Fulgusori de nov-dec 2009 (167)-Hai Zuza zuzi!
Raspunsuri - Pagina 14
shtephy spune:
Ionela te pup cu drag ,esti o mama puternica si curajoasa ![]()

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
37+
Iustin
shtephy spune:
Zuzi nu-i nimic ,se intampla...cu semnatura pai gata deja e 20 nov

Crissa multumim de sfaturile cu medicamentele ,sunt sigura ca vei fi o mina de aur pentru noi.
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
37+
Iustin
zuza_zuzi spune:
Hehe, da, sunt deja 9 sapt
.
Vad eu cum fac, ori fur tel sotului si va dau un mesaj, pt ca el are internet, ori sor-mea, ca ea e la scutecele.

39
bebelinda Andrada Ioana
My_Lady0091 spune:

?a5 î? pf tf5

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">
NUNTA NOASTRA
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Lumi_Richard spune:
Shtephy
ms mult! Am incercat,dar nu mi-a reusit...sunt prea blonda!![]()
Ionelamaria
pupici mult proaspetei mamici si lui bb Mihnea,cum e acasa? Nu trebuie sa te scuzi,te inteleg perfect,am trecut si eu prin astea!
Magda,Jay,multi pupici si va multumesc ca va ganditi la mine!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard?locked=true#
DORIS_71 spune:
Shtephy, Betty 

si acum sa scoatem agitatele:

HAI ZUZA ZUZI 

Doris
38+
Matteo ......
poze
AMR 2 SAPTAMANI
My_Lady0091 spune:
eram de pe tellll![]()
![]()
.tre sa mai bijuteresc

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">
NUNTA NOASTRA
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

DORIS_71 spune:
Am vrut sa-mi schimb si semnatura ca deja suntem in 20 si imi spune ca e gresit ori parola ori ID. Cine stie ce o mai avea, am sa incerc mai tarziu.
Doris
38+
Matteo ......
poze
AMR 2 SAPTAMANI
Lumi_Richard spune:
Krelia,voi ce faceti? Sper ca sunteti bine si nu mai apari pe forum pt ca te solicita Rares!
Lavinia,ce mai face Rares? S-a mai linistit?Va doresc sanatate si multa liniste!
Incercati si voi Infacolul...
Si noi plangem,se mai trezeste si din somn si plange instantaneu,tresare,maraie,geme....sper ca doar colicii sunt de vina!
RamoC
va pupacim si pe voi! Ce face Domi,a terminat tratamentul? Va doresc multa sanatate!
Katy
,ce faci,mamico? Ce face micuta Elisabeth? Cum te descurci cu amandoi? Sper ca sunteti bine si te asteptam cu pozici!
LauraG
,e un dulce Nicholas! Felicitari ca te descurci cu lapticul! Ti-ai facut testul pt diabet? Eu nu....mi-e teama ca va trebui sa tin regim in continuare,si nu sunt inca pregatita...
Roxyaly
,cum e acasa,v-ati acomodat? Asteptam mai multe pozici cu bb Matei!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard?locked=true#
DORIS_71 spune:
Am reusit, deci cum imi sta cu noul statut? Se vede morcovul?
Doris
39+
Matteo ......
poze
AMR 1 SAPTAMANA