Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

greenfrog eu o fac pe 1 decembrie cand as avea in jur de 23 de saptamani, aici se face obligatoriu, adica intra in analizele de rutina in sarcina si in general diabetul gestational poate sa nu dea simptome

samaria e cam pe langa vezica simt si m.as bucura sa fie mai sus, as sta mai linistita

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxana eu simteam miscarile ff jos pana acum vreo doua saptamani. Cum acum marginea superioara a uterului a depasit linia buricului le simt cu precadere aproape de buric si-n special in partea dreapta insa mi se intampla des ceea ce a descris Samaria () sa miste si jos si sus si-n stanga si-n dreapta si asta in timp scurt... parc-ar fi o intreaga orchestra :))) Cred ca depinde si cum stai asezata... uite, de exemplu, acum cand scriu mesajul, misca cumva spre centrul abdomenului inferior; mor dupa senzatia asta!!
bubulina ta miscatoare! Ce prenume veti folosi? Silvana sau Aroa?

Mami de Luca again

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Fetelor cum e cu nasii copilului : trebuie sa-i alegem noi si sa-i intrebam daca vor, sau sa se ofere ei ???

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

In cazul nostru a fost simplu, cred. Nasii lui Luca sunt fix nasii nostri de cununie. Nu i-am intrebat daca vor sau nu pentru ca sunt oameni deosebiti si nici n-au pus in discutie sa nu boteze ei. Tot ei vor boteza si bebe cu numarul 2.
Voi va doriti alti nasi pentru Maya decat nasii vostri de cununie? Ca-n acest caz probabil e mai nimerit sa intrebati voi prietenii apropiati, rude etc. Nu e exclus ca unii sa se si ofere... dar pentru siguranta, adresati voi propunerea.

Mami de Luca again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu
Ia uitati-va voi asa prin mesajele fetelor care nu sint la primul copil... nu vedeti ca niciuna nu se inghesuie la cumparaturi...

Poate si pentru ca ele au cam tot ce le trebuie?!?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

rebiana cel mai sus am simtit mai jos de buric:))
silvana o sa.i spunem, sper sa nu ma razgandesc pana atunci pt ca mai imi trecea ines prin cap, s.ar potrivi cu ivan, ines aroa...dar nu stiu ce sa zic deocamdata si stai sa vedem daca ramane roz, ca altfel ma intorc cu cea mai mare placere la arthur martin

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog
fetelor voi ati facut analiza aceea pentru diabet gestational? dr meu ginecolog a recomandat-o, am mers la cmu si am facut analizele iar dr de acolo a zis ca nu e necesar sa o fac ca nu am motive si eu acum nu stiu ce sa fac, sa ma duc saptamana viitoare sa o fac sau sa mai astept?

Dar prmiul medic nu ti-a zis de ce o recomanda?
Aici spitalul universitar e specializat pe cercetare in domeniul diabetului gestational si astia au nevoie de statistici, asa ca prind momentul si o recomandta tuturor gravidelor. La mine cica luasem mult in greutate in trim.2 cu primul bebe...acum nu a avut argument, dar cica 'Nu-i asa ca faci si de data asta? Ca sa fim siguri...' Am zis, bine, fie...desi nu e cea mai placuta chestie...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Roxi imi place si Ines!

Mami de Luca again

Mergi la inceput

e culmea, 3 prietene care le stiu ca au avut diabet gestational au fost slabe bat in sarcina, aratau ca niste modele , slabe si cu burta, din spate nu isi datea nimeni seama ca.s gravide, aratau bine de tot

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

m-ati convins, luni ma prezint la cmu sa fac analiza. as fi mers maine dar la noi in firma se organizeaza teambuilding si maine aveam activitati planificate toata ziua. nu prea am chef sa plec de acasa dar nu se admit absente.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krys_nico spune:

Buna, burticutze!

Doamne de vreo 3 zile ma chinui sa recuperez cele vreo 3 capitole pierdute. Nu am mai scris de ceva vreme dar am incercat sa va urmaresc.
Noi facem tare bine in sfarsit am simtit si eu acu cateva sapt cum misca bebelina mica. Eu o simt destul de jos chiar sub buric. Abia asteptam saptamana viitoare, pe 25 mergem la morfo sa o revedem pe bebica, nu prea mai avem stare de pe acum.
pentru toate gravidutzele, ca neuronu nu e in stare sa nominalizeze la ora asta.

De data aceasta voi incerca sa tin pasul cu voi mai bine decat data trecuta.

Inca un pe burticutze!

22+ cu Larisa Alexandra

Mergi la inceput