Fulgusori de nov-dec 2009 (167)-Hai Zuza zuzi!
Raspunsuri - Pagina 11
shtephy spune:
Mesaj de la mami Lylyana
"m-am mutat in salon azi,sunt aproape de Falcosu'.Am incercat azi de doua ori tzitzi ,dar curge mai bine la bibe
.Are laba piciorului stang putin stramba ,reglabila prin masaj cica.Sper sa plecam maine acasa.Pup pe toate"
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
37+
Iustin
dymomo77 spune:
Miany laptele muls il poti pastra 8 ore la temp camerei 24 de ore la frigider(asa zice neonatologa) asa ca nu il arunca iar la urmatoarea masa ii dai san si apoi ce ai muls cu biberonul.
My_Lady nu mi-am dat seama ce iese, dar oricum e bine sa ne mai si distram asa ca...
mami fericit de
Dan Mihail
dymomo77 spune:
O idee practica pt mamicile ce dau la bebici lapte praf(data de neonatolog). Fierbeti apa pentru laptic si asa clocotita puneti-o intr-un termos ca sa va fie mai usor noaptea mai ales. Mie una nu imi trecuse prin cap asa ca va zic si voua.
mami fericit de
Dan Mihail
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin POZE NOI ![]() fericita poze Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
sim...ce ,,mumusica,,e....

de unde ai luat pictogramele pentru cadrane???
...e vreun site...ceva?

saptamana 38A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009
DORIS_71 spune:
Simina
burtica grasunica. Ai o printesa dulce foc, si cum doarme ea cu manutele sub falcute.
Doris
38+
Matteo ......
poze
AMR 2 SAPTAMANI
shtephy spune:
Doris iti doresc ca bb2 sa vina pe cale naturala si sa te ia prin surprtindere ...sunt sigura ca va fi mai mult decat binevenit.
Eu nu stiam de metoda contraceptiva despre care vorbesti.![]()

37+
Iustin
DORIS_71 spune:
Shtephy
mesagerul.
Lylyana sa-ti traiesca falcosul si sa vina lapticul cat mai curand.
Doris
38+
Matteo ......
poze
AMR 2 SAPTAMANI
shtephy spune:
Dankutza iti doresc sa vina barza cu bb 2 cat mai repede
si fara nici un efort.
Imi pare rau ca nu te-ai vazut cu dl dr ,sper ca acum nu o sa stai stresata saptamana asta.
mie nu mi-a crescut nimic in sutien![]()
37+
Iustin
crissa13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy sunt anticonceptionale speciale pt perioada alaptarii ,Exluton se chemau inainte ,acum am inteles ca au alta denumire si se iau zi de zi ,nu se intrerup pe perioada menstruatiei ca celelalte. eu insa nu m-am impacat cu ele. Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+ Iustin![]() |
exlutonul s-a retras de pe piata, si a aparut cerazette. se pot lua pe timpul alaptarii.
35 +
shtephy spune:
Ramonika eu nu m-as baza pe asta ,cred ca te "miroase" cuscra imediat ,asa ca mai bine nu-i da motive![]()

Ionela cred ca te-ai intristat astazi si ai disparut.
Mari a crescut foarte frumos papusica voastra
Zuza zuzi esti pregatita pentru marea intalnire?

Hai zuza zuzi!!!

37+
Iustin

fericita