Albinute si bondari de mar-apr '07 (131)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Despre moarte, eu de mic ii tot spuneam . De exemplu, Mihai sa nu bagi in priza pixul ca mori. I-am spus sa stie, ca sa se fereasca de tot ce e rau. Oricum ei stiu, chiar daca noi nu le spunem. Miercuri are serbarea si el va fi un iepuras verde. Abia astept sa il vad.
Fetelor, Stefan ma omoara. E tare dificil. Numai la mine vrea, plange infiorator la toata lumea, cum il iau in brate eu,cum nu mai plange. Sta in fiecare noapte treaz de pe la 2 la 4.30.Si ce ma chinuie cel mai tare este somul lui. Il adorm in brate si cum il pun jos cum se trezeste. Asta ma termina. Si adoarme extrem de greu. Nu a stat niciodata in patut, nu vrea. Il tin numai pe paturica, jos. Nu mult ca urla, vrea numai in brate. Oare se va schimba? Si ce am observat ca daca pune Mihai mana pe el urla de mama focului. Ma si enerveaza. Sa vedeti cum tine jucariile in mana sa nu i le ia Mihai si tipa ca in gura de sarpe, dar nu da drumul la ele. Credeti-ma ca sunt uimita ce face la 6 luni. Mihai nici pe departe nu era asa. De zilele urmatoare incep diversificarea. Cred ca va fi un mancacios ca ne smulge mancarea din mana si vrea sa bage in gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

'Neatza! Poftiti la cafele, ceaiuri sau ce mai beti voi dimineata! Si nu uitati ca micul dejun e cea mai importanta masa a zilei.

Felicitari, Arissa! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Votati pentru mine:D!

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Multumim Ela!

Copii mei au febra 38 amandoi. Bianca 38,1.
La Tudor mucii sunt gosi si verzi ... asta e semn de bine sau de rau?
Nu sunt blegi, au mancat bine ... astept sa vedem ce si cum.

Uite ce i-am luat Biancai!

Intrebare de importanta majora: Ce le mai dati copiilor la masa de dimineata si la masa de seara?
Tudor mananca dimieanata paine cu unt si gem, paine cu crema de branza (mai rar ca nu prea ii place), paine cu pateu, uneori cremvusti, fidea cu lapte .... f rar accepta ou.
Seara de obicei ii dau felul 2 orice am facut dar cu pui sa fie sau daca i-am dat felul 2 la pranz ii dau seara ciorba. Ii mai fac macaroanne cu branza si cam atat.

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

fete, ati vazut pe undeva cd cu bimbam? caut norei ptr ca e o muzica tare frumoasa, cu versuri frumoase.

gabi, la toti am obs ca le place lamaia, daca i pui peste oul fiert, nici asa nu merge? pe langa ce i dai tu, nana mai mananca dimineata si:
- paine cu icre de crap(facute de mine)
- paine cu unt si cascaval ras, putin
- paine cu unt si o felie de mezel zimbo(astea n au gustul de la alea romanesti, pline de zerul ala sarat, si nici nu par din cauciuc ca toate ale noastre)
seara mananca cu noi mancare gatita, pe la ora 19, cand vine si tac su acasa, si e in general o mancare cu sos si legume/paste.
(ce scumpa e aia mica!amandoi sint dragalasi, de fapt, ca i am vazut in pozele puse acu' cateva zile)

riloasa: o sa i treaca, normal, cu varsta. doar nu crezi ca ramane asa o viata . cred ca vrea la tine ptr ca pe tine te simte cea mai aproape lui si pe tine te iubeste natural cel mai tare, e firesc. si poate plange daca l lasi jos ptr ca l ai invatat in brate...lasa l, fiecare cu ritmul si stilul lui, ai rabdare cu el si putere.

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

norah

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisikuta

fete, ati vazut pe undeva cd cu bimbam? caut norei ptr ca e o muzica tare frumoasa, cu versuri frumoase.

gabi, la toti am obs ca le place lamaia, daca i pui peste oul fiert, nici asa nu merge?

Aveam eu niste cantecele de la bim bam. le pun pe 4shared?
Ou fiett nu a mancat nici cand era mic mic. Doar prajit si rar omleta.

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

gabi, da, n ar strica. multumim, . da mi te rog si user si parola pe private.

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

norah

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Buna
si noi pe aici, nu ne laudam cu nimic nou. Incercam sa invatam niste poezii/ cantecele pentru Mos Craciun, asteptam zapada...
Sper ca duminica vom reusi sa avem si bradutul, sa il impodobim. Noi luam de obicei bradut la ghiveci, si dupa sarbatori il plantam la bunici la tara.Eu una deabia astept sa miroase a brad in casa
Am si eu o rugaminte mare la voi: o sa botez o fetita pe 26 dec si habar nu am ce trebuie sa fac. Ma puteti ajuta cu un sfat, va rog ?In principiu ar fi bine de stiut ce lucruri trebuie sa cumpar si cam ce traditii sunt legate de acest eveniment.
Multumesc frumos
stupul

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Pisi gata!

Siuta se cumpara prosop, sapun pentru preot. Fasa si panza in care scoti copilul din apa de botez pentru copil.
In rest ii iei ce vrei tu de imbracat. Unii preoti am auzit ca mai cer si o sticluta de mir, dar trebuie intrebat.
Sa iti traiasca!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Siuta, cum ti-a scris si Gabi. insa eu as adauga si-un prosop mai maricel, cu capison, eventual, pt bb, ca doar cu panza aia, cat o sa-l tineti in brate, mi-e ca i se face frig. Noi asa am avut, pt Teodora. Si panza aia se udase rau, si prosopul la fel...
A doua zi aveti baita de luare de mir, unde la fel, trebuie ca nasa sa imbrace copilul cu un rand de hainute noi; puneti in apa un banut de argint, o verigheta cununata, petale de trandafiri(sau ce flori vreti voi),putina miere, bani, un fulg,o iconita pe cadita... Adica sa fie parfumata si fina ca o floare, sa aiba noroc, sa aiba parte de o casnicie frumoasa, sa fie dulce ca mierea, sa aiba bani, sa fie usoara ca fulgul...
Va descurcati voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Teodora mi-a spus de dimineata ca vrea ca Mos Craciun sa-i aduca si u parfumel roz, de fetite.
Deci, tre' sa cautam si parfumel.Imi recomadati ceva?

Mancare Ehhh, pai la noi nu prea se mananca, ne pastram la 13kg...Noroc cu cresa, ca ne tine burta mare
Acasa imi mai cere paste(tortelini/gnochi cu branza ii luam), si neaparat cu parmezan ras si pesto. Daca ar sti ea ca parmezanul e de fapt un fel de branza...n-ar mai pune gura
Omleta mai cere...supa... dar nu si carnita din supa, ci doar supa, legume (morcovi) si galusti, ou batut (am pacalit-o ca e galusca, pt ca nu voia sa manance), piept de pui cu legume la cuptor...N-avem un meniu prea bogat, ca nici de mancat nu mananca prea multe lucruri.

Mergi la inceput