Fulgusori de nov-dec 2009 (167)-Hai Zuza zuzi!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Raluci b,voi ce mai faceti? Cum va descurcati cu Remus?

sarumana de intrebare, suntem ff bine, bebe ete ff cuminte, il mai doare burtica din cand in cand dar fara circ, eu am inceput sa beau ceai de tei si parca este si mai linistit bebelica, in rest mancam si dormim si radem :)

mama cand ma vede cum il manuiesc zice ca parca as mai fi avut 10 copii inainte

simi - frumoase pozele

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
poze iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Delia - bine ati venit acasa refacere rapida si adaptare cat mai rapida

MINI Shtephy - sa ne traiesti sa infloresti

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
poze iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonikaAndre - e bine ca nu te-ai fixat obsesiv (ca mine) pe un anumit tip de nastere si esti deschisa la ambele posibilitati. sper sa fie la final cum iti doresti. in curand facem 38 sapt. si deja suntem la termen, iti dai seama? parca mai ieri citeam cum se plange lumea de greturi si papa numai branza cu rosii si covrigei...
E ziua Stephytei mici ? Sa traiesti pui mic si frumos, uite ca vin cadourile si cand vei creste mare vei realiza ce cadou frumos ai in mamica ta atat de speciala! Sa fii fericita si viata sa iti fie lina! Facem chef? Poate o petrecere ma scoate din starea asta afundato-cufundato-morcovita. Da, Ramonika , inca putin. Ce nostalgie simt cand ma gandesc la inceputuri. Imi amintesc cum gugaleam dupa problema pe care o aveam atunci cu sarcina si am dat de odisee, nu mai inscrisesem dar ma captiva povestea Laurei , care isi facea griji pentru rochia de mireasa in care nu mai incapea. Pe atunci credeam inca in odiseea asta. Apoi am venit acasa 4 zile de Pasti si hop verdictul "draga mea, daca te urci in avion cu placenta asta, o faci pe raspunderea ta". Si ma simteam atat de singura, iar voi mancati rosii cu branza, tu faceai tae boo in fiecare zi ... Si iate-ne aici. Sa ne ajute Dumnezeu pe toate. 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Andre - imi dau seama ca poate am fost cam egoista (oricum recunosc ca sunt egoista in general ) cand eu povesteam pe aici cum ma zbantui si fac sport, iar tu si alte fete saracele stateati lipite de pat... sper sa nu fi intristat prea tare pe careva cu discrepanta asta.

insa asa a fost sa fie pentru fiecare, am avut si eu momente si mai bune si mai rele, cand am fost fericita v-am povestit, cand am fost mai putin fericita v-am zis, desi preferinta a fost sa nu intru in detalii. cu toate astea, parerea mea este ca trebuie sa ne suportam si cu bune si cu rele, ca de asta exista forumul asta, care uneori ne ajuta mai mult decat ar putea-o face cel mai bun prieten, aici putem sa spunem tot ce avem pe suflet fara a ne fi frica (vreau sa cred).

desi sunt pe forum de mai bine de 5 ani si am activat in diverse grupuri si grupulete, in functie de interese, aici m-am simtit cel mai bine si sper eu sa ramana asa inca cel putin 5 ani de-acum incolo.

hai ca am dat-o in sentimentalisme... se vede ca incepe sa creasca morcovul din ce in ce mai tare...

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
Andre - imi dau seama ca poate am fost cam egoista (oricum recunosc ca sunt egoista in general ) cand eu povesteam pe aici cum ma zbantui si fac sport, iar tu si alte fete saracele stateati lipite de pat... sper sa nu fi intristat prea tare pe careva cu discrepanta asta. insa asa a fost sa fie pentru fiecare, am avut si eu momente si mai bune si mai rele, cand am fost fericita v-am povestit, cand am fost mai putin fericita v-am zis, desi preferinta a fost sa nu intru in detalii. cu toate astea, parerea mea este ca trebuie sa ne suportam si cu bune si cu rele, ca de asta exista forumul asta, care uneori ne ajuta mai mult decat ar putea-o face cel mai bun prieten, aici putem sa spunem tot ce avem pe suflet fara a ne fi frica (vreau sa cred). desi sunt pe forum de mai bine de 5 ani si am activat in diverse grupuri si grupulete, in functie de interese, aici m-am simtit cel mai bine si sper eu sa ramana asa inca cel putin 5 ani de-acum incolo. hai ca am dat-o in sentimentalisme... se vede ca incepe sa creasca morcovul din ce in ce mai tare...
Nu cred ca ai fost egoista, dimpotriva. Sarcina e ca viata, fiecare cu norocul ei. Al tau a fost sa o duci frumos si esti de admirat. E voie si cu sentimentalisme, stai linistita. 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

andrecluj, ramonicace mult ma bucur pentru voi si pentru celelalte fete...pentru ca sunteti prietene,pentru ca va intelegeti bine de atata amar de vreme...si va doresc multi ani de acum inainte...si daca as avea bani de o mare organizare...v-as aduce pe toate la un loc.
a fost o vreme cand imi placea si mie sa fiu inconjurata de prietene...insa pe masura ce a trecut timpul...prioritatile fiecaruia s-au schimbat...si uite asa sola-solita...cu telefoane ce mai suna din an in Pasti...au aparut alti prieteni....dar parca nu mai e la fel...e altceva...una e cand imparti si bune si rele un timp indelungat din viata ta cu cineva si alta e cand o iei de la capat...
pe voi va uneste aici un lucru comun...meseria de mama si faptul ca acordati si primiti ajutorul...si asta nu de azi de ieri...de mult timp...si s-a creeat totodata si o legatura intre voi...care trece de barierele acestui spatiu virtual...

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">NUNTA NOASTRA
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

HAI ZUZA ZUZI!![

LA MULTI ANI SHTEPHY MICA! MULTI PENTRU TINE SI PENTRU MAMI.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

vad ca Lalu are azi DPN-ul. ceva vesti?

mi-ar placea sa aflu ce se intampla cu Pirelia, de ce nu mai posteaza.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

azi e ziua muncii...am de fiert sarmalutze...de calcat tone de haine si hainute...de spalat altele
si de aspirat all the house

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">NUNTA NOASTRA
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna ziua

dosar de alocatie? pai eu nu stiam ca trebuie facut separat credeam ca asteptam sa fac dosarul de CIC...

Ce trebuie facut?????

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput