Albinute si bondari de mar-apr '07 (131)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Mady multa sanatate lui Razvan! La mine e chin de fiecare data cand se imbolnaveste Bibi, nu vrea siropel, nu vrea sa-i trag mucii, nu vrea sosete...brrr

Il recomand si eu pe Alexandre Thiery, am fost si noi la el cu Bibi cu manuta ei, mi s-a parut un om deosebit si un profesionist desavarsit.
Sau, de ce nu, un tratament Bowen

Imi dati si mie o mana de ajutor sa-mi descopar cadourile? aici: http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-oanastefana.html si daca nu va e greu si aici : http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-nickol.html e finuta mea

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Dar de ce nu scrieti?ati intrat in greva???

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

I-am luat cadourile pentru Mos Nicolae.
O sa-i aduca masina VW a lui Barbie si papusa asta
http://fan-jucarii.ro/produse/208-jucarii-pentru-fete/217-papusi-zapf/1718-zapf-papusa-chou-chou-care-for-me.html
Multe fructe si multe dulciuri... sper sa fie incantata. De o saptamana daca o intreaba cineva pe cine iubeste spune: mami, tati, Mos Nitolae si mos tatun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata mamici, sa incercam si noi sa mai vorbim cu voi desi mie mi se pare tare greu de pe acum sa mai tin pasul cu ce se intampla pe aici, si cred ca dupa nastere abia o s mai pot intra, nu-mi dau seama cum pot fetele dar eu le admir.

deja ne-am ingreunat, nu mai am rabdare si vreau sa treaca timpul mai repede sa vina bebelina, kg nu am luat asa multe pana acum {decat 7-8} dar eu ma simt ca un balon, am inceput din nou sa facem tensiune mare si cred ca va trebui sa luam iar tratament, dar gata cu vaitatul.

am vazut ca RAZVI este bolnavior, si sper ca sunteti mai bine.

OANA am votat si eu la cadouri, sper sa te ajute cu ceva.
sa-ti traiasca printesa DELIA sa va bucurati de ea, ce frumos ai povestit nasterea ei.
eu nu am avut curaj sa povestesc nasterea lui STEFI dar poate o voi face acum.

MENUET tare draguta veve, voi chiar vreti sa ne impresionati, bravo voua.

despre cadouri am fost aseara si am luat pentru mos nicolae, dar nu stiam cum sa facem sa le platim sa nu le vada, si am plecat eu cu el sa mai colindam si tati a fugit repede la casa si apoi cu ele in masina.
asa deci, am cumparat o gentuta cu puzzelele FIFI{le stiam de vreun an dar noi nu am fost asa pasionati de facut puzzele si acum am vazut ca ii place}, am mai gasit o carte in care pe fiecare pagina este un puzzel cu masini, i-am mai luat o carte cu lipit de autocolante si un dvd cu PINOCHIO in spatiu{ ca varianta clasica o are si este innebunit}.
la capitolul dulciuri decat un mos de ciocolata si fructe.
sper sa fie incantat.

acum am si eu o intrebare: cand puneti cadourile in ghetute diseara sau sa le gaseasca maine dimineata?
noi astazi vrem sa facem bradutul ca m-a innebunit de cap.

va pup si sa aveti o zi placuta si linistita.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 28+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna tuturor!

Dupa ziua de ieri cred ca vom face si noi bradul mai devreme. Vom avea unul artificial mic de tot ca nu facem sarbatorile aici acasa.

Ieri am inceput ziua normal la ora 6 cu trezitul si plecatul la serviciu/gradinita. La ora 4 pm am recuperat-o si am plecat la taica-su la serviciu ca au organizat o mica petrecere pentru copii. Cum firma se inchide peste 1 saptamana si jumatate (pana dupa sarbatori) au hotarat sa vina Mosul mult mai devreme. Maria a fost adorabila. Si-a amintit ca a fost acolo si anul trecut, ca era acelasi brad (cum or tine minte toate astea nu stiu), si fara sa exagerez va spun ca 30 min a stat numai langa brad si i-a analizat fiecare glob si steluta, i-a invitat pe toti sa vina sa-l vada si sa faca poze cu bradul.... Apoi a venit si Mosul in persoana. Maria era cam stresata ca la gradinita s-a matait cand m-am dus sa o iau pe motiv ca ea vroia sa plece incaltata cu sandalele cu care sta la gradi ca alea sunt mai frumoase si sa o vada Mosul. Deci se simtea cu musca pe caciula si nici nu a intrat bine Mosul, intreaba cine a fost cuminte si Maria incepe: " eu am fost cuminte, am fost cea mai cuminte, am plans putin de tot si gata nu mai plang" am murit de ras cu totii. I-a spus si jumatate de poezie, l-a si pupat dar nu am fost pe faza cu aparatul.... S-a purtat f frumos, a vorbit cu toti, a fost fff sociabila mai ales ca s-a intalnit doar cu oameni pe care-i vede 1 data pe an.Am ajuns acasa la ora 9.30 pm.A primit f multe duciuri asa cum ma asteptam dar anul asta fiecare copil a primit si 80 lei pentru jucarii. Deci au fost chiar draguti.

Azi am fost 1 ora si jumatate in parc dar la sfarsot ma luase frigul. Cred ca plimbarile vor fi mai scurte de acum, max 1 ora si jumatate. Acum doarme cu taica-su. E asa dulce cum isi pune singura pijamaua,se urca singura in patut (tot de ala de bebe are si-l escaladeaza), isi ia un maimutoi in brate, se invaleste singura ne face pa si gata.

MOS NICOLAE- pana la urma ii va da si patutul ca prea il asteapta de mult si iepurasul mic , mic de plus si fructe eventual o nuielusa dc mai ies azi din casa.

STEFIMIC- cred ca iti e mai greu de acum si poate nu vei mai intra pe forum dupa ce nasti dar noi tot aici vom fi si ne vom gandi la tine. Multa sanatate si putere sa duci sarcina la capat.

MADY- multa sanatate lui Razvan. Sa se faca bine cat mai repede.Mai face febra? De ce-i faceai impachetari? Avea febra mare chiar si sub antibiotic? Mariei daca ii dau nurofen ii scade febra imediat. Si cand face febra 39 si peste ii dau alternativ nurofen cu paracetamol la 4 ore (dozele minime ca ea este mai micuta decat copiii de varsta ei), seara ii pun uneori 1/2 de supozitor de novocalmin si dormim linistiti cu totii. Eu impachetari i-am facut doar de 2 ori pana acum: 1 data cand era f mica(9 luni) si a facut febra 39 cu 8 avea tot puroi in gat, si o data in Cipru ca era noapte, avea febra undeva peste 39 dar plangea rau abia bause lapte si nu-i puteam da sirop ca vomita asa ca am ales supozitor si impachetari (ca sa nu trezim toata casa ) si la cateva ore sirop.

Eu am inceput iar sa-i dau Mariei sirop de echinaceea ca au trecut aproape 2 luni de la ultima cura.

La mine in scoala este un caz de gripa noua, au inchis sala respectiva dar nu ma stresez inca. Eu nu am predat acolo deci ar tb sa fiu ok. Pana una alta bag si eu niste echinaceea capsule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Salutare, dragele mele!
Multi ani cu sanatate sarbatoritilor de pana acum si celor de maine!
Sanatate bolnaviorilor, Razvanel, Raul si Vlad de la Maramu'. Scuze daca mai sunt si altii, stiti ca gandurile mele bune se indreapta catre fiecare dintre voi.
Rozi, eu stiu pe viu, ca sa zic asa, ce copil minunat e Veve, iar filmuletele nu vor putea decat sa imi intareasca parerea. Acum sunt la tara si pe mobil nu le pot vedea. Dar ma uimeste in continuare cu indemanarea la puzzle. Bravo Ana!
La noi pe front, tocmai cand incepusem sa ma relaxez si sa trag sperante ca ne apropiem de finalul 'micii adolescenti', cum e numita perioada asta, au reinceput micile, dar atat de sacaitoarele, ciocniri de vointe. Probabil ca vor trece ...... candva. Sau poate ca imi fac doar iluzii, cine stie? Cert e ca in prezent, la noi e <b>atomiclandia</b>, ca sa parafrazez o alta mamica de pe forum. Si chiar nu exagerez deloc. Ultima isprava? Sa poveshtim: Decor un apartament obisnuit, intr-o seara linistita de miercuri. Nici macar nu era marti sa se confirme superstitia celor trei ceasuri rele. Si nici 13. Hmm. Personaje - tata, mama si copila atomica. Actiune ..... Motor!
Copila atomica: - Mamiiii, pune pe Thea cu tantileee! Acuuum! (asta fiind partea din filmul de la botezul plodului din dotare in care lumea, in special 'tantile', danseaza cu Thea in brate)
Asa ca mama se conformeaza, pune filmuletul solicitat pentru a nu stiu cata oara pe zi, si merge linistita in sufragerie sa depene linistita intamplarile de peste zi cu sotul. Dar asa-zisa liniste, n-a durat mai mult de un minut pana a fost intrerupta de un zgomot infernal, moment neurmat de urletul aferent, drept pentru care prin mintea mamei s-au perindat scenarii apocaliptice. Niciunul n-a pregatit-o, insa pentru fractiunea de secunda urmatoare in care, alergand disperata, si-a extras copila, urlatoare acum, de sub aragazul rasturnat peste, asa cum se vedea. N-a opus nimic rezistenta, dar mama abia daca a realizat ca, intr-un fel sau altul, fata nu fusese prinsa dedesupt.
Daaa! Ati citit bine. A reusit sa rastoarne aragazul cu tot ce era pe el. Marele noroc-binecuvantare, cum vreti, a fost ca:
- aragazul avea geam oarecum securizat care s-a spart in mii de bucatele fara sa ii produca ei nicio rana,
- pe aragaz se afla o tigaie cu ulei rece care, din fericire, n-a facut decat sa o murdareasca din cap pana-n picioare impreuna cu zatul de cafea uitat in ibric de dimineata,
- aragazul era stins,
- in cadere, gratarul din cuptor s-a deplasat cumva, incat a sprijinit toata greuatea aragazului.
Si, cel mai important cred ca este ca cineva acolo sus o iubeste si veghiaza asupra ei pentru ca a scapat fara o zgaraietura.
Care fusese ideea ei? Copila nu vrusese decat sa aprinda becul de la hota catarata pe usa deschisa a cuptorului.
Asta a fost aventura in atomiclandia. Eu una sper sa nu ii urmeze altele.
Trimit acum ca vad ca se descarca.
Pupi!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Votati pentru mine:D!

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Ela , bine ca Thea e teafara si ca nu i-a s-a intamplat chiar nimic ! Si eu cred ca cineva acolo o iubeste mult, si a trimis un "ajutor" sa aranjeze gratarul de la aragaz...
cred ca ati tras o sperietura....mama-mama!!!
Acu', ea mititica n-a fost de vina ca a cazut aragazul, sub greutatea ei...E foarte curioasa si curajoasa! Cate un pt fiecare ! si pt mami , cu inima cat un purice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna seara....
fetelor va doresc multa sanatate si liniste sa va duca Mos nicolae!la multi ani sarbatoritilor de maine!

Razvi de mos a primit azi de la bunici masina maxi,cine stie din roary,niste hainute,de la sora mea o alta masina iar de la noi va primi maine dimi o masina de pompieri!

Offf mai Ela ce sa faca!!bine ca e intreaga!

Tzuna acum e mai bine razvi,ii faceam inpachetari pt ca facea febra mare chiar la 4 ore si pt ca scadea f greu,ii lua cam o ora sa scada,numai cu novocalmin scadea mai repede,dar ala se da la 12 ore...febra mare adik peste 39!

o seara linistita!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

meatza,

La Multi Ani sarbatoritilor de Mos Nicolae!!!!

a trecut si pe la noi mosu, a lasat dulciuri si un batz, muahahaha; io in continuare nu sunt de acord cu alte cadouri de mosu asta inafara de dulciuri,da' fiecare face cum crede.

Ela, da cum s-a rasturnat ma aragazul ala? ca doar nu e cocostarc sa stea intr-un picior, mie mi-e greu sa il urnesc din loc..... bine ca s-a terminat totul cu bine.

Mady, da tu nu ii scosesei amigdalelelu Razvi? ori au fost polipii....

weekend linistit in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna,

LA MULTI ANI! tututror celor care poarta numele SFANTULUI NICOLAE.

Sa fiti sanatosi cu mic cu mare si sa va aduca mosul tot ce va doriti.

TZUNA, eu stiu ca tot aici veti fi numai ca i-mi lipsiti foarte mult, alaturi de voi am invatat multe din tainele meseriei de mama si consider ca voi mai avea nevoie de sfaturile voastre mult timp de acum incolo.

va pup pe toate, sa stiti ca nu nominalizez pentru ca i-mi sunteti dragi toate.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 28+IOANA

Mergi la inceput