Albinute si bondari de mar-apr '07 (131)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Arissa, sarcina usoara!
Gabi, foarte frumoasa familia voastra.

Usturoi? slabut, he he, Alex e fan lamai, chilli si ardei iuti

Poze - am pus cateva pe facebook, nu cred ca merge linkul de aici, care aveti cont pe-acolo si sunteti curioase dati-mi un add (Diana Gal).

Mos Nicolae - a venit cu niste carti de colorat + culori, si desene cu Tom&Jerry.

Pentru Mos Craciun - am vazut in Real masini mari numai bune, pe gusturile lui - excavatoare si alte de-astea . Si imi mai place linkul de mai sus cu suruburile Mai vedem...

Ah, Alex a inceput de vreo 2 saptamani cu "de ce?", m-a capiat. Exemple:

A: Mami, ce faci?
Eu: Spal cizmulitele.
A: Speli cizmulitele... de ce speli cizmulitele?
Eu: Ca sa fie curate.
A: Ca sa fie curate... de ce sa fie curate?
Eu: ... ca sa fie frumoase.
A: Ca sa fie frumoase... de ce sa fie frumoase?
[mda, chiar asa, de ce n-am umbla cu cizme urate...]
Eu: Gata, le-am terminat.
A: Gata... de ce gata?
Eu: Pentru ca sunt curate... ma duc sa le pun la uscat.
A: Le pui la uscat... de ce le pui la uscat?
Eu: Pentru ca sunt ude.
A: Sunt ude... de ce sunt ude?
[ca tocmai le scosesem de sub apa, sub ochii lui, doooh] - Blocaj...

A: Mami, uite tractorul. Ce face?
Eu: Sta si doarme.
A: Doarme... de ce doarme?
Eu: Pentru ca e noapte.
A: E noapte... de ce e noapte?
Eu: Pentru ca soarele s-a dus la culcare... si cand pleaca soarele se face noapte si vine luna.
A: Vine luna... nu ved (greu cu conjugarile astea) luna. Unde e luna?
Eu: Luna... sta ascunsa.
A: Sta ascunsa... de ce sta ascunsa?
Eu: [de parca oi sti eu... sta si ea acolo...] S-a ascuns dupa blocul de acolo, sa nu o vedem...
A: Nu o vedem... de ce nu o vedem?
[Si noroc ca am ajuns acasa ca eram clar depasita... inca o data]

Cam atat de la noi, azi vine Mosul la mine la serviciu, asa ca ma duc imediat sa il aduc de la gradi...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ARISSA- felicitari pentru bebe 2 din burtica. Sa ai o sarcina usoara si sa nasti cu bine un bebe sanatos ca in rest va veti descurca voi... uneori mai usor alteori putin mai greu dar sanatosi sa fiti.

PISIKUTA- nu stiu dc usturoiul ii face rau. In principiu nu cred. Pare sa o doara stomacul dupa acele mese? Noi mai avem prieteni care au copii d evarsta Mariei si le dau usturoi si e totul in regula pana acum. Eu sincer i-as da Mariei dar nu mananca asa ca i-l pun la fiert in diferite sosuri.

TRANSPIRATIE- Maria transpira f putin sau deloc acasa unde nu e niciodata prea cald (cu exceptie verii). Acum de exemplu avem 20-21 de grade. La gradinita insa transpira desi o duc cu pijama de vara cu pantaloni scurti si tricou. Acolo insa e f cald si la somn ii mai si invelesc.

Noi a inceput saptamana bine. Azi a stat cu bona ca nu am avut eu cum sa o duc la gradi dar de maine program normal cu trezit devreme si tot tacamul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Multumim pentru aprecieri!

Pisika nu stiu ce sa iti spun daca e bun sau nu e bun dar stiu ca e sanatos sa manaci usturoi, acum la ce cantitat izici tu acolo ... nu pot sa comentez. Al meu nu se atinge.
Despre click-surile alea pot sa spun ca sunt greu de folosit de ei pentru ca sunt cam dure si nu au ei putere sa le uneasca dar le pot desface. Deci daca stai sa ii construiesti chestii Nora va avea ce sa desfaca cu siguranta!

Arissa felicitari!

Diana eu ii mai trantesc un "nu stiu" sau "nu mai stiu", si din cand in cand functioneaza f bine "spune-mi tu de ce", mai ales cand e evident de ce ..

Si uitam sa zic ca am avut o senzatie un pic ciudata azi cand stiam cu cine ma culcasem si am aflat cu surprindere ca m-am trezit cu altul ... , Dar sa speram ca va fi bine caci speranta moare ultima.

Numai bine tuturor!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi78

Si uitam sa zic ca am avut o senzatie un pic ciudata azi cand stiam cu cine ma culcasem si am aflat cu surprindere ca m-am trezit cu altul ... , Dar sa speram ca va fi bine caci speranta moare ultima.

Numai bine tuturor!

Sa il ajutam pe Andrei!

Gabi mama puilor Tudor (1.03.07) si Bianca (18.06.09)

sper ca e vb de alt bartbat......

Arissa, sa fie intr-un ceas bun!

Pis, daca nu acuza pb digestive, cred ca e ok usturoiul. Noua celor mari ni se pare greu de digerat, dar poate la ea e ok.

la noi nimic nou sub soare...adica ceatza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Gabi , si mie mi-au placut pozele cu piticii, mai ales in cele in care dorm impreuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanici

Citat:
citat din mesajul lui gabi78

Numai bine tuturor!

Sa il ajutam pe Andrei!

sper ca e vb de alt bartbat......

Arissa, sa fie intr-un ceas bun!

Pis, daca nu acuza pb digestive, cred ca e ok usturoiul. Noua celor mari ni se pare greu de digerat, dar poate la ea e ok.

la noi nimic nou sub soare...adica ceatza...

E vorba de rahatul asta de politica din tara noastra

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

[quote]citat din mesajul lui ioanaradu

usturoi muahahaaaa ... n-o sa se mai atinga vampirii in veci de ea!! auzi pisi????

JOOO, nu esti sanatoasaaaa!!!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

norah

Everyday is the right day

Mergi la inceput

'neata!

ARISSA: felicitari, sarcina usoara!

deci, usturoiu':
DIANA - si lamaie, si piper...ardei nu, ca nu mancam noi...(ma, da' tu te ai uitat de curiosite, sa vezi cate diane gal sint acolo? noroc cu alex, ma diana, ma);
TZUNA si cu ROXIS- n o doare nimic, digera normal zic eu. dar miroaseee...de mori langa ea. in sosuri pun si eu, ca e mai gustoasa mancarea cu putin usturoi. dar am o limita...

GABI: da, serios? multam de info cu clicksurile. oricum mai studiez ofertele si sint axata pe jocuri de constructie.
auzi, am o prietena care s a maritat la douaj' de ani si a facut copil la 21. si sotu' era mai in varsta si ceva mai obosit ptr sufletul ei zburdalnic. si ea se culca n fiecare noapte, in vis, cu cate un barbat de faima:cu gere, cu redford, cu petre roman(era pe val in vremea aia)etc. gabitzule, mama, dar erau barbati frumosi, ma! . hai, , sa nu te superi!!!

si nana e cu de ce ul asta. din vara a apucat o. te intreaba la infinit. dar m am prins de o chestie. daca intreaba acelasi lucru, continuu, e ptr ca ori n a inteles bine raspunsul, ori ptr ca e ceva atat de nou incat ii place sa l auda iar, si iar, pana si l fixeaza bine n creieras si pana cand mintea ei creaza conexiuni logice sau dezvolta noi conexiuni.
ieri, big fun. am stat cu ea acasa, a sunat tati, i l am dat la telefon si, cand a inchis, i a zis "noapte buna, tati!". pai daca singurul moment de larevedere dintr o zi e ala de la culcare, cand se pupa si isi zic noapte buna(dimineat nu l mai prinde acasa cand se scoala ea), copilul atata stie...

a primit de mos nicolae jocul ala de la noriel cu o consola cu doi electrozi si planse tematice. e instructiv ptr ca invata lucruri noi, ce mananca animalle, unde dorm animalele si diverse rase umane, meserii, activitati.
ati vazut ce avizi sint de cunoastere? dati ne si noua o sugestie de enciclopedie, carticica de dezv. cunostinte ptr copii atat de mici ca ei. TZUNA, tu ai scris ceva de o carte de matematica, e interesata maria de ea?

aaa! ieri am fost surprinsa de cunostintele ei despre moarte. noi n am folosit cuvantul asta in fata ei. dar stie. a vazut o cioara cu aripile intinse pe asfalt. moarta. ma intreba ce are, eu spun: doarme. ea, nu, e moarta. de ce, mama, e moarta? pai, zic eu, nu stiu, a lovit o cineva. da, o masina, zice ea(!!). ii spun si eu ca trupul ei e mort, dar sufletul in cer, la luna si la stele, vesnic. petse juma de ora, un pisic calcat de o masina. iar imi zice, e mort, cine l a omorat? pai l a calcat o masina, ca n a scultat de mama lui, si l a lipit pe asfalt. da' de ce a lipit masina pisicul? n o mai pot feri de intrebarile astea, dar n as fi vrut sa am discutia asta inca.

Asa creste o fetita

Varsta mea

norah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Pisi, om fi multe, dar eram sigura ca ne recunoasteti

Cred ca avem si noi acelasi "Cine stie castiga", mi se pare util si mie, pacat ca are putine foi

Cartea de matematica - avem si noi trei, oricum el face si la gradinita. Activitati de genul coloreaza cu galben stelutele mari, numara patratele verzi, grupeaza formele dupa marime, coloreaza in dreapta atatea stelute cate flori sunt in stanga, cate stelute raman necolorate?, coloreaza vaza care are mai multe flori, asociaza fluturii din stanga cu florile din dreapta, cati fluturi nu au flori?, incercuieste nu stiu ce etc. Si ceva jocuri cu cifre la sfarsit, el stie deja cifrele, le-a prins de la activitatile de la gradi. Lui Alex ii plac, cere el cartile...

Gata, ma intorc la trebi, ca am o gramada...

"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana_jors

Pisi, om fi multe, dar eram sigura ca ne recunoasteti

Cred ca avem si noi acelasi "Cine stie castiga", mi se pare util si mie, pacat ca are putine foi

Cartea de matematica - avem si noi trei, oricum el face si la gradinita. Activitati de genul coloreaza cu galben stelutele mari, numara patratele verzi, grupeaza formele dupa marime, coloreaza in dreapta atatea stelute cate flori sunt in stanga, cate stelute raman necolorate?, coloreaza vaza care are mai multe flori, asociaza fluturii din stanga cu florile din dreapta, cati fluturi nu au flori?, incercuieste nu stiu ce etc. Si ceva jocuri cu cifre la sfarsit, el stie deja cifrele, le-a prins de la activitatile de la gradi. Lui Alex ii plac, cere el cartile...

Gata, ma intorc la trebi, ca am o gramada...

DAIANELO, lasa alte treburi ca ai aicea destula: zi ce carti, edittura, tot ce trebuie unei mame ca sa mearga la fix . mi se par tare faine cele enumerate de tine!

Asa creste o fetita

Varsta mea

norah

Mergi la inceput