Fulgusori de nov-dec 2009 (167)-Hai Zuza zuzi!
Raspunsuri - Pagina 15
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DORIS_71 Am reusit, deci cum imi sta cu noul statut? Se vede morcovul? Doris 39+ Matteo ......![]() poze AMR 1 SAPTAMANA |
E super noul statut,nu se vede nici un morcov ....doar multa nerabdare

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
37+
Iustin
shtephy spune:
Poze Annabelle
Iti deschizi o fereastra cu editare semnatura si una cu reply la mesajul meu.Ii dai copy linkului si paste la tine in semnaturica.
37+
Iustin
Lumi_Richard spune:
Raluci b,voi ce mai faceti? Cum va descurcati cu Remus?
Lorelix
va pupic si pe voi! Cum e cu Daniel acasa?
Alinush
,ce face bebe Dragos? Nu e geloasa Rianna?
Busy mummy
, ce mai face Vladut? Sper sa vii cu vesti bune! Multa sanatate si asteptam pozici!
Flavours
, Tudor e o dulceata de baietel,sa va traiasca!
Tinonino,sper ca sunteti bine! Asteptam pozici cu bb Radu!
Coquelicot
,voi ce faceti? Multa sanatate !
S_alinutza
,asteptam si de la tine vesti si pozici cu David!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard?locked=true#
simina_kin spune:
Sunt si eu pe aici da nu pot tasta![]()

.S-a trezit fata sa pape
(dupa 3ore jum de somn , care as fi putut sa le dorm si eu, da cine mai statea pe net

)...cand termina bibe ma bag la 
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
My_Lady0091 spune:

SUCCES ZUZA_ZUZI....SI BEBE
SANATOS

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">
NUNTA NOASTRA
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Sunt si eu pe aici da nu pot tasta ![]() .S-a trezit fata sa pape![]() ![]() ![]() fericita poze Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
esti comica...tu plangi...tu te vaiti...tu te certi...tu te trimiti la culcare...

somnic pufos

saptamana 38A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">
NUNTA NOASTRA
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009
My_Lady0091 spune:
DORIS....ITI STA BINE CU 39+
OARE EU MAI AJUNG ACOLO??

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
NUNTA NOASTRA

shtephy spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Sunt si eu pe aici da nu pot tasta ![]() .S-a trezit fata sa pape![]() ![]() ![]() |
Da,te culci ...daca te-o lasa

37+
Iustin
simina_kin spune:
MYLADY nu am facut eu pozele
Incearca imikimi.com
NASTERE USOARA ZUZA-ZUZI
Stefy,mylady
noapte buna
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
My_Lady0091 spune:
SIM
...AM GASIT...TRE SA FAC CONT...DA MAINE...
simonette,unde ai fugit??
monis,la fel..unde ai fugit...nu e stilul tau
si....restul celor multe fete cucuiete...WHERE ARE YOU???

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
NUNTA NOASTRA