Fulgusori de nov-dec 2009 (167)-Hai Zuza zuzi!
Raspunsuri - Pagina 18
laurairina13 spune:
Mai Ramonika, Andre, nah..ca m-au pocnit si pe mine amintirile de la inceputul odiseei, citindu-va pe voi mai sus!
Ce vremuri.....Ce rosii cu branza, ce MBS-uri..ce griji pentru dublu test, pentru diverse masuratori la analize..pentru rochia de mireasaaaaaaaaa
(ms ANdre...mi-ai amintit de grijile mele haioase de acu cateva luni
)...Acu deja sunt alte griji, de ce varsa, oare e buna suzeta, oare sa o imbrac mai subtire, oare e de ajuns laptele ...etc etc..Si o sa ajungeti si voi restul burticilor sa va enumerati grijile astea acus acus![]()
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Mai Ramonika, Andre, nah..ca m-au pocnit si pe mine amintirile de la inceputul odiseei, citindu-va pe voi mai sus! sa dea DD ![]() pozici noi cu rechinas |

saptamana 38A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">
NUNTA NOASTRA
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009
Ramonika spune:
camy - uite ce mi-am salvat eu din postarile anterioare (parca Simina a scris asta):
Inceputul ii este rezervat taticului, la maternitate, unde trebuie sa declare copilul
Se duce cu buletinele si cert de casatorie (copii xerox si original), declara copilul , i se da actul constatator .
Cu acest act se duce la primaria sect de care apartine maternitatea sa faca certificatul de nastere.Acolo o sa-i zica sa vina peste o sapt sa-l ridice.
Intre timp se duce la DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIE A COPILULUI (DGASPC) a sectorului de care apartine maternitatea sa-i dea negatia
de aici sepoate descurca si mami :
Va duceti la DGASPC a sectorului unde aveti domiciliul cu urmatoarele:
-3 dosare cu sina (alocatie de stat 200lei, trusou 150lei, alocatie nou-nascut 230lei)
-negatia
- cate 3 copii xerox de pe Cert nastere , Certf casatorie, buletine si originalele
Acolo va aseaza ele toate foile in dosare , va vor da niste tipizate sa completati si GATA
fff importantdaca vreti ca alocatia sa intre pe card sa aveti la voi un extras bancar original
La fel o sa va ceara si pt dosarul de CIC , asa ca va duceti la banca si cereti 2 exemplare
pt dosarul CIC (se depune in 42 de zile de la nastere)
-dosar cu sina
-buletine, certif de nastere copil (copii xerox +originale), extras de cont
- adeverinta (primita de la ei) completata la locul de munca
CONCLUZIA trebuie sa aveti actele in original si copii xerox peste tot cu voi si sa cautati DGASPC a sectorului unde nasteti (dc nasteti in alt sector decat locuiti), pt negatie, si cea a sect unde aveti adresa din buletin pt a depune dosarele.
Ramonika
si Vladutz
monis5 spune:
cine ar fi crezut ca revin cu asa un mesaj?
de joia trecuta Alexa (Douaradoudou) este mamica ingerasului Maryam
(nu am alte detalii)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
Lalu_79 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika vad ca Lalu are azi DPN-ul. ceva vesti? ![]() Ramonika si Vladutz ![]() |
Ramonika
, sunt pe-aici, dar pe silent Tocmai am venit de la control...fata mea nu se grabeste deloc...asa ca mai asteptam.Recunosc ca am fost dezamagita, parca nu mai am rabdare, dar....mi-am revenit repede.Important e sa fie sanatoasa si sa vina cand e ea pregatita, nu cand sunt eu.
Pupici tuturor

39+
Ramonika spune:
vreau sa va cer parerea.
aveam DPN-ul pe 8 dec, insa la ecografii imi iesea dupa masuratori pe 4-5 dec. acum dupa masuratori mi-a iesit pe 9 dec, deci suntem cu o zi in urma.
acum, in perioada 30 nov - 6 dec, doctorita mea e plecata din tara
oare sa nasc mai repede, in jur de 25-26 nov, daca tot e cezariana programata, sau sa ma risc s-o astept pana pe 7 dec cand se intoarce, ca sa nasc cat mai aproape de termen?
oricum in caz ca as alege varianta a doua, mi-ar lasa nr. de tel. al unui alt doctor, n-as ramane chiar a nimanui, insa nu stiu daca se merita sa ma las pe mana unui doctor necunoscut (chiar daca recomandat).
la ultimul control mi-a zis ca am colul de 2cm. nu-mi dau seama daca as mai rezista pana pe 7 dec.
voi ce ati face in locul meu? parca nu-mi convine ca tre sa actionez oarecum importiva firii si sa o scot mai repede. 
Ramonika
si Vladutz
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui monis5 cine ar fi crezut ca revin cu asa un mesaj?de joia trecuta Alexa (Douaradoudou) este mamica ingerasului Maryam(nu am alte detalii) |

De ce atata cruzime? Alexa, putere de la Dumnezeu iti doresc, ca oricum orice am spune nu te ajuta, nu are cum.
37+
Chiara Ada
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui monis5 cine ar fi crezut ca revin cu asa un mesaj? de joia trecuta Alexa (Douaradoudou) este mamica ingerasului Maryam (nu am alte detalii) ![]() ![]() ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri |
imi pare rau, nu am cuvinte,
chiar ma gandeam azi la ea... 
Ramonika
si Vladutz
Lidia74 spune:
DOURADOUDOU iti doresc multa putere interioara ca sa poti sa mergi mai departe. Este cineva acolo sus care le randuieste pe toate si stie ce este mai bine pt noi. Te imbratisez...stiu ca e o suferinta pe care o sa o porti mult timp cu tine...

Ramonika spune:
Lalu - ma bucur ca ai raspuns.
lasa fata sa se mai coaca, daca asa vrea ea. poate vrea sa iasa sagetatoare. ![]()
oricum, mult a fost, putin mai este. ![]()
Ramonika
si Vladutz