Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Of ...si bnenteles ca nici azinoapte nu am dormit iar dimineata nu am fost in stare sa ma trezesc sa ajung la doctor... acum sunt zombi prin casa.. nu stiu ce sa mai fac cu insomniile astea...

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami
Daca tot am fost in Municipal, mi-am vizitat o fosta colega de salon de cand am stat in spital, e la odiseea de ian-feb si din septembrie e internata....

Vai, saraca...din septembrie in spital! Cred ca as fi PE spital, urland ca King Kong! Brrr!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Eu as cumpara cate ceva pentru bebe 2 dar vreau sa stiu exact-exact sexul. Chestia cu sanii mariti, luat mai mult in greutate, greturi, arsuri.. la mine nu tine. La prima sarcina eram inca fotomodel in luna a sasea, sanii au crescut proportional cu burta (nu exagerat, deci), greturi minore in primul trimestru, arsuri aveam dar mancam picant, prajit fara probleme... si a fost baiat. Acum total anapoda; greturi/voma, luat in greutate binisor pana acum, sani mari (si mie nu-mi plac), arsuri cu duiumul de la didrogesteronul luat.. burta care zici ca-i pepene (ce pepene zic eu... pepenoaica!!). Si tot nu ma incred in semnele din popor. E normal sa asimilezi mai repede kilogramele la a doua sarcina.. sau asta e "scuza" mea, stiu si eu .

Mami de Luca again

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana, oricum tu esti slaba si acum, iar eu de exemplu la prima sarcina am pus mult mai multe decat acum, iar de data asta am avut si pofte si mananc tot ce.mi vine, singurul lucru e ca nu am timpul care.l aveam la prima, pt mine, adica sa ma imbrac sa ma duc sa.mi iau nu stiu ce tort cu ivan dupa mine...si uite asa imi trece

vroiam sa va intreb, voi unde simtiti miscarile bebelusului? mie mi se pare ca le simt destul de jos si nu mai tin minte cand am inceput sa le simt sus de tot deasupra buricului de exemplu

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Dayanara:eu simt miscarile si in sus,si in stanga,si in dreaptaNumai jos nu...La ultimul eco, bb era bagat cu capul in jos intre vezica urinara si apendice,deloc nu ne-a aratat mutrita...numai spatele si fundul...si cred ca face ture de bazin,ca inca are loc...si bubuituri simt si mai jos de buric,si deasupra...bebe zapacila

Maria 22+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui samaria

Anca:iar esti dtresata de kile?!Pai fac parte din farmecul sarcinii...

Maria 22+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Samaria,

deja sunt resemnata , nu mai sunt stresata dar nu pot sa trec cu vederea ca bat recordul, desi...mi-a zis Kossir ca o am concurenta

Dar faza misto e ca ma uit in oglinda cu atata admiratie, de parca eu as fi Top Model

Ate , am pus semnaturica asa , pentru ca nu stim care va fi al doilea nume: daca nasc mai repede adica in februarie, ii vom pune Fabian, iar daca il nasc in Martie (DPN 9 martie) ii vom pune Martin

Anca
24+ Codrin(Martin sau Fabian)
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Yaia-Trebuie sa anunt sotul ca psihicului meu ii fac bine calatoriile. Nu ca nu ar sti saracu'.

In sarcina trecuta gasisem un articol medical care argumenta foarte frumos teoria asta si i l-am bagat sotului sub nas...ei, atunci era mai usor de calatorit, acum cu pui mic de 2 ani, mai greu ne urnim...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

samaria si la mine tot asa a stat bebe la ecografia de 22 sapt, ascuns undeva langa vezica, se mira doctorita ca este cu capul in jos deja. in schimb ea imi arata ca se vede clar ca e baiat, dar se astepta sa o aiba mai mare pentru varsta lui...dupa ce mi-am revenit din uimire i-am zis ca ma intereseaza sa fie sanatos ca pe parcurs mai creste el.

fetelor voi ati facut analiza aceea pentru diabet gestational? dr meu ginecolog a recomandat-o, am mers la cmu si am facut analizele iar dr de acolo a zis ca nu e necesar sa o fac ca nu am motive si eu acum nu stiu ce sa fac, sa ma duc saptamana viitoare sa o fac sau sa mai astept?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Rammy77, nu e cazul sa te scuzi ca doar aici venim atunci cand ne permite timpul, si cand simtim nevoia,fara sa se supere nimeni Acum e ok tatal tau?

Anca
24+ Codrin(Martin sau Fabian)
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Fetelor cum e cu nasii copilului : trebuie sa-i alegem noi si sa-i intrebam daca vor, sau sa se ofere ei ???

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput