Albinute si bondari de mar-apr '07 (131)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Si la capitala ningeeeee !!!
Da' ce ninsoare si ce vant...De dimineata era o domnisoara, imbracata de primavara si cu umbrela...La ce vant e acum, cred ca a luat-o de mult pe sus

Gabi, tare piticul Tudor !

Mergi la inceput

Care faceti capitol nou? Ca totusi nu ne-am intins cu asta pan' la Craciun

Ce rafale de vant sunt pe la noi...viscol adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Si la noi ningeeeee....uraaaaa!l-am scos afara pe razvi s-a jucat in zapada,nu l-am mai putut baga in casa...cea mai plans,dar deja era rosu tot pe fata,si mie imi inghetase picioarele....

mai ioana dar e bogat mosu la voi!

o zi frumoasa!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

bonjur!
la noi ploua de azi noapte, intr una, aproape torential. e atat de intunecat si sumbru totul, un aer si o apasare bacoviene. duminica am vazut un film de arta, nostalghia lu' tarkovski, si n ala tot o ploaie si o tristete, agonia dupa paradisul pierdut, o parabola. dar destul de puternica sa ma sensibilizeze pe mine. dimineata citeam pe un link de news previziuni tenebroase ptr economia din anul 2010 si mi s a intunecat si mai rau orizontul. diseara o sa ma uit la mickey "naus" cu nora(nu i iese mouse), poate ma reveselesc..
o sa ziceti ca s nebuna. dar facand lista ptr mos craciun am avut un moment de introspectie, asa, un dialog interior , si am redus totul la o suma anume, din solidaritate cu omenirea in criza, cu cei cu adevarat tristi, fata de care sacul cu jucarii pe care le bifasem initial ptr nora mi s a parut o aroganta. inca mai port un debate cu mine insami, daca sa judec cu mintea, nu cu inima(n ajut economic vorbind pe nimeni cu asta, e clar, dimpotriva..si apoi, cui ii pasa de moralitatea mea?).
am ales asta, in orice caz, pe langa jucaria pe care o va primi:
http://www.litera.ro/carti-pentru-copii-81/copilul-destept-col_97/dezvoltam-gandirea-658.
pe litera ma gasiti multe carti interesante ptr copii, pe linkul ala puteti intra la carte ptr copii si cauta si voi.

GABI, cred ca ai pendulat puternic intre a te amuza si a te nchina in fata incocentei si imaginatiei.
ma, au astia niste viziuni, daca am putea proiecta in material tot ce le trece prin cap, am trai intr o lume mai fantastica decat toate basmele inchipuite vreodata!

RILO, daca ti e asa greu, nu poti sa l culci langa tine, in camera in care ti petreci timpul pana la culcare? asa esti langa el tot timpul, poate si gaseste si el confortul si siguranta si nu mai plange, adoarme mai linistit. si l muti la el in patut cand te culci si tu, si gata. stiu ca ei, cand sint asa mici, adorm si daca e zgomot in camera, nu sint dependenti de o liniste absoluta.

JO, tablitele alea cu litere n au avut mare ecou la noi. a invartit o vreme magnetii aia pe tabla dar cel mai des ii imprastia peste tot. mai mult a indragit o carte cu piese magnetice pe care trebuia sa le potrivesti intr un contur. asa ca, daca nu tii neaparat la trendul ala, poti sa mai astepti ptr anul viitor, cand s ar putea sa mai invete pe la gradi litere si cifre si poate deveni mai interesant totul. parerea mea...

auziti, da' ce i cu disparitiile astea din stup, ca vad ca se zumzaie anemic, v ati bagat la iernat?

o zi linistita si cu zapada frumoasa!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

norah

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

NU ne-am bagat la iernat....

Aseara am avut intalnirea cu mamicile d ela bloc. Nu au mai venit toate.... se vede ca au crescut copiii si avem programe diferite. dar tot a fost frumos. Am facut placinta de mere cu afine. Noi mamicile am mancat, copiii mai putin, Maria deloc dar ma asteptam.
Tot ieri si duminica mi-a sunat telefonul in disperare din cauza faimosului concurs unde i-am dus pe elevii mei. Unii parinti cu copii mai mari (6-8 ani) uita cum era cand aveau si ei copii mai mici. Pot sa spun ca au sunat la orice ora, de 2-3 ori pe zi, in timpul pranziului, seara pana la ora 21.30.... in fine.... M-am cam suparat, dar mi-a trecut ca mai toti copiii mei au luat un premiu ceva, ba am avut si o fetita cu premiu de excelenta la grafica in paint, sectiunea pentru clasa I.

Azi am iesit cu Maria sa profitam de zapada. Am stat aproape 2 ore si ne-am jucat cu zapada, am fost la cumparaturi pe la piata... ne prieste concediul.

Acum deja e la somnic ca sa o mai scot o data afara mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

pisi nu tin la trend si nici nu prea simt nevoia sa ma agit prin casa adunand literele cu mana sau cu aspiratorul ... cred ca vom zice pas deocamdata. dc totusi va vrea sa se insoare si va fi nevoit sa se semneze, voi face ceva cursuri intensive cu el.

ce sa zic de mos? e bogat ... intr-adevar ... acum depinde. suma alocata nu e mare totusi. jucariile nu sunt super-mega-extra scumpe. noi cam stim ce are efect la el asa ca ne orientam pe asta.

Mergi la inceput

sa va pun niste poze aici

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

fetele e buna plastilina play-doh?

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Mady , am vazut ca ai pus baiatul la exercitii , sa fie in forma...Si la zapada cu lopata...cu omul de zapada cu rochita
A, vezi ca la aparat nu ti-ai setat data si ora, si-ti apare ca fiind poze din viitor

Mergi la inceput

Ma incumet si io sa-mi fac bagaju' si sa ma car...la 17.30 avem programare la dr...Ce gluma bunaLa cum se circula, poate la 20.30

Mergi la inceput