Fulgusori de nov-dec 2009 (167)-Hai Zuza zuzi!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

my lady - asa as face daca ar fi copilul cu capul in jos, ca n-ar fi riscul asa mare, in cel mai rau caz as fi nascut natural cu un doctor strain, sau cu cel de garda, sau chiar cu moasa, nu-mi faceam probleme.
insa vezi in mesajul anterior ca am zis de ce mi-e frica...

Ramonika si Vladutz

da ramo...dar bebe se poate intoarce chiar si cand incepe travaliul...nah...am zis si eu...
si daca ti-ar gasi un doc care sa fie disponibil 24/24 pentru tine..orice s-ar intampla...ai putea sa nasti cu el...fie natural...fie prin cezariana.
dar degeaba vorbesc eu acum ca sa ma aflu in treaba..cine stie cel mai bine e doctorul tau..vorbeste cu ea si sa iti prezinte clar toate variantele...riscurile...si tu spune-i de temerile tale...asa e cel mai bine si cel mai corect.

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">NUNTA NOASTRA
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

cine face capitol nou???

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">NUNTA NOASTRA
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

cine ar fi crezut ca revin cu asa un mesaj?

de joia trecuta Alexa (Douaradoudou) este mamica ingerasului Maryam

(nu am alte detalii)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Fac capitol nou. 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Alexa cum putem noi sa-ti alinam suferinta ? Stiu ca e imposibil. Cuvintele sunt de oprisos. Imi pare f rau...

Floricik 37+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Cu toate ca eram sigura ca va veti gandi la noi, tot m-au emotionat tare mult urarile voastre.
Va multumim mult.Am avut o zi tare frumoasa,desi extenuanta pentru mine.A fost casa plina mereu,cam de cand ne-am trezit si pana seara.Azi am luat-o de la capat.Stefania a fost in culmea fericirii ,anul acesta a realizat cel mai bine ce se intampla ,ca este ziua ei .
Pupici speciali pentru Ramonika ,Raluca, Andre, Floricik, Monis, Miany ,My lady, Simonette, Lumi, Laurairina, Lidia, Ancutza,DianaR, Simina, RamonaC, Doris, Arcadia,Crissa ,Dana_n si mii de scuze daca am omis pe cineva.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

ALEXA, DUMNEZEU SA TE AJUTE CA SA POTI TRECE PESTE ASHA O TRAGEDIE.
off ce cruda poate fii uneori VIATA!
SPER SA NU MAI TREACA NIMENI PRIN O TRAGEDIE ASEMANATOARE.

SA NE pentru ALEXA.

LORELIX
DANIEL- MATEI 4 ZILE +
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Rog moderatorii sa ne inchida si noua acest capitol.Multumesc

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

SIM.....ma speriasem credeam ca ai postat din greseala pe aici...probabil moderatorii sunt la vot..cu tot cu adminii site-lui

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput