Fulgusori de nov-dec 2009 (167)-Hai Zuza zuzi!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Alexa cuvintele nu-si au rostul... trebuie sa fii tare, noi suntem alaturi de tine..

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonikaoare sa nasc mai repede, in jur de 25-26 nov, daca tot e cezariana programata, sau sa ma risc s-o astept pana pe 7 dec cand se intoarce, ca sa nasc cat mai aproape de termen?
Doctorul caruia vrea sa te prezinte ce referinte are, cum face cezarienele? E important, cred. Si depinde de cum stai tu cu moralul, cat de stresata ai fi pana se intoarce medicul tau. Eu personal nu as lasa alt medic sa se bage, dar asta numai deoarece cred doar in al meu. 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

cine ar fi crezut ca revin cu asa un mesaj?

de joia trecuta Alexa (Douaradoudou) este mamica ingerasului Maryam

(nu am alte detalii)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

eu....DOAMNE FERESTE::::::ma depaseste rau de tot...si pot zice doar ca tremur rau de tot.

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">NUNTA NOASTRA
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

vreau sa va cer parerea.

aveam DPN-ul pe 8 dec, insa la ecografii imi iesea dupa masuratori pe 4-5 dec. acum dupa masuratori mi-a iesit pe 9 dec, deci suntem cu o zi in urma.
acum, in perioada 30 nov - 6 dec, doctorita mea e plecata din tara
oare sa nasc mai repede, in jur de 25-26 nov, daca tot e cezariana programata, sau sa ma risc s-o astept pana pe 7 dec cand se intoarce, ca sa nasc cat mai aproape de termen?

oricum in caz ca as alege varianta a doua, mi-ar lasa nr. de tel. al unui alt doctor, n-as ramane chiar a nimanui, insa nu stiu daca se merita sa ma las pe mana unui doctor necunoscut (chiar daca recomandat).

la ultimul control mi-a zis ca am colul de 2cm. nu-mi dau seama daca as mai rezista pana pe 7 dec.
voi ce ati face in locul meu? parca nu-mi convine ca tre sa actionez oarecum importiva firii si sa o scot mai repede.

Ramonika si Vladutz

ramo eu zic asa...vorbeste cu doctorul tau sa iti recomande un doctor de incredere in caz ca nasti pana vine el sau dupa ce pleaca...daca bebe e ok si nu e nevoie de nastere provocata...sau ceza...mai bine lasa legea firii sa aiba grija de voi doi...stie DD ce face...asta daca conteaza si parerea mea...

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">NUNTA NOASTRA
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

cine ar fi crezut ca revin cu asa un mesaj?

de joia trecuta Alexa (Douaradoudou) este mamica ingerasului Maryam

(nu am alte detalii)

Nu pot sa spun mare lucru, doar sa plang si sa ma rog pt Alexa si ingerasul Maryam

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Alexa - Dumnezeu sa-ti dea putere

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
poze iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Andre - n-am ajuns sa intreb ce medic mi-ar recomanda.
doctorita mea mi-a oferit 3 optiuni: sa nasc inainte de termen cu ea, sa nasc cu alt doctor cat e ea plecata (daca sunt semne de nastere), sau sa o astept.
mie mi s-a parut logic sa o intreb daca cred ca as rezista pana pe 7 dec, cand se intoarce.
ea mi-a masurat colul si a zis sa merg marti acum sa ma mai vada o data, dar mi-a dat de inteles ca probabil ma va opera pana pleaca, miercurea sau joia viitoare.
initial am fost de acord cu prima varianta pe care mi-a sugerat-o si ea finutz, insa acum ca incepe sa creasca morcovul, parca as mai amana...
cea mai mare indoiala este din cauza ca ma tem sa nu ma apuce travaliul noaptea, poate nu dau in timp util de doctorul recomandat si ajung, Doamne fereste, a nimanui pe acolo, sau nasc normal cu riscuri...

oare e asa tragic daca nasc mai repede cu 2 saptamani? ma gandesc sa n-am probleme si cu laptele, sa nu vina, offfff... ce ghinion pe capul meu sa plece doctorita chiar acum...

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

monica imi pare bine ca ai revenit printre noi...chiar daca cu vesti asa de triste...daca mai esti suparata inca din cauza mea...eu stiu tot m-am gandit la asta....imi cer scuze inca odata...eu eram un pic ,,hormonala,, dar mi-a trecut

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

my lady - asa as face daca ar fi copilul cu capul in jos, ca n-ar fi riscul asa mare, in cel mai rau caz as fi nascut natural cu un doctor strain, sau cu cel de garda, sau chiar cu moasa, nu-mi faceam probleme.
insa vezi in mesajul anterior ca am zis de ce mi-e frica...

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
Andre - n-am ajuns sa intreb ce medic mi-ar recomanda. doctorita mea mi-a oferit 3 optiuni: sa nasc inainte de termen cu ea, sa nasc cu alt doctor cat e ea plecata (daca sunt semne de nastere), sau sa o astept. mie mi s-a parut logic sa o intreb daca cred ca as rezista pana pe 7 dec, cand se intoarce.ea mi-a masurat colul si a zis sa merg marti acum sa ma mai vada o data, dar mi-a dat de inteles ca probabil ma va opera pana pleaca, miercurea sau joia viitoare.initial am fost de acord cu prima varianta pe care mi-a sugerat-o si ea finutz, insa acum ca incepe sa creasca morcovul, parca as mai amana... cea mai mare indoiala este din cauza ca ma tem sa nu ma apuce travaliul noaptea, poate nu dau in timp util de doctorul recomandat si ajung, Doamne fereste, a nimanui pe acolo, sau nasc normal cu riscuri... oare e asa tragic daca nasc mai repede cu 2 saptamani? ma gandesc sa n-am probleme si cu laptele, sa nu vina, offfff... ce ghinion pe capul meu sa plece doctorita chiar acum...
Ramonika si Vladutz
Nu e nimic tragic sa nasti dupa cele 38 de saptamani implinite. Parerea mea e sa intrebi pe mana cui te-ar lasa si sa ii spui despre teama ta cu nasterea noaptea. Te inteleg perfect ca ti-e frica de asta, dar tu nu trebuie sa faci cum ne dam noi cu parerea pe aici. Banuiesc ca si instinctul tau iti spune ce si cum sa faci. Daca tu te simti confortabil cu doctora ta, esti la termen, poti naste. Daca simti ca poti sa o astepti, ca nu te stresezi aiurea si te poti odihni, mergi pe mana destinului. Tu ce simti, catre care varianta inclini? 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput