Fulgusori de nov-dec 2009 (167)-Hai Zuza zuzi!
Raspunsuri - Pagina 20
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika my lady - asa as face daca ar fi copilul cu capul in jos, ca n-ar fi riscul asa mare, in cel mai rau caz as fi nascut natural cu un doctor strain, sau cu cel de garda, sau chiar cu moasa, nu-mi faceam probleme. insa vezi in mesajul anterior ca am zis de ce mi-e frica... ![]() Ramonika si Vladutz ![]() |
da ramo...dar bebe se poate intoarce chiar si cand incepe travaliul...nah...am zis si eu...

si daca ti-ar gasi un doc care sa fie disponibil 24/24 pentru tine..orice s-ar intampla...ai putea sa nasti cu el...fie natural...fie prin cezariana.

dar degeaba vorbesc eu acum ca sa ma aflu in treaba..cine stie cel mai bine e doctorul tau..vorbeste cu ea si sa iti prezinte clar toate variantele...riscurile...si tu spune-i de temerile tale...asa e cel mai bine si cel mai corect.

saptamana 38A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">
NUNTA NOASTRA
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009
My_Lady0091 spune:
cine face capitol nou???

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">
NUNTA NOASTRA
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 cine ar fi crezut ca revin cu asa un mesaj? de joia trecuta Alexa (Douaradoudou) este mamica ingerasului Maryam (nu am alte detalii) ![]() ![]() ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri |

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
floricik spune:
Alexa cum putem noi sa-ti alinam suferinta ? Stiu ca e imposibil. Cuvintele sunt de oprisos. Imi pare f rau...

Floricik
37+
Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
shtephy spune:
Cu toate ca eram sigura ca va veti gandi la noi, tot m-au emotionat tare mult urarile voastre.
Va multumim mult
.Am avut o zi tare frumoasa,desi extenuanta pentru mine.A fost casa plina mereu,cam de cand ne-am trezit si pana seara.Azi am luat-o de la capat
.Stefania a fost in culmea fericirii ,anul acesta a realizat cel mai bine ce se intampla ,ca este ziua ei 
.
Pupici speciali pentru Ramonika ,Raluca, Andre, Floricik, Monis, Miany ,My lady, Simonette, Lumi, Laurairina, Lidia, Ancutza,DianaR, Simina, RamonaC, Doris, Arcadia,Crissa ,Dana_n si mii de scuze daca am omis pe cineva.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
38+
Iustin
lorelix spune:
ALEXA, DUMNEZEU SA TE AJUTE CA SA POTI TRECE PESTE ASHA O TRAGEDIE.
off ce cruda poate fii uneori VIATA!
SPER SA NU MAI TREACA NIMENI PRIN O TRAGEDIE ASEMANATOARE.

SA NE 

pentru ALEXA.
LORELIX
DANIEL- MATEI 4 ZILE +
sa fie SANATOS!
simina_kin spune:
Rog moderatorii sa ne inchida si noua acest capitol.Multumesc
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
My_Lady0091 spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SIM.....ma speriasem credeam ca ai postat din greseala pe aici...probabil moderatorii sunt la vot..cu tot cu adminii site-lui

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

si Vladutz