Fulgusori de nov-dec 2009 (167)-Hai Zuza zuzi!
Raspunsuri - Pagina 13
lia_2009 spune:
cine poate trece in lista eu m-am vazut la mamici de noiembrie va rog sa notati DPN 19.01.2010 eu am sarcina f jos deja am 2 sapt de stat la pat si se vad schimbari in bine si cu ajutorul lui Dumnezeu sa ajungem sa nastem bb sanatosi.
lia_2009 spune:
va citesc mereu am aflat multe lucruri interesante dar eu activez la odiseea dec-ian. Am vazut ca la voi au aparut bb si abea astept si eu sa am bb mea.
toate mamicile si noi burticile sa avem nasteri usoare.
31 sapt 

[/quote]
crissa13 spune:
lia nu stiu pe ce ai apasat sau cum ai scris dar nu se vad bine de loc mesajele tale. da-i te rog un edit si sterge spatiile. merci
35 + 
My_Lady0091 spune:
oooooooo mama!!!!!!!!!!!!!!lioooooooooo...mai restrange-ti semnatura...ca ocupi 1/2 din pagina...siDPN-ul tau trebuie sa fie trecut la pufuleti de ian-febr...probabil ce ai vazut tu e o alta lie-ciocarlie

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">
NUNTA NOASTRA
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissa13 lia nu stiu pe ce ai apasat sau cum ai scris dar nu se vad bine de loc mesajele tale. da-i te rog un edit si sterge spatiile. merci 35 + ![]() |
e de la semnatura.....a dat enter de prea multe ori.........si apoi si-a pus

saptamana 38A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">
NUNTA NOASTRA
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009
zuza_zuzi spune:
Buna burtici si mamici! 
Stephy merci pt agitate.
Acum am terminat de reorganizat/reverificat bagajelul. Am ceva emotii, pt ca e posibil sa fie naturala cu epi sau ceza
, pt ca am lichid putin, iar dr e cam neincrezator ca iese bine cu naturala. In caz de lichid putin, e posibila hipoxia
, asa ca maine e fity fity...
De aceea am avut emotii, de fapt mai multe ieri cand am aflat, azi am fost ok, am avut vizite, am facut vizite
, tel peste tel, mess...
Sper sa fiu curajosa, uuf si la 6.30 in picioare si la drum...
Gata de maine suntem doua
, adica 3 nah si cu tati
.
Sa ne auzim cu bine si cu sanatate 
38+
bebelinda Andrada Ioana
zuza_zuzi spune:
Buna burtici si mamici!
Stephy merci pt agitate.
Acum am terminat de reorganizat/reverificat bagajelul. Am ceva emotii, pt ca e posibil sa fie naturala cu epi sau ceza , pt ca am lichid putin, iar dr e cam neincrezator ca iese bine cu naturala. In caz de lichid putin, e posibila hipoxia, asa ca maine e fity fity...
De aceea am avut emotii, de fapt mai multe ieri cand am aflat, azi am fost ok, am avut vizite, am facut vizite , tel peste tel, mess...
Sper sa fiu curajosa, uuf si la 6.30 in picioare si la drum...
Gata de maine suntem doua , adica 3 nah si cu tati .
Sa ne auzim cu bine si cu sanatate
38+ bebelinda Andrada Ioana
38+
bebelinda Andrada Ioana
zuza_zuzi spune:
Scuze, am crezut ca e o pb, ca e un spatiu gol... si am postat de 2 ori mesajul.
Anyway, am schimbat si semnaturica
, de fapt am trisat un pic, pt ca maine se implinesc 39 
39
bebelinda Andrada Ioana
ionelamaria spune:
Acum vreau sa va multumesc celor care ati fost alaturi de mine cu gandul cat am fost in travaliu si dupa
Multumesc Fetelor care mi-au dat mesaje: Lumi( careia nici nu am apucat sa-i raspund... si nu e singura... iertare!),Shtephy, Dymomo, Shtrumphy, Simonette, Lavinia, Ramonika Multumesc mult... mi-au faut foarte mult bine mesajele voastre... as fi vrut sa vb cu voi.... dar la un moment dat nici cu sotul nu mai puteam vb... i-am inchis fara sa-i spun nimic de la durerile de dupa nastere ( renumitul hematom care m-a daramat... dar care a trecut... si nu imi mai face probleme)
Multumesc pentru agitate si ganduri bune scrise aici, intrebari si griji: crissa13, monis, magdaz_ina,mihamora,simonette, miany , strumfy,lylyana.ion, DORIS, dienutze, shtephy, Andre,Ramonika,Lalu, raluci, laurairina, rgagapie, lavi, camy_pus, dankutza
Multumesc de 1000 de ori... sper ca nu am uitat pe nimeni... Va pup pe toate.
Scriu mesajul asta de pe la 17... acum il trimit asa.... mai sunt multe de spus... mai las si pe maine

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zuza_zuzi Buna burtici si mamici! Stephy merci pt agitate. Acum am terminat de reorganizat/reverificat bagajelul. Am ceva emotii, pt ca e posibil sa fie naturala cu epi sau ceza , pt ca am lichid putin, iar dr e cam neincrezator ca iese bine cu naturala. In caz de lichid putin, e posibila hipoxia, asa ca maine e fity fity... De aceea am avut emotii, de fapt mai multe ieri cand am aflat, azi am fost ok, am avut vizite, am facut vizite , tel peste tel, mess... Sper sa fiu curajosa, uuf si la 6.30 in picioare si la drum... Gata de maine suntem doua , adica 3 nah si cu tati . Sa ne auzim cu bine si cu sanatate 38+ bebelinda Andrada Ioana 38+ bebelinda Andrada Ioana |
Nu iti fie teama,va fi bine,maine pe vremea asta fetita ta va fii deja la sanul tau
Sper ca ne tii la curent

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
37+
Iustin