Albinute si bondari de mar-apr '07 (131)
Raspunsuri - Pagina 14
tzuna spune:
A poposit Mosul si la noi. Maria a primit pana la urma patutul mult dorit (nu ne-am putut abtine) si un iepuras f mic de plus -e cat 1/2 de palma (dar asa a vrut ea sa fie cat mai mic). Dulciuri am pus asa ca sa fie adica noua ciocolata iar ei un baton cu susan (ca e singurul dulce care il accepta) si fructe si un bat mic de tot pe care Maria l-a vazut din prima si mai avea putin si incepea sa planga ca Mosul i-a adus un bat si ca ea a fost cuminte, numai putin a plans si nu a ascultat dar ca nu mai face. Imi inchipui ce jale era dc primea doar batul si dulciuri. Ar fi crezut ca a pedepsit-o de tot.
Cam asta a fost ziua de azi pana acum. Aseara a fost insa mai draguta ca i-a sters prima data ghetele lui taica-su sa se asigure fata ca va primi tati cadou si abia dupa si le-a sters pe ale ei.
Dupa ce ne-am cercetat ghetele si Maria s-a jucat putin cu patutul culcand pe rand toti bebelusii si toti maimutoii de plus am fost la biserica si in parc si am ajuns destul de tarziu acasa dar i-am dat repede de mancare si acum e in patut ca asteptam musafiri pe la 5 .
Duminica placuta tuturor si La multi ani! sarbatoritilor de astazi. Si v-as ruga sa mergeti la vot. Data asta pe sot nu l-am putut convinge. Ii inteleg motivele ca nu are pe cine alege dar e dreptul nostru sa votam.Altii au murit ca noi s aputem vota asa ca votati fetelor cu cine vreti dar votati.
magdutah spune:
La multi ani sarbatoritilor !!! Mos Neculai sa aduca tuturor copilasilor sanatate multa pe langa toata dragostea parintilor.
Matei a fost mai intai speriat cand a vazut cadourile la usa ... apoi tare incantat ca Mosul i-a adus o chitara mult dorita de luni de zile :) Dupa ce s-a dezmeticit a inceput sa ii arate chitarei patul lui, pantofii lui
Acum doarme ... cu tot cu chitara in pat !
Va pup si va doresc o zi minuntata ! 

Magda
Matei 9.04.2007
carmenefr spune:
Buna seara si de la noi!
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Mosul la noi a venit incarcat, ce ii cumpasera ai mei pt Craciun a primis aseara, plus 2 oua kinder, a fost asa de incantata incat n-a vazut decat kinderu', cadourile (care erau puse intr-o sacosa de cadori cat teodora de mare)n-au fost vazute, desi erau langa ghete...
Apoi cand a vazut ce-a primit, a fost f incantata...o ora nu i-am auzit glasciorul, era undeva langa masa si se juca...
Acasa, a trecut pe langa cutia cu patutul,n-a vazut-o
, apoi dupa ce i l-am asamblat, a inceput sa-l plimbe pe bb prin casa, zice ca o leagana...la somnul de pranz, si-a pus patutul langa patul nostru , ca sa nu stea bb maria singura...
La cresa vom avea serbare pe 18 dec,deci luna asta n-au zile libere, la servici avem petrecerea de mos' pe 19 dec.Sa vedem ce-o mai fi pana atunci.
Stefimic 
gabi78 spune:
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi si cu intarizere si celor de Sf Andrei!
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Am doua vesti cu care ma mandresc enorm si vreau sa va fac partase la bucuria mea.
Pe 2 decembrie a nascut o f buna prietena o fetita minunata de 3 400 gr frumoasa si cuminte. Iar astazi, in zi de sarbatoare, s-a nascut nepotul meu Alexandru ceva mai mititel, 2700 gr, dar plin de vlaga.
Si acum sa va arat dragalasii mei.
Sa il ajutam pe Andrei!
tzuna spune:
GABI- sa-ti traiasca ingerasii si sa va bucurati de ei. Sunt adorabili impreuna. Multa sanatate si celorlati 2 copilasi abia nascuti. Se fac si ei mari in curand.
Noi suntem bine. Am avut musafiri si Maria a fost f incantata. S-a "indragostit " de un coleg de-al sotului.
arissa spune:
Buna, tuturor!
Am scris mai devreme un mesaj lung si mi s-a inchis calculatorul
. Vreau sa urez la multi ani sarbatoritilor de ieri ce poarta numele mosului.
Maya mea e ok, merge la gradi si face progrese. E alintata uneori si ne scoate peri albi dar si draguta, mai ales cand ne incanta cu tot felul de replici si reactii. Ce-mi vine acum in minte: cand obtine ceva ce-si doreste, zice “Minunat!” iar cand situatia nu o aranjeaza, “Nu se poate!”, cu o intonatie din aceea grava. Si cate si mai cate.
Ne pregatim si noi de serbarea de la gradi, unde are o strofa de spus. O stie, dar o zice doar cand vrea ea.
Viata noastra e pe cale de a se schimba, iarasi. Daca totul va fi bine, in iulia 2010 Maya va avea un fratior sau surioara. Bebe doi vine neprogramat, ca si sora lui, dar dorit. Sunt putin speriata de ceea ce ne asteapta, stiu ca va fi greu din multe puncte de vedere. Mai citesc si ce scriu fetele cu doi copii si ma sperii si mai tare. Insa noi ne-am dorit ca Maya sa nu fie copil unic si ne bucuram de bebe, mai ales ca varsta nu-mi permite sa ma lungesc prea mult.
Sper din suflet sa fie totul bine cu sarcina; deocamdata ma lupt cu stari de greata pe care nu am avut “placerea” sa le cunosc la Maya.
Ela, mi-a sarit inima cand am citit ce ai scris tu acolo despre Thea. Ingerul ei pazitor isi face treaba!
Gabi, sa-ti traiasca nepotelul si fetita prietenei, sa fie snatosi si sa aiba noroc! Cat despre frumosii tai, imaginea lor impreuna imi mai sterge din teama pentru viitor.
carmen, magdutah, ce draguti Teodora si Matei
Mady, multa sanatate lui Razvanel!
Pupici la toata lumea!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
adelyna spune:
Cu putina intarziere uram si noi La multi ani celor ce si-au sarbatorit ieri ziua numelui.
Si la noi a venit mosul(este o sarbatoare foarte draga mie si o pastram si aici).Acum a venit doar cu dulciuri si hainute iar jucariile ni le va aduce de Craciun.
Ieri ne-am intalnit cu Santa,Noemi inca il studiaza bine pentru ca abia acum a inceput sa nu se mai teama de el.
Pe 22 intra in vacanta gradinita,dar pana atunci avem saptamanile pline cu intalniri,serbari,foto...cu alte cuvinte un program social solicitant.
va pupam si sa simtiti din plin atmosfera de sarbatoare.
Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani
pisikuta spune:
la multi ani! de sfantul nicolae si mos nicolae si de la noi. mai tarliu, e drept, dar cu mult drag...
a primit si coila mea o gramada de dulciuri, mie mi a venit rau cand am vazut pungile cu ciocolate si bomboane, ea a fost fericita, natural...vesnicul conflict parinti-bunici. noi mai retinuti cu dulciurile, ei prea incantati cand ofera ceva bun nepotilor. cu asta ma confrunt zilnic, nana s a invata de cum ii vede, dimineata, sa si ceara bomboana. eu ma enervez, sufar in tacere ca am devenit subiect de mistocareala ptr ei...
si mai e ceva care ma incarac nervos: o parte a buniciclor ii servesc saptamanal fie mi, la pranz, mujdei de usturoi. si ea mananca cu LINGURA! eu, care nu l suport, nu numai ca sint ingretosata, dar mi se pare ca e prea mica ptr asta. la naiba, are arsenic, nu e o otrava ptr ficateii lor mici? hm..?
rox, ma simteam datoare cu un raspuns, de cand va scriam de tusea norei cand alearga si se agita pe afara: ziceai de raresoi ca transpira la greu. si nora transpira mult, excesiv. in special la culcare, in 2 minute e uda pijamaua si pernuta. dar am mai auzit si la copiii prietenilor asta si nu m am alarmat.
ai vostri nu fac la fel, fetelor?
de mos craciun caut si eu cadou. am gasit astea si ma gandesc ca ar pasiona o, ca e mare fan lego si cuburi. cu papusi nu se joaca. e mai pasionala o masinuta, un trenulet...
http://www.ookee.ro/jucarii-498-Piese-metal,-plastic-p-396-CLICS-125-piese.html
http://www.ookee.ro/jucarii-498-Piese-metal,-plastic-p-54-Quercetti---Joc-Fantacolor-Tecno.html
http://www.ookee.ro/jucarii-498-Piese-metal,-plastic-p-1326-Quercetti---Georello-Kaleidogears.html
va dorim o saptamana buna!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
norah
Everyday is the right day
ioanaradu spune:
buna ziua mai spre dupamiaza! 
matei a primit asa: un pian, o masinuta ambulanta (fara sirene ... ieee), o trompeta, un set cu soldatei mici si 2 masinute de teren, maieuri, chiloti, sosete, pantaloni de training+sacosa cu dulciuri si danonino. dulciurile le-am matrasit repede, le-a vazut ... dar erau pt toti copiii de pe strada, asa ca am pastrat 2 ciocolatele si restul le vom pune sub brad. ![]()
cadou de craciun ... la noi lista se tot revizuieste. lego nu prea face. ii place sa se joace cu masinile.
pana acum lista cuprinde urmatoarele preferinte:
- un set de masinute din cars - am vazut ceva care le cuprinde pe toate
- un trusa de dr cu bebelus
- un mickey mouse - este f prieten cu el si datorita lui mananca f bine in ultima vreme
- poate o fifi - dc gasim ceva acceptabil ca pret
- o tablita magnetica - trebuie sa cuprinda litere si cifre
ceva din toate astea o sa cumparam dar o sa-i dam de sf stefan.
usturoi muahahaaaa ... n-o sa se mai atinga vampirii in veci de ea!! auzi pisi???? 
sa aveti o zi buna!
carmenefr spune:
Arissa ,felicitari pt "schimbare", sa dea Doamne-Doamne sa fie bine pana la sfarsit...