca mi ati atras atentia. n am mai luat din astea mici, numai duplo pana acum. oricum, intre timp, am mai gasit si alte categorii interesante...
GABI: esti mortala!
MADY, dar ce mobilitate are! ia sa i dau lu' nana o tema de casa, sa vaz daca ea mai poate inca...
CARMRNEFR: trecand peste poezia ta, absolut incantatoare , am simtit acelasi lucru de cand sint mama. o sensibilitate marita la tot ce e legat de copii.
si, ca sa ma intorc la subiectul copiilor care cersesc alaturi de parinti, am vazut o scena infioratoare in vara, intr o capitala europeana unde inima mea traia grandoarea orasului. pe o patura, tatal dormea, iar copilul se juca singur, cu niste masinute. langa ei, saci plini cu lucruri personale. patura era pusa pe trotuar, pe un bulevard, desigur se circula continuu pe langa ei iar copilul nesupravegheat era salvat doar de intelegerea lui, ca e periculos sa iasa din spatiul lui in strada. e, asta m a tras din starea mea euforica de turist in vacanta, fara grija, alaturi de persoana iubita. m a lovit ca un pumn in plex. si acum ma opresc din respirat, cand imi amintesc, ca unic gest pe care l as putea face ptr copilul ala.
ROX, da' pune l macar acolo, in zona privata. sa ma stimulez si eu mai mult cu ocazia asta. siii...mai am eu un motiv de vreau sa l vad. ca trag cu ochiul pe alaturi si vad ce jucarii mai are rares, ca n ar fi prima data cand fur cu privirea! na!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

norah

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

bai razvi ma exaspereaza isi roade unghiile de la maine si mai nou si de la picioare..ii tot explic ca nu e bine,ca nu e frumos,ca unghiile le taiem cu forfecuta...nu vrea si nu vrea!

Si Tudor le roade! Doar la maini. Dupa ce i-am dat cu lac d-ala de la Mavala a fost ok nu le mai rodea, dupa o vreme insa s-a obisnuit si culmea ca imi cerea sa ii dau cu d-ala si parca mai rau le rodea. Am last-o balta. Nu stiu ce sa fac.

Despre ce film vorbiti? Vrea si ochii mei sa vaza!
Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

CArmen, sfatul meu ar fi sa o duci la medic sa-i ia din gat proba sa vada daca are streptococ. E foarte contagios.
Noi cu Amalia asa am patit. Tot facea febra ocazional, o zi, sau o noapte si dupa era fresh. Cand am dus-o la medic;ca ne era frica sa nu o apuce peste sf de sapt ceva nasol; si i-a facut analiza, avea streptococ. A stat 10 zile pe antibiotic atunci.

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui BiancaM

CArmen, sfatul meu ar fi sa o duci la medic sa-i ia din gat proba sa vada daca are streptococ. E foarte contagios.
Noi cu Amalia asa am patit. Tot facea febra ocazional, o zi, sau o noapte si dupa era fresh. Cand am dus-o la medic;ca ne era frica sa nu o apuce peste sf de sapt ceva nasol; si i-a facut analiza, avea streptococ. A stat 10 zile pe antibiotic atunci.

Mami de Amalia si Andrei

ce streptococ era, mai stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Da, zi-ne si nouade streptococ

Mda, ziceam ca ajung la dr, la 17.30 am ajuns acasa de la cresa, era dupa o doza de panadol , ca-i crescuse din nou febra, 38si-un pic)la pediatrul ei era progr pana la 18...Andrei are azi un vernisaj...asa ca nu poate zbura asa repejor...Cred ca dra mea are din nou laringita sau un inceput de laringita, ca iar a inceput sa raguseasca...pana ajungem la dr, ii bag niste augumentin , nurofen si eurespal(deja stiu retata de data trecuta )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Mai, nu stiu ce tip de bacterie era, ca nici nu cred ca ar fi stiut sa-mi zica, dr i-a facut in cabinet testul, de ep o zi pe alta. Aici am gasit ceva desprewww.webmd.com/oral-health/tc/strep-throat-topic-overview" target="_blank">strep.

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Si eu am avut cateva de zile de cosmar cu puii mei. Mihai si-a scos geaca afara de pe el, ca are calduri si a inceput sa tuseasca si a facut 38 febra. Acum e bine, dar putea sa fie destul de rau. Avea si bluza subtire pe el, nic macar pulover. Stefan ma omoara. A stat treaz sambata de la 1 la 5. Aseara de la 1 la 3, de la 5 la 6. Am banuit ca este de la sucul de mar, de azi nu i l-am mai dat. Sa vedem. I-am mutat patul singur in camera si l-am lasat vreo 40 minute sa planga si sa adoarma singur. Credeti-ma ca este un cosmar sa il adorm. Ore in sir ma chinui, ma prinde si 1 noaptea. Incerc toate metodele, e tare dificil. El adoarme dar se trezeste urland. Uneori cred ca are ceva, ca adoarme si in cateva minute deschide ochisorii si plange, dar o sa trecem si peste perioada asta. Eu mi-am ros unghiile cad eram mica si am facut ulcer ca bagam mainile muradare in gura. Si Mihai incerca sa le manance dar ii spun ca il pedepsesc rau daca il vad cu degetele in gura. In seara asta vroia sa roada si i-am dat una peste gura de si-a cerut iertare imediat dupa ce a plans 2 minute. Puteti sa ma faceti rea, dar nu suport sa il vad cu mainile in gura, ma enerveaza cel mai mult la el. Cand vine de la gradi primul lucru imi spune ca nu a ros unghiile. Eu il vad pe camera si mai sta cu degetele in gura. Miercuri are serbarea si abia astept sa il vad. El va fi iepuras verde. E tare cuminte si intelegator. Este foarte gospodar si curat. Daca da o frimitura pe jos imediat o aduna. Recunoaste literele pe tabla si citeste mama, tata, Ana, ou. Sincer, poezii nici nu am incercat sa il invat ca nu face propozii. Sunt tare curioasa cum va fi Stefan ca Mihai e un copil tare bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

sanatate bolnaviorilor!

in bucuresti este un pospai de zapada, sper sa se astearna ceva mai multicica sa putem si noi sa ne dam putin cu sania pe care nu o avem.
maine are matei serbare, fara parinti. mie imi convine. anul trecut nu am inteles nimic de serbare, copiii urlau cum isi vedeau parintii si ieseau din grup. nu tu poezii, nu tu cantecele, ca n-avea cine sa le mai spuna. mos craciun a dat cadourile la parinti ca deja copiii erau mult prea urlaciosi si speriati. o sa duc camera sa filmeze o asistenta mai tinerica.
avem prima poezie "oficiala":

hai copii cu totii,
vine mos craciun!
el ne-aduce-n tolba
tot ce e mai bun.

tolba mosului la noi contine cam asa:
- o masinuta rosie, camioneta
- un alt tip de trenulet thomas cu sine
- o trusa de doctor
- un bebelus mititel care plange, zice mama si nu mai stiu ce face
- un circuit de F1 cu 4 masinute cu baterie
- un set de masinute cars la marime mica, sa se potriveasca pe circuit
- o helancuta
- ceva carti
- multe dvd-uri cu desene animate dublate in romana (facute de mami ... off corse ... ). dc le mai fac si ceva coperti colorate frumos, va fi foarte incantat.
- niste dulciuri de la mos nicolae

- el si-ar mai fi dorit pe fifi si pe mickey mouse. am vazut ceva "facaturi" pe la piata, sa vedem cum stam cu bugetul si poate mai indesam in tolba si pe fifi.

- as mai fi vrut o tablita cu litere. sa vedem ce gasesc. totusi el nu este atras de asta, dar ca sa fim si noi in "trend".

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Avem zapada!

Din pacate u o pot scoate pe Bianca pentru ca inca ninge asa ca ii duc la bazin si diseara ii scot pe amandoi cu sanioara.

Am intrat mai mult sa povestesc o discutie pe care tocmai am avut-o cu Tudor.
T: am gasit o boaba de piper
Eu: arunc-o la gunoi
T: plangea
Eu: de ce?
T: era singhica (singurica) fara mamica si taticu ei
Eu: da?
T: da! dar acum nu mai pange ca nu mai e singhica
Eu: dar cu cine e acum?
T: cu prietenii ei!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput