Fulgusori de nov-dec 2009 (167)-Hai Zuza zuzi!
Raspunsuri - Pagina 12
DORIS_71 spune:
Shtephy noi ca sa avem un BB pe cai naturale ar trebui sa se intample o minune, sau ar trebui ca
sotului sa prinda viteza supersonica si in 1/2 ora sa ajunga la ovulul meu si sa faca toata treaba. Ca daca nu dupa 1/2 de ora ei mor. Asa ca.... ptr. al doilea BB pe fruntea noastra scrie din nou FIV+ICSI cu biopsie testiculara daca va mai fi o a 2-a oara. Daca as sti ca as reusi din prima poate as avea mai mult curaj s-o fac din nou dar sa mai trec de 5 ori prin toate cosmarurile si chinurile si deznadejdile etc., sa fiu sincera nu stiu daca as mai avea forta si spiritul necesar. Vom trai si vom vedea.
Doris
38+
Matteo ......
poze
AMR 2 SAPTAMANI
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dymomo77 Miany laptele muls il poti pastra 8 ore la temp camerei 24 de ore la frigider(asa zice neonatologa) asa ca nu il arunca iar la urmatoarea masa ii dai san si apoi ce ai muls cu biberonul. My_Lady nu mi-am dat seama ce iese, dar oricum e bine sa ne mai si distram asa ca... ![]() mami fericit de Dan Mihail |
M-ai inteles gresit.E vb de laptele muls ,pe care il incalzesc sa i-l dau sa il pape si care ramane...
crissa13 spune:
Fetelor va multumesc mult pt suport, e greu, ca am crescut cu bunicul, dar macar stiu ca nu mai sufera. 
In legatura cu plasturi anticonceptionali, la noi pe piata inca nu au aparut, cel putin pana sa intru eu in prenatal nu erau.
Simina pe zi ce trece e tot mai frumoasa maya
.
shtephy multumim pt vesti.
35 + 
shtephy spune:
Doris ,minuni exista
.
Stiam ca v-a fost greu dar nu atat de greu,sunteti de admirat ca ati trecut prin atat de multe incercari de a avea un copil in bratele voastre .Sunt sigura ca Matteo va va lumina fiecare zi din viata.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
37+
Iustin
dankutza spune:
| citat din mesajul lui shtephy Dankutza iti doresc sa vina barza cu bb 2 cat mai repede Imi pare rau ca nu te-ai vazut cu dl dr ,sper ca acum nu o sa stai stresata saptamana asta. |
Nu mai sunt stresata deloc. Am ajuns la concluzia ca dr nu a masurat cum trebuie, din cauza bestiutei care dormea dusa. Am cerut sa ii vad fetisoara aia cu nasuc carn
. AM vazut fix, nimic. Demoazela era cu nasucul carn cu tot in placenta ca intr-o perna. Nu s-a distins mai nimic la fatuca. M-am uitat pe celalalte eco si am vazut "cornul posterior" (ce o fi ala?) ca a fost de 7mm, apoi iar de 7mm, apoi 7,58mm si acum 5mm grosime. E clar ca nu a putut sa o masoare cum trebuie. De altfel mi-a si spus ca am un bebe tare necoooperant.
Bebelusa misca de zor, aproape imi rupe burta, cand se intoarce sau ce naiba face pe acolo. AM vazut ca si la alte fete s-a inselat. Au estimat 3 si de fapt a avut 4,200kg (nu imi mai aduc aminte cine
Poate ca incerc sa ma mint singura. SI ce daca? Daca imi face mie bine la psihic, ii face si ei. Asa m-am mintit si cu inseminarile, si s-a prins. Am un psihic foarte greu de daramat. Sunt destul de puternica, insa COPILUL este punctul meu sensibil de ani de zile. Imi iau energie de la copii cu care lucrez. Nu poti lucra cu copii daca nu reusesti sa te pui la mintea lor, sa-i intelegi, sa ii iubesti. Doar sunt a doua mama pt ei, nu?

Eu sunt convinsa ca Cezarica e mai mare decat a spus ea si ca e in grafic. La alta eco nu ma mai duc. Astept sa imi vad comoara in "real life" acum.

35+ moi si
Cezara MariaAMR 4+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
crissa13 spune:
dankutza felicitari pt prenatal. in legatura cu sanii, nu pot sa zic ca e o foarte mare schimbare, intr-adevar s-au marit dar nu asa de mult incat sa ma plang. m-as bucura de ei daca nu as fi peste tot mare.
azi am descopert ca mi-a mai cresct burta fata de saptamana trecuta. m-am imbracat cu o salopeta care pana acum imi era lejera, iar acum e fixa. oare cat o sa mai cresc?? ca nu prea mai am cu ce sa ma imbrac si pt o luna cat mai am nu are rost sa investesc in haine.
35 + 
My_Lady0091 spune:
eu cu pitica mea la ecograf am stat o ora ca sa imi pot vedea moaca ei de incapatanata...e cu fata in jos...mazarea mea mica

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

dankutza spune:
Fetelor, ati fost vreuna la Babyexpo? Eu o sa ma duc sambata. Inca mai am putere sa stau in picioare si sa calaresc strazile. Daca, ati fost, ceva detalii s-ar putea. 
35+ moi si
Cezara Maria
AMR 4+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
betty78 spune:
| citat din mesajul lui DORIS_71 Shtephy noi ca sa avem un BB pe cai naturale ar trebui sa se intample o minune, sau ar trebui ca sotului sa prinda viteza supersonica si in 1/2 ora sa ajunga la ovulul meu si sa faca toata treaba. Ca daca nu dupa 1/2 de ora ei mor. Asa ca.... ptr. al doilea BB pe fruntea noastra scrie din nou FIV+ICSI cu biopsie testiculara daca va mai fi o a 2-a oara. Daca as sti ca as reusi din prima poate as avea mai mult curaj s-o fac din nou dar sa mai trec de 5 ori prin toate cosmarurile si chinurile si deznadejdile etc., sa fiu sincera nu stiu daca as mai avea forta si spiritul necesar. Vom trai si vom vedea.Doris 38+ Matteo ......![]() poze AMR 2 SAPTAMANI |
Draga mea o sa il ai...mai ales acum cand vei sti de fapt cu adevarat ce inseamna un copil si ce iti aduce el in viata....
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
My_Lady0091 spune:
POZICI NOI GAGICILE...ULTIMILE DE IERI...
marie rebecca ayanna_mazarea lui mami

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009