Albinute si bondari de mar-apr '07 (131)
Raspunsuri - Pagina 19
radcarmen spune:
Neatza pe la amiaz!
M-am linistit definitiv in ceea ce priveste pseudo-meniul lui Vlad dupa ce am citit postarea Crinei.
Exact la fel e si Vlad, cu doua ture de lapte din sticla cu cioc, dar le bea la amiaz si la culcare. In rest se face ca mananca cate una alta. Are zile cat mananca normal (le numar pe degetele de la o mana pentru o luna) si zile in care se face ca mananca, 2-3 linguri din orice.
Cat priveste evolutia lui intelectuala, nu il pasioneaza mare lucru in afara de masini, mingi, alergat si f rar carti cu animale (max 10 min legat). Nu face puzzle nici cel mai simplu, nu recunoaste numerele dar numara pana la 5 (cand vrea muschii lui
), spune primele doua versuri din "Mos Caciun cu pete dabe". Cred ca scoala pentru el va fi o mare "pasiune"
. Asta e, nu ma mai stresez. Sa faca ce vrea ca eu am incercat dar nu am cu cine. Cred ca va practica ceva sport. Si ii plac f mult animalele. Cam atat.
Gabi, ai niste copilasi superbi. Imi place poza cu pupicul, i-am aratat-o si sotului in speranta ca il mai induplec sa facem un bebe, dar degeaba
. Nu vrea si pace.
Va pup si va doresc numai bine.
carmenefr spune:
Buna dimineata!
Haideti la o cafea
, un ceai, ceva fierbinte, ca la ce frig e afara...si se anunta si mai si...avem nevoie...
Aseara am dat o fuga pana in Cismigiu, sa vedem bradul de acolo(intr-adevar este superb si imbracat cu mult bun-gust), o groaza de gherete cu turta dlce, covrigi, vin fiert, carnati, dar...cu preturi de super criza
Plus o aglomeratiie...Si frig...Am dat o tura de parc si-apoi ne-am chinuit sa iesim din parcare(dupa ce la venire 15min ne-am tot cautat loc de parcare), era nebunie, ca la Sala Palatului era concertul lui Banica, si zici ca era la Revolutie.
Noi suntem (oare?) bine, pe la 2.30 ne trezeste Teodora. ca nu mai poate sa respire...nu ni s-a parut ca avea nasul infundat, doar...ardeaaaa.39.2 i-am dat nurofen si supozitor in fund...mititica, mi-a zis ca vrea la "toleta, sa faca kk, ca sa scoata pozitoiu' din fund"![]()
De dimineata , parca atunci cand vb pe inalte, parca avea un pic de raguseala.I-am dat cu tantum verde si nurofenu' in ghiozdanel...Si astept sa sune de la cresa...
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
carmen sanatate teodorei! pupam sa nu mai faca febra azi! 
deci mai bine ca n-am mai fost in cismigiu aseara ... nu de alta, dar ma batea un gand ...
noi suntem bine, deocamdata, tot stau cu frica in san. ptiu ... ptiu ...
sa aveti o zi buna!
carmenefr spune:
multumim, Ioana...
Da, n-ati pierdut nimic ca n-ati fost ieri in Cismigiu. Poze cu bradul va pun astazi. ![]()
pisikuta spune:
'neata!
TZUNA: doamne, ai atata disponibilitate sufleteasca! ma gandeam exact la tine zilele trecute, la actiunile in care te implici. am o gramada de copii carora le impart lucruri diverse de la nora: haine, jucarii, aparatura ptr cresterea bebelusului, carucioare, triciclete...dar toate prin intermediari. n am fost la copiii aia sa le dau personal, desi le am oferit cu inima deschisa. dar n am rupt din timpul meu. cand citeam posturile tale am realizat ca nu le am ipartit si suflet, doar lucruri. nu pot fi ca tine si nu pot depasi bariera mea emotionala. dar mi as dori...
de empatizat, rezonez instant. am vazut saptaman trecuta o fetita care cersea langa taica su. era mica si semna cu nana. si, culmea, era fericita, ii jucau ochii n cap, un licar asa, ca de mandrie ca e cu tata, afara, si face o grozavie. si se foia pe loc, cu pofta de joaca. si am trecut pe langa ei si am inceput sa plang. ne am intors sa le dam ceva. era noapte, mergeam intr un bar. am plans toata seara. si acum as plange, cand imi amintesc.
dspre iubire: dupa ce s a nascut, ma uitam la nora si n aveam mari emotii, imi dadeam seama ca trebuie s o ingrijesc si este o prioritate in viata mea. apoi a aparut iubirea, asta mare, de simti ca mori o secunda fara copilul tau. il culci si ti vine sa i intri n camera si sa te lipesti de el, il duci la bunici si ramane casa goala. il privesti si, doamne, e atat de frumoasa...cum poate fi atat de frumoasa? as putea sa traiesc numai din imaginea ei.
KIT: pai care i problema cu jocul ala, cu jules doveste limba maghiara? ce i ptr tine sau ptr ea? ![]()
CARMEN: scrie i si tu lui mos craciun, poate ti pune n sac o vorba buna la sot, si l indupleca...![]()
ROXIS: da' de ce nu pui filmul ma? eu macar am o scuza, mi e greu sa le incarc. sanatate lui raresoi...ooof...
a nins si la noi. sambata era un cm de zapada pe alocuri. dar atat bucurie pe copila mea, am iesit afara si dimineata si seara, a stat numai cu mainile n zapada. din fericire inca nu s a topit si mai are si azi parte de bucuria asta.
sambata am descoperit la diverta jucarii si carti tare frumoase. cel putin cele cu craciunul...le am gasit si pe cele educative si am umplut lista mosului. mi a placut asta mult, ptr fetite: http://www.toyz.ro/cuburi-si-blocuri/lego/cutie-cuburi-roz/.
nora nu se joaca cu papusi deloc. asa ca, anul asta, tot lego...
sa veti o saptaman frumoasa!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
norah
Everyday is the right day
roxanici spune:
CARMEN, sanatate Teodorei, ma, da o primeste la gradi daca oa facut febra cu o seara inainte? la noi nu..
IOANA, mai relax, acu o mai crapat si din virusi ca o dat inghetu'. Mai spre primavara cand s-o mai incalzi vremea o sa fie iar un sezon "imbelsugat", asta daca nu s-a mai imunizat Matei.
PIS, iote ca sa nu se supere concurenta nu pun
.
Ai mai luat cuburi de alea asa mici? Vezi ca scrie pe ele ca is de la 4 ani in sus...asta in seamna ca is miiiiic micute minuscule; ai grija
gabi78 spune:
Multumesc fetelor ca ati avut rabdare sa imi vedeti puii.
Roxi ... nici mie nu imi vine sa cred cat par a avut Tudor si cum pe Bianca am nascut-o cheliuta. Despre partea motrica insa ... ne scuzati ... dar Bianca ar cu 2 kile si ceva mai mult decat avea Tudor la varsta asta. Are aproape 6 luni si inca nu se intoarce de pe burtaa pe spate si nici nu sta singura in fund .... e doar grasuta si suporta foarte bine tratamnetele pe care i le aplica fratesu.
Mady si Carmen ... problema e simpla .... sotul lui Mady vrea si vrea si Carmen deci .... apoi cand s-or hotari si celelalte jumatati faceti schimb ...
Carmen zi-i ca intre pe cosul de la hota/centrala termica ...
Eu nu am citit ce ati scris voi acolo despre copii de pe la centre de plasament decat pe sarite. Nu pot sa citesc. Zilele trecute sotul meu a zis ca poate mai adoptam un copil ca daca tot nu mai putem sa facem .... deci peste cativa ani daca nu voi gasi un doctor care sa imi garanteze ca pot sa mai fac un copil poate adoptam.
Sa aveti o saptamana frumoasa si vesela!
Sa il ajutam pe Andrei!
ioanaradu spune:
gabi mi-ai luat vb din taste ... ca sa zic asa.
insa eu vroiam sa-i propun lui carmen sa i-l trimit pe radulici ... 
madybulancea spune:
Gabi 
Pisi si mie mi se par tare mici cuburile alea,eu le-am si vazut...razvi ink baga in gura si nu as incerca!
bai razvi ma exaspereaza isi roade unghiile de la maine si mai nou si de la picioare..ii tot explic ca nu e bine,ca nu e frumos,ca unghiile le taiem cu forfecuta...nu vrea si nu vrea!
azi am facut ciorbita,diseara o sa fac spaghetti cu ton...m-am jucat cu razvi,am lipit foaie glase pe o foaie mare cu el,adica taiam foaie glase si el le lipea...CE BINE E ACASA!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
carmenefr spune:
Roxana Nu stiu ce sa zic cu febra asta...am dus-o, e in ultima sapt de cresa, nu avem cu cine s-o lasam...dupa ce i-am dat nurofenul, in 10 min isi revenise, bine ca de dimineata nu avea din nou...
Tanti alea de acolo stiu ca noi nu o ducem pe pitica la cresa daca stim ca e tare bolnavioara...
Febra asta, chiar nu stiu de la ce o fi.
- a facut febra si acum o sapt sau doua, dupa o doza de nurofen, si-a revenit...Vedem astazi care-i treaba, si dam o fuga la dr.
Pisi, pisi, pisi, miau,
Doar cu Nana vreau sa stau- ce frumos ai scris tu...

ieri, la un semafor de prin centru, si era un pusti, cam 10ani cred ca avea, si ii era atat de frig...se vedea pe fata lui ca nu e tigan...avea o fetisoara care , fara a fi schimonosita ca asa e rolu', implora mila...
i-am dat bani...ca e copil, asa cum e si-al meu...si el n-a avut noroc de niste parinti care sa-i poate oferi iubire, un camin, si ceva de mancare...
De cand am devenit mama, toate lucrurile astea urate care implica copii, le resimt mult mai puternic...
Si eu voiam sa scriu ca o apreciez f mult pe Manuela (Tzuna ), ca poate sa faca atatea lucruri frumoase pt niste sufletele mai putin norocoase.